Ahojte,
za pár dní mám 24 a neviem ako to vnímate vy, ale ja si mám v dnešnom uponáhľanom svete problém nájsť vhodného partnera, s ktorým by som si vedela predstaviť spoločný život. Som typ človeka, ktorý neuznáva alkohol, fajčenie, prípadne iné omamné látky a nenavštevuje diskotéky ani bary. O nejaký ten rok budem končiť vysokú školu (v KE) a chýba mi v živote človek, ktorý by to so mnou myslel naozaj vážne, nie len povrchne a bol by mi oporou a náš vzťah by bol založený na vzájomnej úcte, dôvere, pochopení, vernosti, proste na ozajstných, dnes už bohužiaľ do úzadia tlačených hodnotách. Veľmi dôležitá je vzájomná snaha o budovanie vzťahu, vedieť sa o všetkom s partnerom porozprávať a nebyť jeden pre druhého bremenom, ale naopak akýmsi kompasom a palivom v dokázaní omnoho väčších vecí, aké by dokázal každý osamote. Kde má človek príležitosť spoznať inteligentného človeka s rovnakým pohľadom na svet a záujmami? Ako som si všimla veľa ľudí má niekoho, koho ani nemiluje len preto, aby niekoho mali...no to sa mi nezdá fér voči tomu druhému a nemyslím, že je to správne klamať seba alebo jeho. Istá vzájomná sympatia by tam mala byť, nedá sa to bohužiaľ rozumom nahovoriť. Dnes človeka len tak niekto na ulici neosloví a príležitosť niekoho spoznať sa pre takých ľudí zužuje...Som veselá povaha, otvorená, úprimná, rada srandujem, mám veľa záľub, hudba, príroda, šport, no radšej by som ich zdieľala a rozvíjala ešte s niekým. Škoda, že tu nie je aj nejaká zoznamovacia sekcia. Nie som veľmi na zoznamky typu pokec...radšej by som uvítala niečo serióznejšie. Vďaka za rady a prípadne ak by sa tu vyskytol nejaký chalan s podobným problémom a srdcom, rozumom na správnom mieste, tak by som bola rada, ak by si sa ozval. Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa/večera.
Zoznamka- ako nájsť svoju spriaznenú dušu?
Veď a na diskotéky chodíš? Tam sa ľudia väčšinou zoznamujú
A cudujes sa, ze ta ziadna nechce? Aky komfort by mala pri tebe, aj keby si mal auto a byt? Ziadny. Zeny nemas za nic. Zeny nemozu za tvoje trapenie. Mozes si zan sam svojim myslenim. Aj keby ta nejaka milovala tak tu chuderu psychicky znicis. A preco by som nemal pomoct zene, ktoru milujem? Naco by sme byvali kazdy vo svojom byte, ked chceme byt spolu a vozili sa na spolocne stretnutie kazdy svojim autom, alebo prali kazdy zvlast vo vlastnej pracke? :-))
podla mna netreba to nejako riesit a vtedy to pride, lebo cim viac to clovek chce tym viac sa mu vztah vzdaluje :)
Zabezpečiť rodinu nemám ktorú a ak si myslíš, že ak raz budem mať vlastné bývanie, auto a dobre platenú robotu a budem sa o to snažiť len kvôli tomu, aby som bol pre ženu použiteľný, tak to ani za bo.a. Môžem sa na ne vykašľať. Raz keď to všetko môžu mať poniektorí chlapi, tak nech aj ženy začnú na sebe makať a môžu mať presne to isté. Slečinkám sa ale radšej s holým zadkom prichádza k chlapovi čo jej môže ponúknuť komfort.
Tutan a k comu je dobre klamat? Za ako dlho si myslis pride zenska na to, ze klames a nemas nic?
Si hladny, ides do obchodu, klames, ze mas peniaze a nieco ukradnes. Mozno ta nechytia hned, ale raz urcite.
Nebolo by radsej dobre na sebe pracovat, aby si na to mal? Alebo cakaj, ze ti zadarmo spadne nieco do lona. Si chlap, nefnukaj a makaj na sebe, nech mozes zabezpecit svoju rodinu. Je strasne aki muzi dnes vyrastaju. Zeny nema kto milovat, ochranovat a pomoct im. Muzi zbabelo utekaju pred zodpovednostou. Babovky, ktore revu doma do vankusa, ze na to nemaju, ale vysnivaju si supermodelku, ci celebritu. Cakaju na vyhru v jackpote. Zenske tahaju aj po dve roboty, aby utiahli domacnost a uzivili deti, lebo muzi dnes stoja za hovno.
Však to je jednoduché :) Keď napíšeš ženám, že máš dobrú robotu, že máš vlastné bývanie a že si si kúpil nové auto vieš koľko žien bude mať o teba záujem ?, To už ti budú dávať návrhy, že by ste mohli zájsť na kávičku alebo sa lepšie zoznámiť niekde na večeri :D
Žene musíš napísať presne to, čo chce aby si jej napísal. V tedy je úplne spokojná a už si hneď začne robiť s tebou plány. Samozrejme, keď jej napíšeš, že máš robotu v ktorej zarobíš 450€ v čistom, nemáš vlastné auto alebo, že ešte zatiaľ bývaš u rodičov, tak nemáš ani najmenšiu šancu, pretože si pre ňu nepoužiteľný. Musíš jednoducho hrať ich hru :D
Ja mám už 31 a tiež sa mi ešte nepodarilo nájsť spriaznenú dušu :-( (k diskotekám mám sice odpor, ale navštevujem metal-rock koncerty)
Ema, blahozelam. Ja som nasla na zoznamkach len uchylakov, mamickinych maznacikov, neschopnych v zmysle absolutne nesamostatnych a este par takych co asi hladaju Miss world (vsetky odmietaju a placu, ze nemaju nikoho). Ali
ahoj
v prvom rade ti prajem, aby si si nasla partnera a bola stastna.. ale na druhej strane nerozumiem jednej veci. Pises, ze nedoverujes zoznamkam typu pokec (a nedoverujes im pravom), ale na druhej strane nemas problem sa zoznamovat tu. Davaj si naozaj pozor.. staci si prebehnut par tem a precitat par naozajstnych klenotov a pochopis, ze aj sem chodi peknych par individui.. samozrejme normalni ludia su zatial v presile.
Ďakujem zatiaľ za vaše odpovede, ak by mal niekto záujem rada si popíšem bližšie, prípadne sa zoznámim, tu je môj mail: lonelybatgirl@gmail.com
Presne ako píše Great_Dane s tým súhlasim aj ja. Dikotéky ma naozaj nebavia, nie je to moja šálka čaju.