Ahoj. Mám 16 a mám fakt malé prsia iba 70A, a to uz taká velkost je mi velka :(( Menzes mam od 15 rokov, ale iba pred pol rokom mi teoreticky zacali rast chlpy v podpazusi. Prsia nemam vyvinute (to mi povedala doktorka), cize by este mali narast, ale uz od 14 sa ani o centimeter nezvacsili :/ stále čakám a moje sebavedomie klesá... ja nechcem mat velke prsia, iba nejake aby som sa nemusela hanbit. Prosím ak si niekto prezil niecim takym to tak mi dajte vediet a surne mi poradte, lebo ja nechcem cakat este dva roky kym tam nieco vobec budem mat :(( dakujem za kazdu odpoved!
16 rokov a žiadne prsia pomoc!!!
Normalny chalan sa nebude pozerat na prsia ale na charakter a správanie.. aspon týmto spôsobom vyselektuješ tých čo idu po vonkajšiej kráse.. čiže + pre teba. a osobne preferujem babu s menšim poprsím.. môžeš byť rada v 60 nebudeš mat ovysnute lajdaky :D Ale v tehotenstve sa to môže zmenit no.
Netrap sa :) prsia nie su vserko aspom ked budes starsia nebudu ti padat pod opasok ;)
Niekde som citala, ze masaze na prsia pomahaju :) najdi si nejake clanky a mozes skusit.
Cca do 23-25ky sa ti este vyvija telo, to znamena ze aj prsia ti narastu, takze sa nemusis nicoho bat, ak ti nenarastu tak chod na plastiku, ziadne tabletky ani kremy ti nepomozu, viem o com hovorim, prave preto som na tu plastiku sla... a nemohla som urobit lepsie... no urcite si pockaj do tej 25ky minimalne.. nie ze budes vymyslat, si este velmi mlada
Aj ja mam taky isty problem :( pomoze niekto?
Práve po zistila, že mám po 30-tke a mám strašne malé prsia! Čo len budem teraz robiť?
Moment... Zastavme sa a trochu porozmýšľajme.
Prečo vlastne panikarim?
Som chudá, ale nie vychudnutá. A ja proste mozem zjest aj tonu sladkeho a nikdy nepriberiem, mam asi rychle spalovanie tukov... cize pribat mi proste nejde ://
Iba čakať, žiadne veci ti to neurychlia bohuzial :)
a niesi nahodou vychudnutá ? tenká .. ?
vies ono napr. pri chudnutí idú kozy ako prvé dole ... čize logicky ak si chudá a mladá tak ti poriadne ani rásť nezačnú
a taktiež treba mať pestrú stravu maso zelenia obilniny mliečne ... daj telu to čo potrebuje a ono ti dá čo chceš
tak bud rada že ich už nemáš po kolená ako niektore dievčata v tvojom veku... môžeš behať, športovať, spať na bruchu,..
X- výhod..
a ja osobne poznám dievčatá ktorým prsia narástli až po skončení strednej školy...