Ako nemyslieť na samovraždu

Príspevok v téme: Ako nemyslieť na samovraždu
PomocProsim

Dobrý deň. Mám v živote niekoľko problémov z ktorých som na dne a tak skoro sa asi nevyriešia.
Celé dni myslím na samovraždu a je to moja najhlavnejšia myšlienka v hlave.
Niekde v kútiku duše sa zabiť nechcem, pretože som veriaca a viem, že mi to nepomôže.
No neviem sa ovládať, je to na mňa priveľa.
Neustále mám nutkanie spraviť to a to nutkanie sa stupňuje. Som vážne na tenkom ľade a prestávam sa ovládať, som psychicky slabá.
Neustále potláčam hnev a smútok. Aj keď často vybuchnem alebo plačem, ten hnev a smútok neubúda.
Prosím vás poraďte mi, čo mám robiť. Nechcem skončiť v pekle.
Len tak mimochodom, nemám blízku osobu, ktorá by ma vypočula a chápala, teda pomohla.
A neraďte mi psychológa. "Spovedanie sa" úplne cudziemu človeku, mi nepomôže. Potrebujem z druhej strany aj pravú ochotu a nie prázdnu ochotu, pre peniaze.

samantka

lepsie-aspon netrep tu dalšie somariny..aký další život?Žiadna reinkarnácia neexistuje..Žijeme len raz..

Duša samovraha?Nevieme kde skončí..Možno nikde a možno žiadna duša neejstvuje..Samovrah nieje o nič horší človek ako si ty a mnohí iní..Je to každého voľba a samovraždy tu vždy boli aj budú..Ktovie možno je tým ľudom teraz lepšie a smejú sa z tých ktorí si o nich myslia že su v nejakom zatratení.

lepsie

Neurob to,pretoze sa dostanes do zacarovaneho kruhu.Citala som knihu ,kde samovrahovia opisovali,ako sa im samovrazda opakovala teda ten dej a isli zosaliet,ked to museli stale prezivat.Od jednej osoby som sa dozvedela ,ze samovrahovia sa v dalsom zivote narodia znetvoreni alebo postihnuty ci priputani na vozik.

jatiez

Ahoj, maju tieto tvoje pocity zaklad v problemoch ktore sa nedaju vyriesit? Odporucam sa s niekym o tom porozpravat. Tu na fore ti ponukli pomoc nejaky ludia. Mozes skusit napisat im. Ak by si naozaj chcela spachat samovrazdu tak urcite chod za psychiatrom. Ak to bude zvladnutelne dostanes lieky a budes sa liecit ambulantne ak je to vaznejsie tak odporucam hospitalizaciu. Daju ta tam dokopy aj ked ma to nejake negativa.

Sedlak18

stalking je po novom od roku 2009 trestny cin podla paragrafu 360a trestneho zakona.... Ak vas niekto dlhodobo obtazuje, sleduje treba kontaktovat policiu...

Cliattsi

Ide o ,že naučiť sa pristupovat k tym problemom tak,že nie su ažtaké dôležité- aj keď nievždy sa to dá.
a druhá rada je - vydržať to.
Možno keby si mala viac peňazí, neboli by tieto problémy.

Anonym_93436

Ak chceš tak kludne mi môžeš napísať na email ..
Tiež som si zažil svoje .. Depresia , šikana , bolesť atď. Bolo toho hodne ale nakoniec som to prežil , ak chceš , rád sa ti pokúsim pomôcť najviac ako môžem.
Tie myšlienky na smrť aj všetko ostatné sa dajú zvládnuť a vyriešiť ...
Zatial ti držím palce a prajem hodne šťastia a sily.