Ahoj. Mám 16 a mám fakt malé prsia iba 70A, a to uz taká velkost je mi velka :(( Menzes mam od 15 rokov, ale iba pred pol rokom mi teoreticky zacali rast chlpy v podpazusi. Prsia nemam vyvinute (to mi povedala doktorka), cize by este mali narast, ale uz od 14 sa ani o centimeter nezvacsili :/ stále čakám a moje sebavedomie klesá... ja nechcem mat velke prsia, iba nejake aby som sa nemusela hanbit. Prosím ak si niekto prezil niecim takym to tak mi dajte vediet a surne mi poradte, lebo ja nechcem cakat este dva roky kym tam nieco vobec budem mat :(( dakujem za kazdu odpoved!
16 rokov a žiadne prsia pomoc!!!
Hlavne sa tym netrap a hlavu hore! Kazdy sme iny a vyvijame sa inak. Ja som mala podobny problem ale priznavam ze skor v cca 8 rocniku uz vsetky moje spoluziacky mali prsia a ja nic a menzes sa tiez nejak pozabudol. Uznavam ze ma to trochu trapilo ale ziadnu vedu som z toho nerobila. Pamatam si ako mi este spoluziacky vraveli ze to mam super ze nemusim trpiet bolestami alebo sa bat ci nepreteciem. Nikdy mi nikto nedal najavo ze by som sa mala citit menejcenne a ani som si neuvedomila ako to do strednej prislo vsetko postupne (teraz som dospela a mam velkost 75B a som s tym uplne v pohode) . Hlavne nestracaj sebavedomie a ak sa ti niekto posmieva tak sa nanho len usmej a povedz mu ze kazdi sme nejaki a odit. Len sa nestresuj, nemysli na to a uzivaj si zivot ako doteraz s priatelmi. Vsetko pride casom.
Niektore sa stavaju zenami od toho desiateho roka, prsia sa vyvinu skor. Myslim, ze tuto ziadna pomoc nie je, iba pockat kym sa zacnu vylucovat hormony vo vacsom mnozstve..