Predávkovanie

Anonym_93436

Dá sa ti pomôcť ! A viem ako sa cítiš , taktiež som sám celý život. Ešte som nezažil že by sa za mňa niekto postavil .. na základke som si prešiel šikanou , nevedel som nájsť svoj zmysel života .. s osamelosťou a tým všetkým som vpadol do depresie kedy som chcel jedine umrieť. Prosil som Boha o rýchlu a bezbolestnú smrť avšak dostal som opak .. Život a nekonečnú bolesť ktorá nikdy neskončí .. je to poškodenie nervovej sústavy a vytvára mi to bolesti a slabosť v rukách a nohách , čiastočne v celom tele. Nedá sa to vyliečiť. Avšak nezazlievam to bohu a nikdy by som to ani nespravil.
Smrť by bola pre mňa tiež oslobodením ale využil som všetko to zlé a vybudoval som sa vďaka tomu , vďaka tej skúsenosti viem ako sa cítite vy ostatní a chcem vám pomôcť. Tiež ešte študujem , mám len osemnásť ale chápem ťa.
Ak chceš tak rád ti budem oporou , ponúkam to každému kto chce ale chcem od teba jedíné , aby si dala životu šancu. Rád ti pomôžem sa vybudovať , len prosím neukončuj svoj život ...

Omen

Nemáš to ľahké, ale tým, že spáchaš samovraždu nič nevyriešiš! Chceš toto isté prežívať aj v nasledujúcom živote alebo spravíš všetko, čo je v tvojich silách a popasuješ sa so svojím životom?

samovrahyna

No a za týmito príspevkami som ja pedofil úchylák Benedik nemám čo robiť celé dni je to ako začarovaný kruh som chodiaci úchylák ktorému hrabe zo samoty.Chorý psychopat ktorý nikde nebol nič nemá vyžiera svoju matku okrem vypisovania nič iné nevie robiť.Sem tam mu korintuš za 3 eur podrží do análu inak nič.Hlúpy sedlák ktorý nikdy nič nedosiahol chodí v lacných šmejdoch debil ktorý upratoval v nemocnici záchody.Pedofil ktorý za 500Sk znásilňoval malých cigánov.Smrad ktorý mal dostať gulu medzi oči ale zutekal.Starý úchylný debil neschopný ničoho.Ale môže si byť istý že takú bitku ešte nedostal.

samovrahyna

BielyTesak4 - Mám silné depresie už 5 rokov. Odvtedy beriem antidepresíva. Vystriedala som mnoho psychológov, no cítim sa ešte horšie. Pol roka nemyslím na nič iné, len na samovraždu.
Ľudia sa ku mne správajú hnusne celý život.
Za celý svoj život som nemala jediného človeka, ktorý by ma chápal a pomohol. Neviem, aké to je mať kamarátov, neviem, aké by to bolo, keby ma mal niekto rád. Pravdupovediac mi je táto predstava nepríjemná, pretože som to nikdy nezažila. Je to niečo neznáme.
Každý deň silno plačem nad tým, prečo ma Boh drží na tomto svete.
Škola je jedna veľká hrôza. Nechcem to tu popisovať.
Proste, je zo mňa chodiaca troska. Agresívna, výbušná, plná potláčaného smútku a hnevu.
Znižuje sa mi empatia. K druhým ľuďom skoro nič necítim.

Mne by pomohlo zmeniť prostredie. Ísť bývať niekde úplne mimo, kde ma nikto nepozná.
Vtedy by som mohla pracovať na svojej psychike, na budovaní sebavedomia, na odstraňovaní hanblivosti. Teraz sa to nedá. Títo ľudia ma ponižujú, vysmievajú sa zo mňa, využívajú ma. Brutálne ma zrážajú k zemi a ja nemôžem vstať.
Akonáhle sa o to pokúšam, znovu ma zrazia k zemi. Je to, ako začarovaný kruh.

Predstav si, že by si na svete nemal ani jedného človeka, ktorý by ti vedel pomôcť, ktorý by sa ťa zastal, keby ťa niekto zrážal k zemi.
Na všetko som sama rozumieš. Doslova z toho šaliem. Ja sa sama neviem brániť. Nedokážem zmeniť myslenie, v mojej situácii je to pre mňa nedosiahnuteľné. Buď sa zbláznim a začnem z nenávisti zabíjať ľudí alebo sa zabijem ja.
Mne sa už nedá pomôcť. Nijako.

Anonym_93436

Nie si na svete zbytočná , len sa tak cítiš kvôli depresii .. tiež som sa tak cítil ale nakoniec som to zmenil a dostal sa z toho.
Prosím daj životu šancu , môžeš ešte zažiť hodne pekného , ver mi.
Ak chceš môžem ti pomôcť sa cez to dostať , môžeš mi kludne napísať na email a vyrozprávať sa čo ťa tiaži na srdci , verím že nájdeme spôsob ako sa z toho dostať.
Zatiaľ ti držím palce a prajem hodne šťastia.

Ironia1

Pedofil Benedik poradí každému.Už má mozole na rukách od tolkého onanovania na pedofílii.Už ho mali dávno jebnúť hajzla do ústavu pre sexuálnych psychopatov.

Omen

A ty si myslíš, že ti tu niekto NORMÁLNY poradí a vystaví sa tým nebezpečenstvu trestného stíhania za napomáhanie k samovražde??? To si myslíš???