Predávkovanie

Omen

Pozri, ako som ti už napísala, nik normálny ti neporadí ako skončiť so životom. Jednak by sa vystavil trestnému stíhaniu a jednak by mal mať SVEDOMIE. Žiaľ na fóre sa nájdu aj bezcitní, ktorí toto už spravili. Je to varovanie AJ pre nich!!!

Aj tu sa dá vyrozprávať, povzbudiť, poradiť a nasmerovať ťa, len to chce viac informácii z tvojej strany. Človek toho dokáže veľa, ale MUSÍ chcieť, nesmie sa vzdávať, aj keď sa ti situácia zdá momentálne beznádejná, vždy tu je NÁDEJ!!! Tie správne slová vyslovené v pravej chvíli dokážu spraviť zázraky! Možno ten stav vyvolávajú v tebe antidepresíva, možno potrebuješ inú terapiu, možno máš aj fyzické ochorenie,...

Myslím, že by si mala využiť pomoc, ktorú ti núka Biely Tesák. Je to dobrý, citlivý a chápajúci chlapec. V dnešnej dobe je to zázrak, ak niekto bezištne chce a pomáha druhým, ak im ukazuje cestu.
Na dnes končím, ale ak budeš mať záujem, ozvem sa ti pri najbližšej príležitosti. Zatiaľ sa drž a nerob žiadne hlúposti! : )

Anonym_93436

Úprimne , na začiatku som nemal nikoho ... bolo to práve na základke kedy sa začala pomaly prejavovať bolesť , šikana bola silná a topil som sa v depresii. Prakticky som mal niekoho .. mal som Boha. Ale niekoho bližného ? vôbec. Nik môjmu utrpeniu nechápal a ani sa pochopiť nesnažil.
Ako som to dokázal ? Trpezlivosťou .. pomaly som sa učil ako odpustiť , ako ignorovať a ako sa budovať. Naučil som sa ako to všetko zlé obrátiť vo svoj prospech , zobrať si z toho poučenie a vybudovať sa vďaka tomu. Malo to svoj zmysel , teraz tu môžem byť pre vás a aspoň tak môže mať moja bolesť nejaký zmysel.

samovrahyna

A teraz mi daj naozaj úprimnú odpoveď:
Mal si pri začiatku svojho bojovania, niekoho, kto ťa osobne povzbudzoval ? Proste, mal si pri sebe človeka, ktorý pri tebe stál, zaujímal sa o teba ?

Pretože ja žiadnu osobnú pomoc nemám.
Povedz mi, ako sa môžeš sám dostať z bažiny, ktorá ťa pomaly potápa ? No nedá, musí k tebe niekto prísť, aby ťa odtiaľ dostal. Inak ťa to bahno vtiahne úplne a zadusíš sa.

samovrahyna

Omen - Ja pomoc neodmietam, len si nemyslím, že by sa mi dalo pomôcť. Ja sa poznám, viem, čo sa okolo mňa deje a podľa toho posudzujem, že sa mi nedá pomôcť. Aj keby mi niekto chcel pomôcť cez internet, nemôžem o sebe rozprávať všetko dopodrobna, takže mi akurát ten "niekto" na chvíľu zlepší náladu, no zase sa to vráti späť.
Človek by ma mal poznať osobne, vedieť o mne všetko a keby videl, aká som slabá, nevedel by mi pomôcť.

Anonym_93436

Nie som silný .. sú ľudia čo zažívajú väčšie peklo. Nemyslím to povrchne , hovorím to preto aby si vedela že ťa chápem a že je naozaj niekto kto ťa chápe.
Pozri na začiatku som bol tiež slabý a trvalo mi to kým som sa vybudoval a ešte sa budujem .. pred mesiacom som klačal na zemi so sklonenou hlavou a vyprchával zo mňa život , našťastie som dostal správne rady a znova sa postavil na nohy. Každý pád robí človeka silnejším len musí zistiť ako to využiť.
Nie si slabá , len sa tak cítiš kvôli depresii. Pozri , ja viem že nie každý je ako ja a práve preto vám podávam pomocnú ruku , nechcem aby ste trpeli a chcem aby ste zažili to pekné v živote pretože je toho hodne. Naozaj ťa čaká ešte hodne pekného , chce to len sa postaviť z toho dna pretože na dne vidíš len temnotu ale keď sa postavíš tak vtedy uvidíš tu krásu.
Som s tým zmierený už istú dobu , bolí ma vidieť odchádzať život ktorý mohol ešte zažiť hodne pekného ale viem že je to vaša slobodná vôla , no samovražda nie je jediným východiskom. Stále sú tu iné cesty po ktorých sa dá kráčať.
Naozaj , nemusíš byť sama ... som tu pre teba a pre ostatných , nechcem od vás nič viac len aby ste dali životu šancu a mali trpezlivosť , na konci to bude stáť za to , ver mi.

Omen

Počuj dievča, Biely Tesák ti dobre radí! Ale máš pravdu, niektorým ľuďom sa nedá pomôcť, ak pomoc odmietajú. Ide o to, či ty INÚ pomoc prijímeš.

samovrahyna

BielyTesak4 - Vieš, aj keď si si prešiel podobným peklom, ako ja a k tomu máš aj nevyliečiteľnú chorobu, je medzi nami zásadne veľký rozdiel.
Ty si silný, ja slabá. Priznávam to. Som slabá a neviem so sebou pohnúť.
Nemôže byť každý silný, ako ty. Keby bol každý, ako ty, nebolo by toľko samovrážd. Musíš si uvedomiť, že niektorí proti tomu nevedia bojovať.
A je trochu povrchné myslieť si, že keď si to dal ty, dá to aj niekto iný. Nie som taká, ako ty.
Proste sa zmier s tým, že sa niektorým ľuďom pomôcť nedá.

Anonym_93436

Prosím nevšímaj si toho idiota .. niekto má len veľmi nudný život.
Najlepšie je keď sa zaregistruješ , tým tvoj nick nik nepoužije.
.. Nerád tu píšem to čo som zažil , preto vždy na konci ponúkam aby mi mohol daný človek napísať na email , nezažil som si to isté ale ver mi chápem tvojmu utrpeniu a taktiež mi ver , dá sa z toho dostať.

TibusBenedicto

Tebe už nepomôže ani ten najlepší sexuolog ty úchylný buzerant radšej sa odjeb smrad osratý.Prasa tučné úchylné debil žebrácky.