Zoznamka- ako nájsť svoju spriaznenú dušu?

Príspevok v téme: Zoznamka- ako nájsť svoju spriaznenú dušu?
Osamela23

Ahojte,
za pár dní mám 24 a neviem ako to vnímate vy, ale ja si mám v dnešnom uponáhľanom svete problém nájsť vhodného partnera, s ktorým by som si vedela predstaviť spoločný život. Som typ človeka, ktorý neuznáva alkohol, fajčenie, prípadne iné omamné látky a nenavštevuje diskotéky ani bary. O nejaký ten rok budem končiť vysokú školu (v KE) a chýba mi v živote človek, ktorý by to so mnou myslel naozaj vážne, nie len povrchne a bol by mi oporou a náš vzťah by bol založený na vzájomnej úcte, dôvere, pochopení, vernosti, proste na ozajstných, dnes už bohužiaľ do úzadia tlačených hodnotách. Veľmi dôležitá je vzájomná snaha o budovanie vzťahu, vedieť sa o všetkom s partnerom porozprávať a nebyť jeden pre druhého bremenom, ale naopak akýmsi kompasom a palivom v dokázaní omnoho väčších vecí, aké by dokázal každý osamote. Kde má človek príležitosť spoznať inteligentného človeka s rovnakým pohľadom na svet a záujmami? Ako som si všimla veľa ľudí má niekoho, koho ani nemiluje len preto, aby niekoho mali...no to sa mi nezdá fér voči tomu druhému a nemyslím, že je to správne klamať seba alebo jeho. Istá vzájomná sympatia by tam mala byť, nedá sa to bohužiaľ rozumom nahovoriť. Dnes človeka len tak niekto na ulici neosloví a príležitosť niekoho spoznať sa pre takých ľudí zužuje...Som veselá povaha, otvorená, úprimná, rada srandujem, mám veľa záľub, hudba, príroda, šport, no radšej by som ich zdieľala a rozvíjala ešte s niekým. Škoda, že tu nie je aj nejaká zoznamovacia sekcia. Nie som veľmi na zoznamky typu pokec...radšej by som uvítala niečo serióznejšie. Vďaka za rady a prípadne ak by sa tu vyskytol nejaký chalan s podobným problémom a srdcom, rozumom na správnom mieste, tak by som bola rada, ak by si sa ozval. Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa/večera.

zdradca

Ahoj, to co hladas ty,to hladam aj ja. Spriaznenu dusu. Mam 25 , obycajny chalan,pracujem, nie som zavisly na rodicoch. Ak chces mozme popisat.
Pises ze studujes v KE,odkial si? Ja som vysku nechal a radsej siel pracovat. Nech mam co ponuknut. Titul, no s nalepkou nezamestnany, to nie je pre mna ako vklad do vztahu to prave orechove. Ak mi rozumies. Ozvi sa ak chces.

emmaS142

ja som sa vždy riadila heslom, že najlepší vzťah vychádza z kamarátstva... blbosť. A strašná... Registrovala som sa na zoznamku (moje odporúčanie www.ocity.net, www.dating.cz), ale nie kvôli zoznámeniu - to je zase iný príbeh :D a napísal mi môj terajší muž. Opovrhovala som vždy tými, ktorí sa zoznamujú cez net, ale dnes viem, že aj dokonalý vzťah a dokonalý partner sa tam dá nájsť. Možno to znie ako kliše, neuveritelne, možno som jedna z mála, ale mne sa to teda podarilo... A iba ten kto nič neskúsi, nič nepokazí....

Great_Dane

moj-pohlad: Vieš, diskotéky nie sú pre každého... tiež ma mnohokrát volali ale ak k tomu nemáš jednoducho vzťah, tak sa tam baviť nebudeš, rovnako ako keď niekoho nebaví napr. pozerať futbal a ty ho budeš presviedčať naň ísť až tam pôjde a bude sa nudiť. Ver mi, skúšal som tak niekoho zavolať na hokej a dopadlo to tak, že väčšinu času strávil na mobile alebo v bufete.

A k téme, ono to skutočne nie je jednoduché v dnešnej dobe niekoho spoznať ak človek nie je naozaj sebavedomý extrovert, ktorému nerobí problém niekoho len tak osloviť na ulici. Potom tu už ostávajú len zoznamky, no na nich je dovolím si povedať množstvo vecí dosť skreslených a najmä, vždy je človek iný naživo ako v chate, osobný kontakt proste nenahradíš... s niekým sa ti môže super písať a naživo si nebudete mať čo povedať a rovnako je to naopak.
Viem o čom hovorím, mám 23 a zažívam niečo podobné, no naučil som sa v prvom rade tešiť zo svojho života a užívať si ho... ak doň niekto pribudne, bude to len dobré ale nesnažiť sa niekoho hľadať nasilu, len aby som si mohol na fb dať status "vo vzťahu".
Venujem sa svojim záujmom, kamarátom a to ide aj bez barov, diskoték a alkoholu (nie všetci východniari pijú), no napriek tomu sa zabaviť viem.

moj-pohlad

A co mas proti diskotekam ? Ist predsa niekam do klubu a popocuvat a zatancovat si na dobru hudbu ktoru ma clovek rad je predsa pozitivny zazitok...ja napriklad vyznavam rovnakeho hodnoty ako ty a na "diskoteky" niekedy chodim. Ci skor nejde o to, ze si davas zbytocny filter a predsudky, kvoli ktorym sa ochudobnujes o moznosti niekoho stretnut ;-)

A pokial si taka ako pises - otvorena, vesela, priatelska, tak ver tomu ze aj na ulici alebo niekde vonku na akcii sa ti moze ktokolvek prihovorit...ak sa to doteraz nestalo, tak asi nechodis na tie spravne miesta...

budrada

najprv si porieš prácu, vlastne byvanie, a nekvačkaj sa na krk chlapovi... bud sebestačna, nezavislá... a nech sa chlap nastahuje k tebe :-D v pripade rozhodu ho posles ku mamičke nazad...
lepšie ako by si s holou ritou skoncila ty...
takze najprv sa zabezpeč...
na chlapov mas sacu dosť....