Pribrala som chcem som zomriet

hurmikaki

ty máš moja v hlavičke riadne nas*r*até,..
IBA 4kg. a ty už vyplakavaš lutuješ sa ako ubožiačka..?!
si pozri extremne premeny! ich problem nie su "iba 4 kilá" !!!
nikto ťa nenúti prežierať sa,..

začni piť vela vody, vylúč zo stravy sladkosti,
na ranajky celozrnna zemla, natierka, syr, nejaka zelenina, vajce - podla chuti..

na desiatu jogurt, banán, jablko,

na večeru zelenina..

žiadne sladkosti!!!!

a uvidíš že to dáš v pohode dole.. !

a zabudla som na POHYB ! nevoz si riť na taxiku, na autobuse, miesto 10 minut v autobuse, sa 20 minut prejdi...
alebo na biku...

TutanchámonxD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no ja asi odpadnem ako strom v záhrade :D Tak tebe to musí silno vyhrávať v tej tvojej hlavičke makovičke :D

Keita

Pane Boze kam sme sa to ako ludstvo dostali... Lollka, absolutne sa stotoznujem s tvojim prispevkom. Prepana, toto uz nie je normalne...

Eda 2480

Ja viem že to není normálne :( ale mňa veľmi moja postava zaujíma ja posledné roky nič neriešim len jedlo a váhu, už sa na nič iné neviem sústrediť...Veľmi závidím štíhlym dievčatám :((((...V minulosti som aj zvracala aj prehanadla brala ale potom som s tým prestala a začala som sa zdravo stravovať a tak som si udržiavala štíhlu postavu ale posledné mesiace sa to zmenilo a jem veľmi veľa a neviem sa ovládať....Ľudia musím tie 4 kg zhodiť lebo inak si fakt dačo spravím :(((((

S3DA

namiesto toho aby si zacala na sebe makat tak tu budes vyplakavat na fore kvoli 4 kg navyse? ak som so sebou nespokojna tak so sebou nieco robim!!! ak mi viac chuti jest, tak sa viac hybem, LOGICKY!

NaRovinu

Kvôli váhe sa chceš zabiť ? Tak to je primitívne.
Buď je to fake téma alebo si vážne blbá. Pre váhu, človeče. :D

Lollka

Co sa to deje s dnesnymi mladymi mi rozum nebere. Pachaju samovrazdy kvoli 4 pribratym kilam. Kam toto ludstvo speje, zda sa, ze sa uplne degeneruje. Kedysi 20 rocne uz boli vydate, mali aspon jedno dieta a cakali druhe, makali na poli a doma vyvarali pre rodinu, starali sa o domacnost a vahu nevideli nikdy v zivote nieto aby sa kazdy den vazili a cele dni nic nerobili len sa sledovali v zrkadle, spulili papulky do mobilov, uverejnovali to na socialnych sietach a potom sa psychicky zrutili ak dostali prilis malo lajkov alebo im niekto skritizoval zadok. Ty chod fyzicky makat, najdi si brigadu kde sa zapotis, doma upratuj a var, vycisti zachod a taketo sprostosti ta hned prejdu.