Dobry den. Stretavam sa s jednym muzom. Sadli sme si hned od zaciaku.Je medzi nami velka vzajomna pritazlivost a chemia.Rozumieme si.Po par nasich stretnutiach-rande, mi on prvy povedal,ze ma ma rad, ze sme par-vo vztahu, urcil den nasho vyrocia (ked sme sa 1raz bozkavali).Stale mi denne pisaval, ze mu chybam,ze ma ma rad.Alebo mi zavolal. Uz ma predstavil aj so svojmu synovi. A o co ide? Boli sme tento piatok spolu vo welnese.A tam to bolo naozaj dost intimne medzi nami.Proste az na milovanie-sex,bolo medzi nami vsetko. Potom ma vzal este k nim na chalupu,kde vyrastal, mi tam ukazoval okolie, prechadzali sme sa,rozpravali. Opakoval mi,ako mu je so mnou skvelo,ze ma lubi,ze sa citi akoby mal pri mne znova 16rokov,ze necakal,ze sa takto bezhlavo este niekedy zalubi ako pubertak. Len ide o to,ze sobotu sme spolu nemohli byt-sice mi aj napisal-ale ani raz mi nenapisal ako mi pisal dovtedy,ze mu chybam,ze ma ma rad. Nie,nie som pubertacka a nepotrebujem to citat-pocuvat denne.Aj ked sa vam to teraz tymto co teaz pisem,nemusi tak zdat. Len ide o to-ze mi to dovtedy pisaval a od piatku,co sa medzi nami v intimnostiach dost vela stalo,zblizili sme sa este viac-tak zrazu,nic. Hned som si pomyslela,esteze som sa s nim nemilovala,lebo ak kasle na mna teraz a som z toho takto mimo-co by toto jeho ignorovanie urobilo so mnou po milovani? Ja som bola po poslednom rozchode velmi dlho sama. 6rokov. Pravdaze,ze ma muzi pozyvali na rande von,ale ani jedneho som si takto blizko k sebe nepustila,ako tohto. A ako pisem-zmenil svoje spavanie.Lebo ak vam stale niekto denne pise,ako na vas mysli-uz len tym,ze pise,zaujima sa,alebo zavola,prejavuje uz zaujem. Ale on mi este aj pisaval,ako mu chybam,ako tuzi byt so mnou,ze ma ma rad a zrazu po nasom zblizeni-odstup a chlad? Neviem si toto jeho spravanie vysvetlit..
Lebo prave teraz by som potrebovala asi najviac od neho pocut,ze mu na mne zalezi,ze mu chybam.A teraz neviem,co si mam o tomto celom mysliet? Stretli ste sa uz s takymto spravanim?
Co znamena jeho spravanie?
Nie,isto som sa tym nechcela chvalit. Iba som nechcela nic zatajit-aky bol. Ocenila som jeho uprimnost,aj ked ma to odradilo,ostala som z toho smutna.Lebo ja som presny opak,aky bol on. Netajil mi nic,neopeknoval sa.Usadil sa az s dotycnou,s ktorou ma aj dieta.Roky boli spolu.Nevyslo im to.Ale poslednych 7rokov,ze je uz iny.Neviem.Ale ja som mu hned povedala,ze nechcem byt iba dalsou v poradi.Ze ak to nemysli so mnou vazne a seriozne,tak by sme mali ist radsej od seba..
to si sa chcela pochvalit, ze ten chlap mal x zien pred tebou, lebo je velmi ziadany? Podla mna to je skor vec, ktora by ti mala ak nie otvorit oci, tak prinajmensom by si si nemala robit iluzie, ze zrovna pri tebe sa zmeni. Ak by si bola od zaciatku opatrnejsia a realistka, tak by si nebola tak sklamana. Nepoznam ho samozrejme, nemozem vediet, kto to je, ale aj ja mam kamaratov, ktori kazdu zenu len namotavaju sladkymi recickami o tom, ako su zalubeni, aki su stastni, ze si nasli tak vynimocnu zenu atd... ci to myslia naozaj uprimne, tak to si domysli. Hlavne jeden bol mimoriadne aktivny, naraz stebotal sladke recicky trom naraz. Ja som taky nikdy nebol a osobne sa mi to hnusi, ale nestaram sa do osobnych veci inych ludi. Tak ti prajem, aby to nebol tvoj pripad.
Hrkalka a tebe nevadi zacat si s chlapom co s kazdou skace hned do postele? Aj keby ste mali vztah tak od takeho je tazke cakat ze ti bude verny. Asi je to fesak, ma nejake kuzlo, caro osobnosti ked sa zenam pri nom tak rychlo roztahuju nohy. Ty si ho mozno zaujala tym ze si mu hned nedala, videl v tebe nieco ine, chcel dobijat. Ale takychto to zvycajne aj coskoro prejde, ked ma pocit ze uz to trva moc dlho a furt sa ti nedostal medzi nohy tak ho to moze prejst a prestane sa snazit lebo vie ze ine cakaju v rade aby mu dali a tam to bude mat bez cakana a bez namahy.
Tak asi vidi ze nie si lahky oriesok, tak si ta ziskava aby ta mohol dostat do postele, aj tak to moze byt... zas tiez by som to nevidela uplne ruzovo, skor sa ale priklaniam k tomu ze mu ide o to...
Vyberava,tak on mal vacsinou praveze taketo vztahy,znamosti-ze mu zena hned na prvy raz podlahla.Zenam sa paci. Praveze my sa stretavame uz dlhsie,az teraz v tom welnese sme sa zblizili,ale nemilovali sme sa.Praveze sa mu aj tymto pacim,ze som takto zdrzanliva. Jeho mama sa uz o mne dokonca vyjadrila-co mi teraz naposledy povedal,ze konecne jedna,co mu hned neskocila do postele..
nicollette12,dakujem ti. Vies,ja mu pisem rovnako,aj prva,necakam-az mi napise iba on.Tiez mu pisem,ze mi chyba,ze ho mam rada.Zas je pravda,ze som sa mu to vsetko bala prva napisat,ale ked mi to uz on napisal,tak ja mu to sama od seba pisem tiez.Aj prva.Necakam iba nanho..
ako pisu podomnou muzom ide len o jedno
Z môjho pohľadu mu ide hlavne o ten sex. Chlapi vedia basnit, vykladať rozprávky, všetko prikraslovat, ospevovat, len aby si zasunuli. Never všetkému čo vidíš a čo pocujes
Tak ja mam taky pocit ze to je taky co cakal od teba sex, preto asi navrhol an ten wellness, ale nebolo to podla jeho ocakavania, tak dovi, ak ma chapes... alebo mu to pride tak, ze on robi pre teba vela aj ti stale pise take veci, ale ty to iba pocuvas a nezacnes nikdy prva mu take nieco vraviet, preto ho to uz omrzelo, lebo on zo chce od teba tiez pocut... vies niekedy si ludia neuvedomuju ze to prehanaju trochu napriklad aj on ze ti stale pise take veci, az prehnane pekne a stale nonstop, no potom si to moze citat po sebe alebo si to tak v hlave povie ze ci on sa ti nahodou nevtiera alebo tak ak ma chapes, proste to zhodnoti a pride mu to ze ty nemas az taky zaujem ako on.... takze bud mu ide iba o sex, ktory nebol, alebo sa stiahol kvoli tomu ze si mysli ze to uz prehana z jeho strany....