vedia, vaši muži s vami komunikovať? ten môj nevie

Príspevok v téme: vedia, vaši muži s vami komunikovať? ten môj nevie
andrejkakomacova

zdravím všetky ženy na fore,
mám otázku na telo:
vedia vaši muži, /frajeri, snúbenci, manželia/, nazvite si ich prosím ako chcete, vedia komunikovať na úrovni? Hovoriť Vám veci typu normálneho komunikatívneho muža. STretávam sa s mužmi v mojom okolí, /ocko, dedko, brat/ čo vedia normálne komunikovať, rozprávať o svojich pocitoch, nemajú problém sa s niečím priznať, alebo vedia vyznať lásku.
Ten môj ťuťmák žiaľbohu nie je schopný nijakej reakcie a nijakej reči adekvátnej svojmu postaveniu. Na úvod sme spolu už nejaký ten rôčik, a je to jedným kusom o tom istom. Pôsobí v IT sektore, viem, že oni sú proste tichší, ale nechápem, ako nedokáže vypotiť zo seba súvislú vetu. Ešte k tomu aj potichu rozpráva, čo mu ani moja mama ani babka vôbec nerozumejú a nepočujú ani. Pritom keď sa rozziape tak riadne vie kričať. To je len pretvárka a zásterka, že nevie rozprávať, akoby mu vyrezali jazyk. Trendom dnes je,aby partneri komunikovali predsa medzi sebou. Trpím tým od začiatku vzťahu,ale tak veľmi som ho chcela, že vtedy mi stačilo v začiatkoch, aby mi povedal, potichu, že " ľúbim ťa, moja",a bolo mi všetko jedno. Neviem prečo, ale vždy som mu hovorila, že nech si obnaží trošku dušu a srdce pri mne. Ako tvrdil bola som preňho blízkym človekom, bližším ako rodina. Tak v čom je problém?
Nevie komunikovať ani s mojou rodinou, ani so mnou. Ani so svojimi.Aj jeho bratia a sestry vedia normálne komunikovať, ale jemu nerozumie ani boh čo tým vlastne myslí. Asi 90% času je úplne ticho, a keď niečo povie, nikto mu nerozumie. Správa sa ako ťuťmák. Sa musím aj zaňho hanbiť, keď sme na nejakej spoločenskej udalosti. Je to pre mňa čím dalej tým horšie, lebo viem,že 30nici sú dnes úplne iní, dnes 30 nici vystupujú na námestiách pred celým národom za spravodlivosť a slušnosť,a on nedokáže vysúkať zo seba.
Mám mnoho kamarátov, ktorý sú normálni a jednajú na úrovni. vedia povedať o svojich pocitoch. Stále nadobúdam pocit, že on nemaá záujem so mnou rozprávať(bavila som sa na tútp tému asi sto razy), nepomohlo.

Jeho obrana je iba útok, nikdy sa mi skutočne neotvoril.Závidím ženám, čo sa im muži zveria, dokonca on ani nie len že sa mi nezveruje, nuž nevie ani základné veci povedať. Typu : " chýbala si mi, milujem ťa láska, zlatičko, si úžasná, som rád, že ťa mám, myslievam na teba". Nič :(čo si vravia páriky a záľubenci. Kedysi ešte prvý rok sa ako tak snažil, ale bolo to umelé. nevraví mi to, a mne to čím ďalej tým viac chýba. Dokonca / netvrdím,že nemáme väčšie problémy/máme, ale túto je podľa mňa základ vzťahu- komunikácia. Nežijeme v stredoveku.
Som mu sto razy povedala,že mi to nechutne vadí a prekáža, keď mi nič nepovie, je taký strašne chladný. A on povedal, že nepotrebuje prázdne drby riešiť. Prázdny drb je to, že mi napríklad niečo pekné povie?Alebo sa ospravedlní, keď to je nutné. On nikdy neprišiel za mnou po hádke, keď to posere, že " vieš čo, mrzí ma to, som debil, urobil som chybu,, pokúsim sa niečo s tým spraviť, odpusť mi láska". Nič som také od neho nikdy nepočula. Mne to veľmi chýba. On príde za mnou po hádke, a je ticho, ticho sa vedľa mna posadí,a vtedy ma chytajú ešte väčšie nervy, vtedy by som ho prizabila. NEPOVIE ani slovo, on by aj celé týždne dokázal byť ticho. Mne najviac vadí, že si nevieme problémy vydiskutovať, že nedokáže byť ku mne milý a nežný. Už som v stave, že ho nemôžem za to ani vidieť. On ale nielenže nevraví nič,ale ani si ma neprivinie už teraz, (možno zo začiatku áno),ale teraz vôbec, ledva nejaký kontakt minimálny, mi dá , že ma objíme z pol metra, ale nič iné.

Prosím Vás ženy, ako to zvládať? Mám pocit, že ho nechám, mňa nebaví taký chlap, aby bol stále ticho. Ja som človek, veľmi taká, že kecalka ukecaná mega,a mne vadí taký nijaký človek. Jak sa u nás na dedine vraví ani mastný ani slaný.
ja ho nedonútim rpozprávať, nedokážem to, lebo keby už bol chcel, mal x šancí. Vie, že mi to veľmi vadí, a tvár sa, že je všetko v najsamlepšom poriadku. nemusí mi krasorečiť, ale stačí, kebyže si ma privinie niekedy a povie, že som rád, že ťa mám láska.
Mi je do revu, keď to píšem. Raz v živote keď bol opitý,a vrátil sa od kamošov, mi napísal sms, a v nej, že " som rád, že ťa mám". To bolo celé. Viac nedokázal.
A niekedy v sms- že MNT, to znamená akože myslievam na teba.
Poradte vysrať sa na to, či ako?Má ma ten človek aspoň trošku rád? Dnes poznám skôr chlapov, čo sú už tiež ukecaní,a nie takíto ťuťmáci. *Stojí ako svety za dedinou. Ide ma z toho šlak zobrať.

Cau114

No to mi je luto...nemaj sex ked to nechces. Nerob nieco take kvoli nemu. Povedz mu nie. Sama dobre vies ze sa nezaujima o teba. Ja viem ze ty ho mas velmi rada ale co on..

andrejkakomacova

wa nerozumiem o com pises, ako ze by som nemala mat ziadny vztah, to uz ak opreco? vedela by si to specifikovat?
ved ja nanho netlacim uz vobec, a kedysi som sa pokusala slusne mu povedat, ze vsak mi moze doverovat a povedat mi nieco, tak zo seba zo srdca a vysral sa na mna celkom dostatocne mi dal najavo ze ma ma v pazi. Ked mi aj povie nieco, musim ako z chlpatej deky tahat a tak ma to prestalo bavit.
vobec nanho netlacim a vzdy som sa praveze snazila aby ku mne citil doveru a celkovo aby sa mi otvoril viac. To nema nic s tym, ci som zla k nemu ci dobra ci aka, ci co tym vlastne chces povedat. test si urobim..
On nepotrebuje sa so mnou bavit ale lasku mi nedokazuje zial ani velmi cinmi. Kupi kvietky, ked mam sviatok, ked potrebujem niekam odviezt, odvezie, to je asi tak vsetko.
Prosila som ho nech sa otvori ze to potrebujem. ze fakt som nestastna a nespokojna Jemu napriklad nevadi,ze ja som ukecana, on ma rad pocuva celkovo nikdy mi to nevytkol. len sa mu nepaci ze chcem vsetko hned riesit a tak. Ale ja to neviem nechat tak.
Nebol zaujem z jeho strany, ani naznakom som nepostrehla ziadnu zmenu. A ide aj o to, co pisete tu niektory dost dobre- nemal zaujem nestojim mu Za to zjavne aby sa zmenil! Tak som z toho tiez nervozna a nestastna zaroven.

Ja to s nim uz neviem vydrzat, mne tak strasne chyba to rozrpavanie sa o tom,co prezivame,co citi a tak. ked chcem od neho aj nejaky nazor, ze napriklad aku pracu si mam vybrat co by poradil v mojom odvetvi, je ticho nic nepovie, len ma pocuva a potom nieco ine zacne vypravat. Co nic mi nevie ani poradit, ziadne stanovisko zaujat.

Predtym som mala chalana, aj ked na strednej,co bol oproti tomuto fakt ze poklad, vsetko mi pekne vravel, uplne od zakladov,od srdca tak krásne sa mi vedel otvorit, ale moj terajsi ( je mi nanic z toho, lebo ja nutne sa potrebujem s nim rozpravat, aby sme proste boli na jednej vlnovej dlzke.Trpim dostatocne tymto jeho nezaujmom. Co by som dala za to, kebyze dojde domov ku mne a zacne sam od seba, ako sa mal,co robil, ako sa citil, co prezil za den, co ho potesilo,co ho rozosmutnelo, co ho nastvalo. Nperíde ku mne neobjímem sa, nepovie, ze som mu chybala, ze som jeho vsetkym, ze by bezo mna neprezil, take tie sladke recicky proste. Ja to potrebujem pocut, strasne to potesi cloveka na dusi:( A nedostava sa mi ani odrobiniek. Stokrat som mu vysvetlila, zdoraznila,ze to je pre mna dolezite, ako prenho je sex dolezity, tak pre mna su reci dolezite. Ja sa namaham, mam sex aj ked necchem a nemam zrovna chut,aby som mu spravila povoli a on nedokaze sa so mnou rpozpravat, hoci vie,ze si to zelam.:( Tak som z toho smutna,ze jedine iba ja som taka ktora miluje

Noo394

Ahoj. No tak môj vie normálne komunikovať. A chodíme spolu len rok. Ale nikdy sme si nepovedali že sa ľúbime :-D ja na také reči nie som. My si to dokazujeme činmi. Komunikácia medzi nami je o hoci čom..aj o tom ako sa cítime a aj o chlpoch na nohách :-D proste fakt o hoci čom :-D. Ja tie krásne rečičky počúvať nemusím..nepotrebujem to..a ani ja ich nehovorím. A pre mňa slovo milovať znamená veľa. Preto ho ani nepoviem len tak. A ešte som ho ani nikomu nepovedala. A okrem toho ma berie takú aká som. (šibnutú, šialenú, náladovú, podráždenú, smutnú) má to so mnou ťažké. :-)

Keita

Necitaj hlupe komentare, chyba nie je v tebe. Bohuzial si sa dala dokopy s niekym, kto sa k tebe nehodi. Ja ta chapem, tiez som zila s tymto typom muza niekolko rokov. Bohuzial, casom to uz neslo vobec. Nasla som si takeho, ktory ma vie aj objat, aj pohladkat, aj mi povedat do oci co citi a absolutne sa to nevylucuje s jeho starostlivostou. Ja si myslim, ze sa rozidete. Skor, ci neskor.

Matyo

Si typ ženy, ktorá potrebuje, aby jej muž lásku dokazoval sladkými rečami a nie skutkami. Možno o pár rokov pochopíš, že slová nie sú dôležité, ale na to ešte musíš získať nejaké životné skúsenosti.

wwa

,,Tichí ľudia majú toho veľa ,,na srdci,,.
Nie sú ticho, pretože majú strach niečo povedať, ale
hovoria len s tými, ktorí sú schopní ich pochopiť.,,

V tvojom vlastnom záujme si sprav tento test a daj ho spraviť aj
tvojmu partnerovi.

Je presný na 98% www.16personalities.com

Si nevyzretá osobnosť! Už to tu napísali viacerí a ja musím len súhlasiť. To, že je tvoj partner iný, ešte neznamená, že by mal byť taký, akí sú ostatný vôkol! Najhoršie čo môžeš robiť, je porovnávať. On nie je stroj a všetko toto cíti! Preto nemáte taký vzťah, ako by si chcela a preto sa od seba vzďaľujete. Ty si egoistická a vypočítavá! Prečo si s ním, keď sa ti nepáči? Ľudia sa samozrejme dokážu zmeniť ak majú na to dobrý dôvod a chcú, no ty pre neho dobrým dôvodom nie si, skôr naopak. Ešte viac sa pri tebe uzatvára a bude to robiť dovtedy, kým nepochopíš, čo robíš zle. Podstata ľudskej bytosti sa nezmení nikdy. Sprav test a uvidíš. No nech si ho spraví aj on.

Také ženy ako ty ba nikdy nemali mať vzťah!

Palo 9

Bud sa zmieriš s tým, že jeho povahu nezmeníš alebo sa s ním rozídeš. Inej možnosti niet, zbytočne to riešiš...

andrejkakomacova

Nepoznam ukecanych iba z mojej dediny,pracujem v meste,na dedine sa s nikym poriaden ani nebavim.
A za co mam byt akoze sprosta,za to,ze zijem na dedine a nie som blavacka?netusila som,ze este stale panuju zlozvyky sudit ludi dla toho,kde ziju.
Natalia7 vidis ty ams muza co je k tebe aspon trosku otvoreny a mas velikanske stastie.asi si pochopila iba ty co som diskusiou mienila tu napisat.
Aj pre vas ostatnych ja nechcem aby mi dristal od rana do vecera a blabotal alo kamoska ja chcem pocut od neho aspon suvislu vetu..a ako vyznania typu...lubim ta si pre mna vsetko su pre mna bezne a priala by som si och pocut aspon parkrat do mesiaca!! Ved to je normalne komunilovat..s partnerkpu a nie byt tivho ako svaty za dedinou

blabotalka7

ja zasa nechapem preco si take sproste vecne nespokojne zeny ako autorka temy vzdy niekoho najdu...to vam chlapi ozaj vyhovuju taketo teroristky vo vztahu? :)