Pribrala som chcem som zomriet

lipka555

vyprdni nato nasetri na liposukciu a mas :) dnes to uz neni ani take drahe... znama bola po porode ako prasiatko a za hodinu jej odsali cele katastrofalne brucho... :)

Tomas12345

(...posielaš ju ku psychiatrovi?! zas dalsi tvoj prispevok kedy pochybujem o tvojej normálnosti...
my nevidíme ako vyzerá, na každom ukáže 60kg inak... niekto vyzerá buclato, na niekom to vyzerá normalna váha,..
psychiater ju nadroguje antidepresivamy z ktorych priberie 30 kilo a potom už len bude spokojná... )

Dalsi prispevok ? Tak mi teda vymenuj nejake dalsie prispevky v ktorych som pisal odveci a aj mi to potvrd že som písal odveci, inak nemas pravo takto súdiť.

Podla vysky a hmotnosti sa počíta BMI ktore v drtivej väčšine prípadov odrzrkadluje skutocne to ci ma clovek normalnu vahu alebo podvyzivu ci nadvahu. Moze sa stat ak by v pripade zeny mala zena obrovske mnozstvo svalov alebo nejak velmi tazke kosti tak by mohlo byt BMI trosku zavadzajuce, no u zien je toto naozaj velmi nepravdepodobne lebo sa dá takmer istotne vylucit ze zeny nemavaju navrete svaly ako muzi po steroidoch, a zeny ktore maju takzvane "tazke kosti" tak tych je naozaj minimum. Preto na vyse 99% jej váha je uplne normalna.

Mas velmi zle znalosti o antidepresivach. Väčšina antidepresiv su uz v dnesnej dobe s minimom neziaducich ucinkov, a väčšinou ak už vobec po nich ludia daco priberu tak ide zväčša o par kílo a nie o 30 ako tu ty vravíš to naozaj neviem odkial to mas. Navyse kebyze aj zoberieme fakt ze by mohla pribrat z antidepresiv 30 kilo tak hocikedy ak uvidi ze jej vaha ide prudko nahor, hocikedy moze antidepresiva po dohode s doktorom vymenit za druhé.

Ty stále nechapes ze ona ma chybne zmyslanie. Nie je absolutne normalne aby ak aj mala par kilo navyse aby sa kvoli tomu clovek isiel zabijat a mal samovrazedne myslienky. To je jednoducho skrat v mozgu ktory v takomto pripade naozaj vylieci azda len psychiater.
Navyse stále lepsie kebyze ju psychiater "nadopuje" antidepresivami akoby sa mala zacat rezat alebo spachat samovrazdu.

(dievča by sa malo v prvom rade poriadne stravovať,..
čo je problem jej tatka.. ! lebo ako mu mohol sud pridelit deti ked sa nevie o ne postarat, zabezpečiť im uplny zaklad- stravu ?!
vraj nevie variť... jednoduchych receptov je plny internet..
na obyčajnu zeleninovu polievku netreba vysoku školu! )

Ano malo by sa riadne stravovat, avsak ako vidis ona ma nezmyselne predstavy o tom ze je tucna a preto stravu odmieta. A co sa jej tatka týka tak ten pokial ona nebude uplne sama kost a koza nema ako spoznat a zbadat ci jeho dieta pravidelne je alebo nie. Urcite stravu dostava chodi predsa do skoly na obedy, a ak jej nechuti tak tak ako hovoris moze si doma daco navarit alebo kupit v obchode hotove jedlo.

0vecka

navstiv psychologa. imho neni normalne ze ta to tak berie a ze si tym posadnuta. Aj tak je min. polovici chlapov jedno ze mas par kg naviac.

giuseppee

Tomas................
...posielaš ju ku psychiatrovi?! zas dalsi tvoj prispevok kedy pochybujem o tvojej normálnosti...
my nevidíme ako vyzerá, na každom ukáže 60kg inak... niekto vyzerá buclato, na niekom to vyzerá normalna váha,..
psychiater ju nadroguje antidepresivamy z ktorych priberie 30 kilo a potom už len bude spokojná...

dievča by sa malo v prvom rade poriadne stravovať,..
čo je problem jej tatka.. ! lebo ako mu mohol sud pridelit deti ked sa nevie o ne postarat, zabezpečiť im uplny zaklad- stravu ?!
vraj nevie variť... jednoduchych receptov je plny internet..
na obyčajnu zeleninovu polievku netreba vysoku školu!

Tomas12345

57 kilo pri vyske 159 cm je uplne normalna vaha. Ba praveze ja by som ti povedal ze este by si skor mohla dake kilo pribrat.
Nie je nic horsie ako vychudnuta postava a odstavajuce veci to vyzera strasne a je to navyse extra nezdrave.

Podla mna musis mat v hlave nejaky skrat, lebo neuvazujes normalne, vidim u teba riziko ze padnes do anorexie preto by som to cim skorej liecil u psychiatra.

hurmikaki

moja zlatá TY žiadne diety nedrž, lebo si tak rozhádžeš metabolizmus že schudneš 4kg a priberieš 20 !!!

a ty moja zlatá vieš ako vyzerá Beyonce???
a never kravinám čo čítaš na nete..!
"Hviezdy" maju svojich osobnych kondičných renerov, vyživových poradcov...
a ked schudnu tak je to drinou vo fitku... kym sa zas nezačnu napchavať hamburgermi a nepriberu to nazad... !
takže tak...!

som ti napísala nižšie ako sa máš stravovať...!
hlavne ma zaujíma čo ješ cez týžden??? ked variš "iba!" cez vikend

nože daj nam svoj denny jedalniček...

Eda 2480

Ospravedlňujem sa za chyby ale písala som to na mobile a mobil mi niekedy slovo opraví na úplne iné slovo ako som napisala

Eda 2480

Ale veď mi nenadavajte toľko :( a lollka ja vôbec nespomína taká ako tie baby čo spulia pery a stále sa fotia a potom to pridávajú na FB, Instagram ..atd....Ja sa takmer vôbec nefotim ale čo sa týka toho pozerania sa do zrkadla tak to sa musím priznať že áno :( ja pred zrkadlom strávim niekedy aj dve hodiny a najmä postavu si obzerám a vážim sa asi 8krat denne :( ale to neznamená že nepomaham ockovi(mamka s nami nebyva- rodičia sú rozvedení)...Ja pomáham ocinovi pratat dom a cez víkendy mu vždy varím obed lebo ocko nevie variť...Takže toľko k tomu....Ale som veľmi smutná že s pribrala...Ja viem že asi by nemala byť moja postava stredobodom môjho sveta ale je to tak bohužiaľ...:( Neviem si pomôcť...Musím nejak schudnúť...Práve som čítala na nete o diéte ktoru držala aj Beyoncé , je to taká dieťa že štrnásť dní nejete a len pijete limonádu z javorového sirupu, citrónovej šťavy, kajenskeho korenia a čistej vody...Asi to skúsim...Ja to vraj aj ocista tela

BJ_2

Nauc sa prijimat samu seba. Nemozes mat take krehke sebavedomie, ze ti trochu odijde postava a chces sa zabit. To nieje v poriadku, ani ked mas dobru postavu. Je to umele sebavedomie. Ktore moze hocikedy stroskotat. Kedy to doriesis tak, ze budes samu seba prijimat taka, aka si, tak budes mat skutocne sebavedomie. Lebo sa nebudes bat, ze priberes. Vykasli sa na muzov, co hladia na postavy. Proste ich neries. Hladaj muzov dobreho srdca, ktorym to nebude vadit. Aj ked budes tehotna, mozes pribrat, po porode, a naco ti bude taky muz, u ktoreho sa budes bat, ci priberes? Zober takeho, ktoremu to je jedno a neries to ani ty.