Ahojte,
za pár dní mám 24 a neviem ako to vnímate vy, ale ja si mám v dnešnom uponáhľanom svete problém nájsť vhodného partnera, s ktorým by som si vedela predstaviť spoločný život. Som typ človeka, ktorý neuznáva alkohol, fajčenie, prípadne iné omamné látky a nenavštevuje diskotéky ani bary. O nejaký ten rok budem končiť vysokú školu (v KE) a chýba mi v živote človek, ktorý by to so mnou myslel naozaj vážne, nie len povrchne a bol by mi oporou a náš vzťah by bol založený na vzájomnej úcte, dôvere, pochopení, vernosti, proste na ozajstných, dnes už bohužiaľ do úzadia tlačených hodnotách. Veľmi dôležitá je vzájomná snaha o budovanie vzťahu, vedieť sa o všetkom s partnerom porozprávať a nebyť jeden pre druhého bremenom, ale naopak akýmsi kompasom a palivom v dokázaní omnoho väčších vecí, aké by dokázal každý osamote. Kde má človek príležitosť spoznať inteligentného človeka s rovnakým pohľadom na svet a záujmami? Ako som si všimla veľa ľudí má niekoho, koho ani nemiluje len preto, aby niekoho mali...no to sa mi nezdá fér voči tomu druhému a nemyslím, že je to správne klamať seba alebo jeho. Istá vzájomná sympatia by tam mala byť, nedá sa to bohužiaľ rozumom nahovoriť. Dnes človeka len tak niekto na ulici neosloví a príležitosť niekoho spoznať sa pre takých ľudí zužuje...Som veselá povaha, otvorená, úprimná, rada srandujem, mám veľa záľub, hudba, príroda, šport, no radšej by som ich zdieľala a rozvíjala ešte s niekým. Škoda, že tu nie je aj nejaká zoznamovacia sekcia. Nie som veľmi na zoznamky typu pokec...radšej by som uvítala niečo serióznejšie. Vďaka za rady a prípadne ak by sa tu vyskytol nejaký chalan s podobným problémom a srdcom, rozumom na správnom mieste, tak by som bola rada, ak by si sa ozval. Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa/večera.
Zoznamka- ako nájsť svoju spriaznenú dušu?
treba viac chodiť do ulíc :)
tutanchamon x a co vy muzi? ved prve co sa pytate na pokeci je to ci ma baba vlastny byt v akej oblasti robi nech si spravite prehlad o jej plate nic ine vas nezaujima.... a este muzi co maju vyraznu nadvahu si hladaju krasavice o seberovnu ani nezakopnu....
Ja za to nemôžem, že si blbý a musíš zakaždým odpisovať. Nikde nie je písané, že na mňa človek musí reagovať. Tvoj problém ;)
Tak tu nevypisuj o svojom a nik sa nebude o ten tvoj starat ;)
A ty sa staraj o ten svoj.
Musim, ked tu pises sprostosti. Staraj sa radsej o svoj zivot.
Tak co na mna reagujes ? Asi sa nudis prepokladam. Zena maka v robote a ty si skrabes vajcia.
Nic :-) ale nemusime to tu od teba denne citat a este sa hraj na mudreho na poli vztahov, zien, ked mas nulove skusenosti.
desat
Tak nemam zenu, nemal som a ani mat nebudem a co ako teraz ? Pre mna za mna ty ich maj aj sedat a trt....e sa spolu cely den ;)