Vôňa

Príspevok v téme: Vôňa
Eros122

Poznáte to- niekto sa vam zapaci, pritahuje vas, tuzite po nom a strasne vam voni. Je mozne ze to nemusi byt vzajomne? Alebo ak vam niekto neodolatelne voni, tak automaticky aj vy voniate jemu? Vsade sa pise, ze ide o chemicku a fyzicku kompatibilitu, takze teoreticky by to malo byt vzdy vzajomne. Moze sa teda stat, ze vy by ste najradsej skocili na cloveka, ktoreho telesna vona je pre vas neodolatelna, ale vy a vasa vona pre neho nie je atraktivna?

jaksatovezme

Nie, vona nemusi byt vzajomna, tak ako ani naklonnost. Ak hladas utvrdenie v comsi, co citis, ze to citi aj druha strana, moze ti to potvrdit asi iba ona. Zamilovany clovek je zvacsa omameny iluziou, ktoru s nou druha strana nemusi vobec zdielat aj ked je k nemu mila a ustretova....proste citis a vnimas hlavne vlastnou optikou, pokym sa realita neukaze taka, ze je to vzajomne.

pomocnica

Frankofon-Síce som sa k tebe nechcela už vyjadrovať, ale vieš, musím ti ozrejmiť nejaké skutočnosti. Ja rozumiem veciam, ktoré majú nejaký zmysel. Ja sa neprežieram, je mi ľúto aký si zakomplexovaný, ale takých je vo svete teda taktiež veľa.. Ty to dobre vieš, aj keď sa ma pokúsiš presvedčiť o opaku, smutné toto, veľmi smutné. Ale je mi to fuk, karma je zdarma. ;-)
Polointeligentní ľudia? Pre teba keď som, kľudne, ja som si veľmi dobre vedomá svojej kvality a kvôli tvojmu názoru sa moja mienka o mojej osobe nezmení.
Vieš...ja by som s tebou aj súhlasila...ale to by sme sa mýlili oba. ;-)

A teraz si už budem stáť za svojím a nevyjadrovať sa k tvojim primitivizmom. :-) Alebo nejakým pekným urážkam, uch som zvedavá, čo múdručké z teba vypadne. :-) Sa teším keď si to prečítam a sa zasmejem. Tak si na tom daj záležať. :-)

Pekný deň ti želám.

kolacikova

..nemusí to byť vzájomné..ja som sa stretla s tým, že ja som voňala mužovi..ale on mne ani náhodou a pre mňa to bolo veľkým problémom..

Angelika3

Ja si myslím, že to nemusí byť vzájomne. Niekto je veľmi atraktívny pre mnohých a môže byť do neho zamilovaných viac ľudí, ale to neznamená, že aj on sa zamiluje do nich.
Zároveň ale ak už vstúpi človek do vzťahu v ktorom je vzájomna príťažlivosť a je to obojstranné, určite platí aj to, že si budú "voniať".

Frankofon

Chod sa radsej prezierat, ked nicomu nerozumies.
Asi preto, ze to pisala, ze ak si dvaja vzajomne vonaju je to znak toho, ze su spolu schopni splodit zdrave dieta.
Boze sem chodi tolko polointeligentnych ludi az mi rozum zastava.

pomocnica

Frankofon-Haha. :D Bože ty odpovedáš na úplne iné veci ako píše zakladateľka témy a asi si toho nie si vedomý. Píše, že nechce s ním nič, len ju to zaujíma. Tak prečo píšeš o plodení detí?
Potom ty píšeš o tom, že sa ho to mala spýtať či čo. Akože ja sa každý deň opýtam bežne, že: ,,Prepáčte ale vôňa vášho tela je mi sympatická, cítite to tak aj vy?" Ďžíízs. :D
Dobre k tebe sa už nebudem vyjadrovať aj keď hocičo napíšeš. :D

Have a nice day Frankofon. ;-D

No tak zakladateľka témy, asi máš jasné, že nie každý to tak cíti. :-)
Ja som pochopila, že s ním nič nechceš mať, len ťa to zaujíma, čo to je a prečo to tak je a ako to funguje. ;-)

Tak Vám želám pekné sviatky všetkým tu. :-)
Ja sa radšej idem sústrediť na vôňu chutných pokrmov na Veľkú noc. ;-) ;-P

Eros122

Doteraz som to brala automaticky, nezamyslala sa nad tym. Cakala som od tohoto, ze niekto napise ako ty- nie je to vzdy vzajomne, mam takuto skusenost. A tym sa vyvrati moja teoria, ze dvaja kompatibilni ludia citia rovnaku pritazlivost, tym padom si vzajomne vonaju. To je vsetko. Chapem ze ta to irituje, je to v poriadku. Nie som dokonala, neviem vsetko a obcas rozmyslam nad zbytocnostami

Frankofon

Ja ti neviem, ale tak logicky to trkne asi kazdemu, respektive som si to doteraz myslel, kym som nenarazil na tvoj mozog a zvlastne uvazovanie. A kto by ti potvrdil, ze to plati vzdy, ze kazdemu kto vonia nam, voniame my? To akoze ides po ulici a povies niekomu, prepacte voniate my, voniam vam, alebo smrdim?, ked si nebola schopna sa ho opytat ty, ale pytas sa tu?
Aku logiku ma tvoje uvazovanie a konanie?
Obavam sa, ze tvojim uvazovanim a konanim je veda aj spolocnost v ohrozeni.
Lebo ja si nad tebou tukam na celo od zaciatku. Staci zaklad logiky.
Toto by som pochopil u nejakej 14 rocnej pubertacky.

Eros122

Frankofon, kde medzi riadkami si precital, ze chcem plodit deti s kazdym chlapom ktory mi voni? Preco nemozem hladat odpoved medzi beznymi ludmi, ktori mozu opisat vlastne skusenosti? Skutocne sa neda nikde docitat o vzajomnom posobeni telesnej vone. Pises teda z tvojej vlastnej skusenosti (predpokladam), ze to vzajomne nemusi byt. Dakujem, tato informacia mi staci a robim si zaver, ze nemusia si dvaja ludia vonat vzajomne. Cloveka, ktory vo mne podmienil tieto myslienky som pouzila ako priklad. Aj ked je mi nezalezi na tom ako to ty vnimas, mozem ta uistit o tom, ze mi nejde o to pacit sa mu, a venujem tomu len tolko pozornosti, aby moja rodina netrpela, no zaroven som upokojila moju zvedavost. Nemusis mat strach, veda nie je kvoli mojmu ako vravis- slepaciemu mozgu v ohrozeni. Dokonca ani spolocnost

Frankofon

Vedecke dokazy by si zrejme mala hladat vo vedeckej obci a nie tu, prosim ta.
To ked ti bude vonat viacero chlapov s kazdym budes plodit potomstvo, hoci mate svoje vlastne rodiny, lebo si sa docitala v nejakom hlupom zenskom casopise, a urcite nie vo vedeckom, ze to tak je?
Bez urazky, ale toto je skutocne mozne len ako vyplod slepacieho mozgu vobec sa niecim takym zaoberat. Ak ty pracujes vo vede so svojim uvazovanim tak amentma.