zdravím všetky ženy na fore,
mám otázku na telo:
vedia vaši muži, /frajeri, snúbenci, manželia/, nazvite si ich prosím ako chcete, vedia komunikovať na úrovni? Hovoriť Vám veci typu normálneho komunikatívneho muža. STretávam sa s mužmi v mojom okolí, /ocko, dedko, brat/ čo vedia normálne komunikovať, rozprávať o svojich pocitoch, nemajú problém sa s niečím priznať, alebo vedia vyznať lásku.
Ten môj ťuťmák žiaľbohu nie je schopný nijakej reakcie a nijakej reči adekvátnej svojmu postaveniu. Na úvod sme spolu už nejaký ten rôčik, a je to jedným kusom o tom istom. Pôsobí v IT sektore, viem, že oni sú proste tichší, ale nechápem, ako nedokáže vypotiť zo seba súvislú vetu. Ešte k tomu aj potichu rozpráva, čo mu ani moja mama ani babka vôbec nerozumejú a nepočujú ani. Pritom keď sa rozziape tak riadne vie kričať. To je len pretvárka a zásterka, že nevie rozprávať, akoby mu vyrezali jazyk. Trendom dnes je,aby partneri komunikovali predsa medzi sebou. Trpím tým od začiatku vzťahu,ale tak veľmi som ho chcela, že vtedy mi stačilo v začiatkoch, aby mi povedal, potichu, že " ľúbim ťa, moja",a bolo mi všetko jedno. Neviem prečo, ale vždy som mu hovorila, že nech si obnaží trošku dušu a srdce pri mne. Ako tvrdil bola som preňho blízkym človekom, bližším ako rodina. Tak v čom je problém?
Nevie komunikovať ani s mojou rodinou, ani so mnou. Ani so svojimi.Aj jeho bratia a sestry vedia normálne komunikovať, ale jemu nerozumie ani boh čo tým vlastne myslí. Asi 90% času je úplne ticho, a keď niečo povie, nikto mu nerozumie. Správa sa ako ťuťmák. Sa musím aj zaňho hanbiť, keď sme na nejakej spoločenskej udalosti. Je to pre mňa čím dalej tým horšie, lebo viem,že 30nici sú dnes úplne iní, dnes 30 nici vystupujú na námestiách pred celým národom za spravodlivosť a slušnosť,a on nedokáže vysúkať zo seba.
Mám mnoho kamarátov, ktorý sú normálni a jednajú na úrovni. vedia povedať o svojich pocitoch. Stále nadobúdam pocit, že on nemaá záujem so mnou rozprávať(bavila som sa na tútp tému asi sto razy), nepomohlo.
Jeho obrana je iba útok, nikdy sa mi skutočne neotvoril.Závidím ženám, čo sa im muži zveria, dokonca on ani nie len že sa mi nezveruje, nuž nevie ani základné veci povedať. Typu : " chýbala si mi, milujem ťa láska, zlatičko, si úžasná, som rád, že ťa mám, myslievam na teba". Nič :(čo si vravia páriky a záľubenci. Kedysi ešte prvý rok sa ako tak snažil, ale bolo to umelé. nevraví mi to, a mne to čím ďalej tým viac chýba. Dokonca / netvrdím,že nemáme väčšie problémy/máme, ale túto je podľa mňa základ vzťahu- komunikácia. Nežijeme v stredoveku.
Som mu sto razy povedala,že mi to nechutne vadí a prekáža, keď mi nič nepovie, je taký strašne chladný. A on povedal, že nepotrebuje prázdne drby riešiť. Prázdny drb je to, že mi napríklad niečo pekné povie?Alebo sa ospravedlní, keď to je nutné. On nikdy neprišiel za mnou po hádke, keď to posere, že " vieš čo, mrzí ma to, som debil, urobil som chybu,, pokúsim sa niečo s tým spraviť, odpusť mi láska". Nič som také od neho nikdy nepočula. Mne to veľmi chýba. On príde za mnou po hádke, a je ticho, ticho sa vedľa mna posadí,a vtedy ma chytajú ešte väčšie nervy, vtedy by som ho prizabila. NEPOVIE ani slovo, on by aj celé týždne dokázal byť ticho. Mne najviac vadí, že si nevieme problémy vydiskutovať, že nedokáže byť ku mne milý a nežný. Už som v stave, že ho nemôžem za to ani vidieť. On ale nielenže nevraví nič,ale ani si ma neprivinie už teraz, (možno zo začiatku áno),ale teraz vôbec, ledva nejaký kontakt minimálny, mi dá , že ma objíme z pol metra, ale nič iné.
Prosím Vás ženy, ako to zvládať? Mám pocit, že ho nechám, mňa nebaví taký chlap, aby bol stále ticho. Ja som človek, veľmi taká, že kecalka ukecaná mega,a mne vadí taký nijaký človek. Jak sa u nás na dedine vraví ani mastný ani slaný.
ja ho nedonútim rpozprávať, nedokážem to, lebo keby už bol chcel, mal x šancí. Vie, že mi to veľmi vadí, a tvár sa, že je všetko v najsamlepšom poriadku. nemusí mi krasorečiť, ale stačí, kebyže si ma privinie niekedy a povie, že som rád, že ťa mám láska.
Mi je do revu, keď to píšem. Raz v živote keď bol opitý,a vrátil sa od kamošov, mi napísal sms, a v nej, že " som rád, že ťa mám". To bolo celé. Viac nedokázal.
A niekedy v sms- že MNT, to znamená akože myslievam na teba.
Poradte vysrať sa na to, či ako?Má ma ten človek aspoň trošku rád? Dnes poznám skôr chlapov, čo sú už tiež ukecaní,a nie takíto ťuťmáci. *Stojí ako svety za dedinou. Ide ma z toho šlak zobrať.