Co znamena jeho spravanie?

Príspevok v téme: Co znamena jeho spravanie?
hrkalka

Dobry den. Stretavam sa s jednym muzom. Sadli sme si hned od zaciaku.Je medzi nami velka vzajomna pritazlivost a chemia.Rozumieme si.Po par nasich stretnutiach-rande, mi on prvy povedal,ze ma ma rad, ze sme par-vo vztahu, urcil den nasho vyrocia (ked sme sa 1raz bozkavali).Stale mi denne pisaval, ze mu chybam,ze ma ma rad.Alebo mi zavolal. Uz ma predstavil aj so svojmu synovi. A o co ide? Boli sme tento piatok spolu vo welnese.A tam to bolo naozaj dost intimne medzi nami.Proste az na milovanie-sex,bolo medzi nami vsetko. Potom ma vzal este k nim na chalupu,kde vyrastal, mi tam ukazoval okolie, prechadzali sme sa,rozpravali. Opakoval mi,ako mu je so mnou skvelo,ze ma lubi,ze sa citi akoby mal pri mne znova 16rokov,ze necakal,ze sa takto bezhlavo este niekedy zalubi ako pubertak. Len ide o to,ze sobotu sme spolu nemohli byt-sice mi aj napisal-ale ani raz mi nenapisal ako mi pisal dovtedy,ze mu chybam,ze ma ma rad. Nie,nie som pubertacka a nepotrebujem to citat-pocuvat denne.Aj ked sa vam to teraz tymto co teaz pisem,nemusi tak zdat. Len ide o to-ze mi to dovtedy pisaval a od piatku,co sa medzi nami v intimnostiach dost vela stalo,zblizili sme sa este viac-tak zrazu,nic. Hned som si pomyslela,esteze som sa s nim nemilovala,lebo ak kasle na mna teraz a som z toho takto mimo-co by toto jeho ignorovanie urobilo so mnou po milovani? Ja som bola po poslednom rozchode velmi dlho sama. 6rokov. Pravdaze,ze ma muzi pozyvali na rande von,ale ani jedneho som si takto blizko k sebe nepustila,ako tohto. A ako pisem-zmenil svoje spavanie.Lebo ak vam stale niekto denne pise,ako na vas mysli-uz len tym,ze pise,zaujima sa,alebo zavola,prejavuje uz zaujem. Ale on mi este aj pisaval,ako mu chybam,ako tuzi byt so mnou,ze ma ma rad a zrazu po nasom zblizeni-odstup a chlad? Neviem si toto jeho spravanie vysvetlit..
Lebo prave teraz by som potrebovala asi najviac od neho pocut,ze mu na mne zalezi,ze mu chybam.A teraz neviem,co si mam o tomto celom mysliet? Stretli ste sa uz s takymto spravanim?

NaRovinu

Vidíš ? Preto nechcem žiadny vzťah. Nebudem sa rozčuľovať pre veci, ktoré môj život nemusia zasiahnuť.
Byť sama je dobré. Zbytočne si pridávať problémy. Len to ničí psychiku. Zamysli sa nad tým.

hrkalka

NaRovinu,v poriadku,uvedomujem si to. Mne len taketo spravanie nie je vlastne,preto to mozno neviem az tak rychlo spracovat. Ale ved mu nepisem,nevolam,nijak sa mu neozyvam. Som uz velke dievca,zvladnem to..

hrkalka

Nucky Thompson,dakujem ti. Tazko sa mi to cita,ale uvedomujem si,ze mas pravdu. Asi naozaj mi iba ukazal svoju pravu tvar..

NaRovinu

Proste ťa nechce, uvedom si to. Nedostal ťa do postele, vzdal to. Smola. Proste sa ním nezapodievaj a hotovo. By si sa čudovala, ako sa vedia ľudia pretvarovať, aby dosiahli to, čo chcú. Hrôza. Zabudni na ňho. Nesleduj, či ti píše alebo nie.

Nucky Thompson

no co by sa stalo? Nic sa nestalo.. akurat ukazal svoju pravu tvar. Mas stastie, ze sa preukazal este predtym, ako ste sa dostali do vazneho vztahu. Pravdepodobne uspesne zalovil v inych vodach a ak mu to nadalej nevyjde, tak si spomenie na teba. Inak sa jeho detinske spravanie neda vysvetlit. Preto radsej maj trochu hrdosti a kasli nanho. Urcite si najdes niekoho lepsieho od neho. A ako chlap ti vravim- od neho lepsieho nebude tazke najst. Takto sa dospely, psychicky vyrovnany chlap nesprava.

hrkalka

Uz druhy den mlci a neozyva sa mi. Naozaj neviem,co sa mohlo stat.Lebo som si nie vedoma,zeby som nieco spravila,alebo aky dovod na to moze mat.Ak je koniec-budem to respektovat.Ale naozaj netusim,co sa deje.Poslednu moju spravu zo soboty ani necital,ale videla som,ze aj pred 1h bol prihlaseny,aktivny.

hrkalka

Dalsi. Ja som skor stara skola.Ved cakam, netlacim nanho. Ked vsak niekoho poznas dlhsi cas a zmeni nahle svoje zazite spravanie,navyky-tak clovek spozornie,mozno spochybnie..

dalsi

normalnemu, v pohode paru by som napisal, nech nerobis hluposti, nech pre totalnu somarinu nerusis velmi dobre zacinajuci vztah. Riesis uplnu kravinu, a domyslas si za tym vsetko mozne. Takto nevydrziz v ziadnom vztahu, musis s takym pochybovanim a domyslanim hrdostou prestat. atd. atd.

Lenze asi patrite medzi tie moderne promiskuitne pari, tak potom sa mozete kludne rozist, najdete si dalsieho, a dalsieho/dalsiu...

Romicek 123

no to chlapi zvyknú robiť..jeden deň si pre nich žena ich života a na druhý deň ťa ani nepoznajú ... skazená doba, každý si niečo musí len dokazovať.. ja sa inak ako so psami a mačkami nevidím :) lebo tieto vzťahy ma zabíjajú .. uvidíš čo ukáže čas, hlavne dbaj o svoje psychické zdravie :)

hrkalka

Romicek,dakujem ti. Ved to ani nerobim,presne ako mi pises. Odcestovala som kvoli povinnostiam mimo,nepisem mu, nevolam-nic.Tiez som rovnako ticho ako aj on (vcera sa mi ani raz za cely den neozval-prvy raz takto za celu dobu,co sa pozname) a fungujem ako inokedy.Isto sa mu prva neozvem.Ja problem nemam,iba on vie,preco mlci a neozyva sa mi..