Co znamena jeho spravanie?

Príspevok v téme: Co znamena jeho spravanie?
hrkalka

Dobry den. Stretavam sa s jednym muzom. Sadli sme si hned od zaciaku.Je medzi nami velka vzajomna pritazlivost a chemia.Rozumieme si.Po par nasich stretnutiach-rande, mi on prvy povedal,ze ma ma rad, ze sme par-vo vztahu, urcil den nasho vyrocia (ked sme sa 1raz bozkavali).Stale mi denne pisaval, ze mu chybam,ze ma ma rad.Alebo mi zavolal. Uz ma predstavil aj so svojmu synovi. A o co ide? Boli sme tento piatok spolu vo welnese.A tam to bolo naozaj dost intimne medzi nami.Proste az na milovanie-sex,bolo medzi nami vsetko. Potom ma vzal este k nim na chalupu,kde vyrastal, mi tam ukazoval okolie, prechadzali sme sa,rozpravali. Opakoval mi,ako mu je so mnou skvelo,ze ma lubi,ze sa citi akoby mal pri mne znova 16rokov,ze necakal,ze sa takto bezhlavo este niekedy zalubi ako pubertak. Len ide o to,ze sobotu sme spolu nemohli byt-sice mi aj napisal-ale ani raz mi nenapisal ako mi pisal dovtedy,ze mu chybam,ze ma ma rad. Nie,nie som pubertacka a nepotrebujem to citat-pocuvat denne.Aj ked sa vam to teraz tymto co teaz pisem,nemusi tak zdat. Len ide o to-ze mi to dovtedy pisaval a od piatku,co sa medzi nami v intimnostiach dost vela stalo,zblizili sme sa este viac-tak zrazu,nic. Hned som si pomyslela,esteze som sa s nim nemilovala,lebo ak kasle na mna teraz a som z toho takto mimo-co by toto jeho ignorovanie urobilo so mnou po milovani? Ja som bola po poslednom rozchode velmi dlho sama. 6rokov. Pravdaze,ze ma muzi pozyvali na rande von,ale ani jedneho som si takto blizko k sebe nepustila,ako tohto. A ako pisem-zmenil svoje spavanie.Lebo ak vam stale niekto denne pise,ako na vas mysli-uz len tym,ze pise,zaujima sa,alebo zavola,prejavuje uz zaujem. Ale on mi este aj pisaval,ako mu chybam,ako tuzi byt so mnou,ze ma ma rad a zrazu po nasom zblizeni-odstup a chlad? Neviem si toto jeho spravanie vysvetlit..
Lebo prave teraz by som potrebovala asi najviac od neho pocut,ze mu na mne zalezi,ze mu chybam.A teraz neviem,co si mam o tomto celom mysliet? Stretli ste sa uz s takymto spravanim?

hrkalka

Romicek,toto bola nasa cela komunikacia.Po jeho poslednej sprave som uz viac nereagovala..

ON:
Zlato...ahoj...prepáč že som sa skôr neozval..moja chyba mal som sa ti ozvať skôr...premýšľal som..

Ja:
A nad cim si premyslal?
Naco si prisiel?

ON:
Bolo to z mojej strany hlúpe...aj celé to premýšľanie...ked budeme spolu ti poviem

JA:
Nie. Chcem to pocut teraz. Dva dni si sa mi neozval. Ja to brala tak,ze je uz koniec. Ani nevies jak si mi.....
Povedz mi to cil. Aj tak nic dobre necakam po tomto,co si mi spravil

ON:
Zabudnime nato prosim...po telefóne to nejde

hrkalka

stylinka,stretavali sme sa dost casto,vzdy ked sa len dalo.Mame obaja nad 30rokov,a v tomto veku by uz ludia mali vediet,co chcu. A keby som to nemyslela s nim vazne,nemala by som potrebu sa s nim stretavat,pustat si ho blizsie k telu,travit cas,planovat nieco do buducna (aktivity, dovolenky,prazdniny s jeho synom a ine).

Angelika.Ahoj a dakujem ti.Ano je to tak,ako mi pises.Ja som si po 6rokoch pustila muza takto k sebe blizsie,ze intimnosti,bozkavanie..
A ked sa ti dovtedy cele tyzdne mesiace niekto ozyva denne,a zrazu po intimnostiach "zmizne",prestane reagovat, pisat mi,tak je to pre mna isty ukazovatel,aj ked podla inych riesim mozno blbosti.Ale ja som prave vtedy asi potrebovala mat uistenie,ubezpecenie-ze je to medzi nami pevne a v poriadku,a nie odstup a chlad.Pre mna to nie je bezne ako u inych..

Angelika3

Ono to vyzerá, že riešiš somarinu, keď sa tak zaoberáš tým, či sa ti ozve, ale ja si myslím že rozumiem, poznám ten pocit, keď po bližšom intímnom zblížení sa s chlapom som sa cítila taká zraniteľná a práve vtedy som potrebovala od neho počuť niečo pekné a ubezpečiť, že ma nechce iba kvôli sexu.

Lenže niektorí chlapi sa asi práve naopak, potrebujú skôr načas odtiahnuť, alebo si niečo usporiadať v hlave, neviem. Myslím, že si dobre urobila, keď si ho nechala na pokoji a nekontaktovala ho.

Alebo mal iba jednoducho niečo na práci a vôbec nič to neznamená. Ono vieš, keď je dnes taká pridrbkaná doba, že každý si stále píše cez nejaké siete, mesengere a neviem čo všetko, tak potom si hneď človek kadečo namýšľa.

Ja osobne by som už veľmi nechcela takého čo príliš omieľa o láske.
Zažila som jedného čo mal plné ústa medových rečí, takmer ihneď ma predstavil rodine a keď sa so mnou vyspal, zrazu sa prestal ozývať. Ozval sa asi až po týždni a vyplynulo, že sa týždeň predtým (!) ako sa so mnou vyspal, šialene a určite naveky vekov zamiloval do jednej baby čo ju stretol v nejakom podniku. Zaujímavé, že ma predtým presviedčal, že som určite jedinou láskou jeho života a že dokonca spolu zostarneme.
A bol to tiež taký tip, čo ich mal dosť veľa. Pritom to bol taký mliandriak, žiaden muž činu, ale hovoriť a písať vedel veľmi pekne.
Už som ho síce viac nevidela, ale predpokladám, že sa doteraz rád zaľubuje každý mesiac.

Tak ale vidím, že ten tvoj ti už napísal, tak hádam to nebude podobný prípad :-) Tak nech vám to vyjde.

hrkalka

NaRovinu,ja viem,ake je to byt sama.Som takto 6.rokov,po rozchode so snubencom.Mam za sebou 2.vazne vztahy. Nestazujem sa,je mi dobre samej.Aj ked som si myslela,ze som HO uz nasla..

Nucky Thompson

je mi to naozaj luto, ale na rovinu som napisal, co si o tom myslim a je dost pravdepodobne, ze sa nemylim. Koniec koncov podobne to napisala aj vacsina ostatnych diskutujucich. Vacsinou je to tak, ak je niekto velmi promiskuitny, tak sa nezvykne menit. Zrejme je typom chlapa, ktoremu ide o kvantitu, nie o kvalitu. Ale tym lepsie pre teba, lebo posobis ako rozumna zena. Uz len to, ze si mu hned nepodlahla ti sluzi ku cti. A netrap sa nad tym, skor bud vdacna za to, ze to nezaslo prilis daleko. Ak by ta este nahodou kontaktoval, tak mu hned nenalet na pripadne sladke recicky. Naozaj, viem o com pisem- mam dost takych kamaratov. Dokazu vsetko obkecat a naklamat, az sa im z huby prasi. Ak by ti teda este napisal, urcite si poriadne zvaz, ci to ma zmysel. Podla mna nie, ale tu je rozhodnutie na tebe.