Ahojte.
Aké antidepresiva sa užívajú pri chronickom unavovom syndrome?
A pribera sa z nich?:(
Chronicky unavovy syndrom
Albertová je psychologička tak samozrejme chápe že niekto berie AD a určite ti ich nebude chcieť vysadzovať. Brat bral AD od 17 rokov keď mal 21 chcel ísť k nej tak tiež si myslel že najskôr musí vysadiť. Na mesiac vysadil začalo mu byť strašne zle, čo mu ale bolo aj predtým keď AD bral. Preto aj chcel sa toho konečne zbaviť čo chápem. Keď išiel k Albetovej tak mu kázala znova AD nasadiť že nemôže tak naraz treba postupne. Jasné že to inak nejde veď to je už závislosť ked to berieš musíš postupne. Takúto chronickú únavu mal aj brat ale neviem či to bol zrovna únavový syndróm, lebo jeho nebolelo hrdlo, len kĺby a nič nevládal robiť. Aj keď bol stále unavený tak sa sťažoval že zle spáva. Neviem ale ja by som takýto stav nikdy neriešila u liečitela na to treba predsa odborníka. A Albertová ani nie je liečitel ale psychologička a pri liečbe používa rôzne bylinky.
Mne sa stalo niečo podobné v r. 2017. Strašná únava, tiež záchvaty únavy... Hrozné... Až som skolabovala v NC. Mala som aj bolesti chrbta. Tiež ma poslali na neurologiu a záver - únavový syndrom. Urobili mi základné vyšetrenia, ktoré boli v norme a šup k psychiatrovi. Dostala som AD a odvtedy nastalo peklo - strašné úzkosti,nočné mory...Vymenili AD a tiež zle... A tak žijem s AD a ich negat.účinkami a energia stále klesá, každú chvílu vyletia pečeňové testy :-( Som doma zavretá a už aj 20 min. prechádzka mi zoberie veľa energie. Keď človek dostane AD už lekári nič nehľadajú, lebo je to podľa nich psychika. Snažím sa hladať nejakú cestu ako z toho von... Tá p. Albertová berie aj ludí čo berú AD alebo ich treba vysadiť? Alebo liečitelia...poznáte nejakých overených? Vraj pomáha kvantová terapia? Skúsil niekto? Poraďte prosím.
Tibor1986
no na slovensku jediná liečba CFS sú antidepresíva.
Brat AD pri unav. sy ? Toto ktory chujus vymyslel ?
Ešte som zabudol napísat že byliny ona nedáva každému to isté aj ja som mal všelijaké rozne počas celej liečby sa to striedalo. Tak z toho si nikdo nič nevyberie lebo ani ja by som si to nedokázal určit čo je pre mna dobré aj ked som sa už u nej liečil. Aj tak by som si to nevedel sám zostrojit tú kúru.
Bremy
a ake si mal bolesti? kolko trvala liecba a kedy si videl prve zlepsenie?
Ja som sa liečil u doktorky Albertovej tiež na unavu umna ale to bola únava po úraze kedy mi odišiel nervový systém a mal som plánovanú operáciu mozgu ktorú som odmietol. Mal som tiež velmi silné bolesti a nespavost a moja únava to boli až také záchvaty únavy kedy som si musel okamžite lahnút nevládal som ani stát na nohách ani chvílu. A ked som zaspal tak za chvilu som sa prebudil proste totálny chaos tela všetko naopak nič nefungovalo a aj z toho bola tá strašná únava a bolesti. Doktori dávali ruky preč odo mna dokonca mi jeden na drzovku povedal že som určite bral drogy že on už videl takého pacienta po drogách. V živote som drogy nebral ani žiadne lieky do úrazu som bol zdravy a nič mi nebolo. Jeden doktor mi potom navrhol tú operáciu mozgu ale toho som sa bál. Už som tu čítal vela názorov k doktorke Albertovej musím tiež povedat to isté že tá moja liečba nebola krátka ale nedá sa to porovnat s tým čo zo mnou robili doktori. Moja spokojnost je na sto percent a som rád že ma k nej rodičia zaviedli lebo len tomu možem dakovat že som teraz znova zdravý. Ked tu čítam jak k nej niekdo ide a potom sa na to hned vyprdne len začne a nedokončí tak čo potom chcete jak sa vyliečit všetko chce svoj čas. Ale to je tak že ked mu dokopy nič neni tak ten si to neváži ale zdravie je len jedno a každý na to dojde až ked sa mu niečo stane.
EleneN
ako to s tebou pokračuje?