Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronicky unavovy syndrom

Brana33

Aká "tá Albertová?" No proste Luba Albertová psychologička. Ja žiadnu inú nepoznám. A byliny rôzne, bolo ich viac druhov zakaždým niečo iné. A cenu som už napísala.

Cliattsi

Brana33- a vies mi prosim ta napisat, ake konkretne bylinky ti napisala a kolko si za to zaplatila a ako casto to uzivas?
Jedna sa o tinktury?
Ty si mala depresie, alebo co?
Bola to konkretne ta Albertova, alebo niekto iný? Kolko si platila?

ElenaN- ja by som vam odporucil tohto odbornika. Je ale z Kosic. Urcite by som mu na vasom mieste zavolal.
Vola sa Pavol Madár. Tu som sa o nom dozvedel, ale nebol som u neho. www.zdravie.sk
0905 203 778

Brana33

Zaplatila som najskôr za vyšetrenie. To trvalo tri hodiny. Potom už chodím len pre lieky. Vždy keď prídem s Albertovou konzultujem priebeh tej liečby. Za to už neplatím. Niekedy je to aj hodina. Je to veľmi lacné na to, kolko času mi venuje. Okrem toho si s nou aj píšem maily. Ešte som ani raz za to neplatila. Raz som sa obrátila na jedného online psychológa, bol to muž, chcel aby som mu najskôr poslala peniaze na účet až potom že mi odpíše. U Albertovej som nič také nikdy nezažila.

Brana33

Ja tiež nie som žiadny boháč. Lieky od Albertovej ma stoja 35 eur mesačne. Veď niektorý ľudia zaplatia viac v lekárni za to čo im predpíše lekár. A ja sa už v živote nechcem nikdy napchávať chémiou a lieky na spanie nie sú karamelky. Zas je to len chémia účinkuje to na mozog a nervovú sústavu a čo to asi v tele robí si vieš domyslieť. Každý si ale o tom rozoduje sám. Snáď natrafíš na lekára ktorý ti pomôže.

ElenaN

Brana,
Ja teda nemám problém, že by som zaspavala, ja mám skôr problemy so spankom, užívam roky aj tbl. na spanie, len u mňa tá vyčerpanosť, bolesť tela, svalov na rukách aj na nohách, mravencenie, bolesť hrdla... ak by sa dalo, riešila by som to zatiaľ cez lekárov, ktorých mi hradí poisťovňa. Neviem si predstavit a hlavne si nemôžem dovoliť hradiť si liečbu sama.
Ja už prestavam veriť, že sa to zlepší :( Je to na nevydrzanie, keď ani žiadne lieky od bolesti nezaberaju. Ničí mi to celý život. Najviac sa obávam, že ma to aj zničí. Definitivne.

Brana33

Mne pomáhajú najviac tie byliny ktoré mám od Albertovej. A k tomu mám diétu. Antidepresíva mi nič nezlepšovali. A čo sa týka výsledkov vždy som mala všetko negatívne a nikoho nezaujímalo že nevládzem, že zaspávam kade chodím. Vždy sa to zvalilo na depresiu lebo tak to proste už teraz u lekárov chodí. Majú zafixované že únava = depresia. Až keď mi obvodná namerala katastrofálne pečeňové testy odrazu už som tie zbytočné antidepresíva nemohla užívať a vlastne ma hodili cez palubu. Pre mňa je hotový zázrak po tých rokoch že nie som unavená a chodím do práce bez ťažkostí. A že zvládnem to čo kedysi keď mi ešte nič nebolo.

ElenaN

Omen,
Vysledky z odberu krvi som mala teraz v poriadku, čiže obvodna lekárka nemá dôvod posielať ma k ďalšiemu odbornikovi.

Omen

Elena, nemáš začo! :) V tvojom stave je normálne, že sa u teba dostavila depresia. Chrbticu rieš s fyzioterapeutom, ale nájdi si dobrého. S vyšetrením u imunológa NEČAKAJ, je to dôležité! Môžeš mať aj nejakú infekciu v tele. Únava je sprievodným znakom mnohých ochorení, ale chronický únavový syndróm je samostatná diagnóza, ktorú lekári často napíšu pacientovi bez toho, aby ju potvrdili.