Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vedia, vaši muži s vami komunikovať? ten môj nevie

Príspevok v téme: vedia, vaši muži s vami komunikovať? ten môj nevie
andrejkakomacova

zdravím všetky ženy na fore,
mám otázku na telo:
vedia vaši muži, /frajeri, snúbenci, manželia/, nazvite si ich prosím ako chcete, vedia komunikovať na úrovni? Hovoriť Vám veci typu normálneho komunikatívneho muža. STretávam sa s mužmi v mojom okolí, /ocko, dedko, brat/ čo vedia normálne komunikovať, rozprávať o svojich pocitoch, nemajú problém sa s niečím priznať, alebo vedia vyznať lásku.
Ten môj ťuťmák žiaľbohu nie je schopný nijakej reakcie a nijakej reči adekvátnej svojmu postaveniu. Na úvod sme spolu už nejaký ten rôčik, a je to jedným kusom o tom istom. Pôsobí v IT sektore, viem, že oni sú proste tichší, ale nechápem, ako nedokáže vypotiť zo seba súvislú vetu. Ešte k tomu aj potichu rozpráva, čo mu ani moja mama ani babka vôbec nerozumejú a nepočujú ani. Pritom keď sa rozziape tak riadne vie kričať. To je len pretvárka a zásterka, že nevie rozprávať, akoby mu vyrezali jazyk. Trendom dnes je,aby partneri komunikovali predsa medzi sebou. Trpím tým od začiatku vzťahu,ale tak veľmi som ho chcela, že vtedy mi stačilo v začiatkoch, aby mi povedal, potichu, že " ľúbim ťa, moja",a bolo mi všetko jedno. Neviem prečo, ale vždy som mu hovorila, že nech si obnaží trošku dušu a srdce pri mne. Ako tvrdil bola som preňho blízkym človekom, bližším ako rodina. Tak v čom je problém?
Nevie komunikovať ani s mojou rodinou, ani so mnou. Ani so svojimi.Aj jeho bratia a sestry vedia normálne komunikovať, ale jemu nerozumie ani boh čo tým vlastne myslí. Asi 90% času je úplne ticho, a keď niečo povie, nikto mu nerozumie. Správa sa ako ťuťmák. Sa musím aj zaňho hanbiť, keď sme na nejakej spoločenskej udalosti. Je to pre mňa čím dalej tým horšie, lebo viem,že 30nici sú dnes úplne iní, dnes 30 nici vystupujú na námestiách pred celým národom za spravodlivosť a slušnosť,a on nedokáže vysúkať zo seba.
Mám mnoho kamarátov, ktorý sú normálni a jednajú na úrovni. vedia povedať o svojich pocitoch. Stále nadobúdam pocit, že on nemaá záujem so mnou rozprávať(bavila som sa na tútp tému asi sto razy), nepomohlo.

Jeho obrana je iba útok, nikdy sa mi skutočne neotvoril.Závidím ženám, čo sa im muži zveria, dokonca on ani nie len že sa mi nezveruje, nuž nevie ani základné veci povedať. Typu : " chýbala si mi, milujem ťa láska, zlatičko, si úžasná, som rád, že ťa mám, myslievam na teba". Nič :(čo si vravia páriky a záľubenci. Kedysi ešte prvý rok sa ako tak snažil, ale bolo to umelé. nevraví mi to, a mne to čím ďalej tým viac chýba. Dokonca / netvrdím,že nemáme väčšie problémy/máme, ale túto je podľa mňa základ vzťahu- komunikácia. Nežijeme v stredoveku.
Som mu sto razy povedala,že mi to nechutne vadí a prekáža, keď mi nič nepovie, je taký strašne chladný. A on povedal, že nepotrebuje prázdne drby riešiť. Prázdny drb je to, že mi napríklad niečo pekné povie?Alebo sa ospravedlní, keď to je nutné. On nikdy neprišiel za mnou po hádke, keď to posere, že " vieš čo, mrzí ma to, som debil, urobil som chybu,, pokúsim sa niečo s tým spraviť, odpusť mi láska". Nič som také od neho nikdy nepočula. Mne to veľmi chýba. On príde za mnou po hádke, a je ticho, ticho sa vedľa mna posadí,a vtedy ma chytajú ešte väčšie nervy, vtedy by som ho prizabila. NEPOVIE ani slovo, on by aj celé týždne dokázal byť ticho. Mne najviac vadí, že si nevieme problémy vydiskutovať, že nedokáže byť ku mne milý a nežný. Už som v stave, že ho nemôžem za to ani vidieť. On ale nielenže nevraví nič,ale ani si ma neprivinie už teraz, (možno zo začiatku áno),ale teraz vôbec, ledva nejaký kontakt minimálny, mi dá , že ma objíme z pol metra, ale nič iné.

Prosím Vás ženy, ako to zvládať? Mám pocit, že ho nechám, mňa nebaví taký chlap, aby bol stále ticho. Ja som človek, veľmi taká, že kecalka ukecaná mega,a mne vadí taký nijaký človek. Jak sa u nás na dedine vraví ani mastný ani slaný.
ja ho nedonútim rpozprávať, nedokážem to, lebo keby už bol chcel, mal x šancí. Vie, že mi to veľmi vadí, a tvár sa, že je všetko v najsamlepšom poriadku. nemusí mi krasorečiť, ale stačí, kebyže si ma privinie niekedy a povie, že som rád, že ťa mám láska.
Mi je do revu, keď to píšem. Raz v živote keď bol opitý,a vrátil sa od kamošov, mi napísal sms, a v nej, že " som rád, že ťa mám". To bolo celé. Viac nedokázal.
A niekedy v sms- že MNT, to znamená akože myslievam na teba.
Poradte vysrať sa na to, či ako?Má ma ten človek aspoň trošku rád? Dnes poznám skôr chlapov, čo sú už tiež ukecaní,a nie takíto ťuťmáci. *Stojí ako svety za dedinou. Ide ma z toho šlak zobrať.

Matyo

Prestaň sa preboha zo svojho muža snažiť robiť nejakú ukecanú kamošku, muži na to nie sú stvorení. Chlap je tu od toho, aby poskytol svojej rodine ochranu a zázemie a nie, aby bľabotal o kravinách celý deň, na to si nájdi kamarátky. Podľa mňa si nevyzretá osobnosť, keď porovnávaš svojho muža s inými v TV, pripadá mi, že nevieš rozlíšiť realitu od fikcie...

natalia-7

V prvom rade sa mi zdá zvláštne, že ste spolu „nejaký ten rôčik“, máte 28 a 30 rokov a nežijete spolu. Zdieľanie spoločnej domácnosti je prirodzený vývoj vzťahu, zvlášť ak je to niekoľko ročný vzťah a zvlášť ak účastníci nie sú puberťáci pri rodičoch. Takže už tam sa mi niečo nezdá...

Ja mám muža, ktorý je ukecanejší ako ja (skôr ja som ten introvert vo vzťahu), vie sa zdôveriť aj z pocitov a slová ako „ľúbim ťa“ „veľa pre mňa znamenáš“ atď. sú u nás na dennom poriadku z oboch strán už nejaké tie roky. A to rozhodne metrosexuál nie je (práveže taká tá zženštilosť na mužoch ma odpudzuje). Viem pochopiť, že ti chýbajú rozhovory a vyznania lásky. ALE najväčší problém je ten, že ty si prestala k svojmu partnerovi cítiť úctu. Sú ľudia tichší, ukecanejší, uzavretý, otvorený voči ľuďom, atď... Ale to neznamená, že niektorá skupinka je menejcenná. Dnes sa veľmi dáva do popredia komunikatívnosť. Lenže nie každý môže byť ukecaný extrovert. Koľkokrát aj ten tichý introvert je skvelý, inteligentný, citlivý, atď. človek.

Vy dvaja ste si očividne vôbec povahovo nesadli. A vzhľadom na to, že osoba, ktorá by ti mala byť najbližšia je pre teba len ťuťmák a úbožiak s nízkym EQ, skutočne nevidím dôvod prečo si stále s ním. Zbytočne ho brzdíš v živote – a v konečnom dôsledku aj seba – svojho partnera nezmeníš a zjavne nie si ochotná túto jeho vlastnosť akceptovať, takže.....

andrejkakomacova

ako vy tu co do mna zabrdate? aka tupana a sedlana?! to co si dovolujete ? Takto slovensko nikdy nebude slusne!
A co ze zijem na dedine ? To je snad hriech?
Sa uvedomte co kecate.
Ja mam 28 rokov, moj chlap 30. A co mna po tom, ze zaraba v IT sektore? ja jeho peniaze ani nevidim a nic mi z nich nedava, co z toho ako mam? Vsak nezijeme spolu!ANi ma nezivi, ani mi nic nekupuje!A zaraba iba tisicku, takze take lukrativne to zase nie je!Si nemyslite, ze kazdy IT ma 3 tisicky hned ked je mlady.

Chcem, aby sa mi otvoril, to nie je hriesne, moje kamosky maju chlapov, co s nimi normalne kecaju, a dokazu sa excelentne porozrpavat s nimi o pocitoch a nie su gayovia ani metroši.! To kd e sme aby chlap ked sa vie rpozrpavat bol iba metros a gay hned? Ja poznam desiatky normalne prijemnych komunikativnych muzov / v mojej brandzi je ich vela/ a rozpravaju normalne nie ze nevedia komunikovat.´Nevie ani zakladne veci povedat, je taky typicky tutmak.
Uz ma to s nim prestava bavit totalne.
Mne sa nezda fer, ze za mnou ani nepride, a nepovie mi, nic zo srdca, alebo aj po hadke, nevie sa ku mne spravat, nevie,ako so mnou komunikovat. Jeho EQ je fakt katastrofálne nizke.

zdradca

Ak ti ide o jeho prachy tak si ho nechaj a nehlad na chyby.
Ak ti jeho povaha,vystupovanie vadi,a ako pises,tak vadi. Rozid sa s nim. Vravi sa,ze IT-ckari su s inej planety. Maju dokonca aj svoj jazyk.
Vraj ked sa stretnu dvaja IT pracovnici,o com sa bavia vedia len oni. Je to ako s umelcami. Ziju ako na inej planete,vnimaju svet okolo seba inak ako bezny ludia. Kto nieje naladeny na ich frekvenciu, tomu pripadaju divny. Moja rada je. Aby si ho nechala a hladala normalneho chlapa s nasej dimenzie. Zbytocne si budes pri nom nicit nervy,nezmenis ho. Myslim ani ty nie si pre neho to prave orechove, nie je medzi vami suhra,co je zaklad vo vztahu.

ocva2

si typicka tupana zo slovenskej dediny ktora len pozera na to co povie okolie potrebujes sa pred rodinou chlapom chvastat a ukazovat series nato ze chalan je citlivejsia povaha ...keby nerobil v it sektore a nezarabal vela penazi urciteho o neho ani nezakopnes...

Mrauka

Prepac, ale ty zacinas vystupovat ako jeho psychologicka a on tvoj pacient. Ze chces, aby sa ti otvoril :)) pozor na zelania, aby sa ti neotvoril prilis a nebola si sokovana, co z neho vyleti. Neviem, ale otvara sa telo na patologii, alebo rit pri srani.
Uz tu bolo spomenute, muzi boli vychovavani skryvat svoje pocity, beru to ako slabost. Otvaraju sa a hovoria o svojich pocitoch inak orientovani.

Ty si zena. Muzov nikdy nepochopime, a

Jax

Zda sa mi to prilis tupe, nez aby to bola pravda. Fakt pises ze si videla v TV a citala v knihach a preto ho takeho chces?
Dievca, kolko mas rokov?
Stavim sa s tebou o co chces, ze keby sa s dotycnym rozpravam o nejakej podstatnej teme, tak si pokecame. Nie kazdy ma totiz potrebu riesit ny.
A ako povedal klasik: "muz ocakava od zeny, ze sa nezmeni, ale ona sa zmeni. Zena chce od muza, aby sa zmenil, ale on sa nezmeni."
Takze daj tomu chlapcovi svaty pokoj a najdi si vysnivaneho.

Aliss

Prepac, ale ty si bola doteraz kde? :) Nevsimla si si pri prvom stretnuti, ze nie je zrovna komunikativny typ cloveka? Kde si bola posledne roky? A co s tym teraz chces robit? Zmenit ho? Gratulujem, to bude najlepsia cesta k rozchodu. To ako o nom pises svedci o tom, ze nemas k nemu ani trosku uctu a respekt. Tebe vadi, ze mu vasi nerozumeju? Vies, dolezite je, ak to funguhe nedzi vami a nie medzi nim a tvojou babkou :) A posledna vec, mas to velmi skreslene......rozpravat sa medzi partnermi, to nie je sucasny trend :D :D To je roky rokuce overena vec, ktora ked funguje, funguje cela spolocnost :D Ty trend :D Som sa dobre zasmiala hned z rana. Bud ho prijimes takeho aky je, alebo sa rozidte a hladaj si ineho. Hlavne ho nechci menit a tlacit do niecoho, co on nie je a sam pravdepodobne ani nechce :) ani tebe by sa to nepacilo :)