Dobry den. Stretavam sa s jednym muzom. Sadli sme si hned od zaciaku.Je medzi nami velka vzajomna pritazlivost a chemia.Rozumieme si.Po par nasich stretnutiach-rande, mi on prvy povedal,ze ma ma rad, ze sme par-vo vztahu, urcil den nasho vyrocia (ked sme sa 1raz bozkavali).Stale mi denne pisaval, ze mu chybam,ze ma ma rad.Alebo mi zavolal. Uz ma predstavil aj so svojmu synovi. A o co ide? Boli sme tento piatok spolu vo welnese.A tam to bolo naozaj dost intimne medzi nami.Proste az na milovanie-sex,bolo medzi nami vsetko. Potom ma vzal este k nim na chalupu,kde vyrastal, mi tam ukazoval okolie, prechadzali sme sa,rozpravali. Opakoval mi,ako mu je so mnou skvelo,ze ma lubi,ze sa citi akoby mal pri mne znova 16rokov,ze necakal,ze sa takto bezhlavo este niekedy zalubi ako pubertak. Len ide o to,ze sobotu sme spolu nemohli byt-sice mi aj napisal-ale ani raz mi nenapisal ako mi pisal dovtedy,ze mu chybam,ze ma ma rad. Nie,nie som pubertacka a nepotrebujem to citat-pocuvat denne.Aj ked sa vam to teraz tymto co teaz pisem,nemusi tak zdat. Len ide o to-ze mi to dovtedy pisaval a od piatku,co sa medzi nami v intimnostiach dost vela stalo,zblizili sme sa este viac-tak zrazu,nic. Hned som si pomyslela,esteze som sa s nim nemilovala,lebo ak kasle na mna teraz a som z toho takto mimo-co by toto jeho ignorovanie urobilo so mnou po milovani? Ja som bola po poslednom rozchode velmi dlho sama. 6rokov. Pravdaze,ze ma muzi pozyvali na rande von,ale ani jedneho som si takto blizko k sebe nepustila,ako tohto. A ako pisem-zmenil svoje spavanie.Lebo ak vam stale niekto denne pise,ako na vas mysli-uz len tym,ze pise,zaujima sa,alebo zavola,prejavuje uz zaujem. Ale on mi este aj pisaval,ako mu chybam,ako tuzi byt so mnou,ze ma ma rad a zrazu po nasom zblizeni-odstup a chlad? Neviem si toto jeho spravanie vysvetlit..
Lebo prave teraz by som potrebovala asi najviac od neho pocut,ze mu na mne zalezi,ze mu chybam.A teraz neviem,co si mam o tomto celom mysliet? Stretli ste sa uz s takymto spravanim?
Co znamena jeho spravanie?
hrkalka...chlapi ti povedia aj to čo nevedia .. niektorí sú veľmi dobrí herci..hlavne si ži svoj život a nerozplývaj sa nad tým či ti dotyčný napíše alebo nie ..nechcem teraz všetkých chlapov hádzať do jedného vreca ale bohužiaľ, drvivej väčšine ide ozaj iba o to jedno a aby to dosiahli , tak narozprávajú kadečo len aby sa to tebe dobre počúvalo..hlavne sa mu nepchaj do zadnice a nezvyšuj mu ego !
secret-lie,do toho welnes som ho pozvala ja.On naplanoval iny program,no kedze prsalo,tak sme zrealizovali moj plan.Mozno je to bezvyznamny fakt,ale mam viac financii,majetku-nez ma on.On svojej rodine o mne povedal,ja zatial mojej nie.Iba mojej priatelke a mozno 2dobrym znamym.A to ku koncu co pises,sa ma netyka..
Jana Lukacova,dakujem vam za radu a za vas nazor. Dam mu cas a porozmyslam nad vsetkym.A ano,to jeho ticho sposobilo vo mne rozne emocie..
to máš preboha kolko rokov? pár stretnutí a už na základe čoho ide tvrdiť že ťa ľúbi? ved sa ešte nepoznate,...
kedze ste boli vo wellnes, tak tipujem ze to bude nejaky pri peniazoch, ktorý "skúša" tvoju povolnosť... a väčšina žien su sproste naivne sliepky... ja som nastupila v novej práci a už mi kolega vyznáva lásku ako ma ľúbi... no a?! doma má ženu...! a nepomôže mu ani to že mi povedal že ju nechce , že chce inu ženu si najsť...
takže tak...
ty snád nemáš prácu, ? on možno ked je s tebou ta bude namotávať, lásku ti vyznávať, ktoru ani neciti,... ale ked s tebou nie je sa stavím ze si na teba ani nespomenie a na rozdiel od teba on ŽIJE ! svoj život... kym ty ako pubertiačka, dobreže neskladaš zalubene basničky a nevystihujes srdiečka s jeho menom a nevyhadzuješ z okna... aby všetci vedeli o tvojej láske...
sa zobud!
hrkalka:
Z toho čo píšete, intímnosti medzi vami u neho mohli otvoriť jeho „pandorinu skrinku“, mohol ho pochytiť strach, neistota...intímne zblíženie, ak máme toho druhého radi a záleží nám na ňom nami zamáva (otvára v nás príjemné, ale aj nepríjemné city) a ak si s nimi nevieme dať rady, častokrát spustíme stenu – vytvoríme si odstup od osoby, ktorá to v nás vyvoláva.
Doprajte mu čas a pri kontakte s ním mu môžete povedať/naznačiť, že ste tu pre neho, ak ho niečo trápi a chcel by sa o tom otvorene porozprávať (samozrejme ak to Vy sama chcete)...na druhej strane, ak by Vám svojim správaním ubližoval, nedovoľte mu to. Potrebujete sa zamerať v prvom rade na seba, na to, čo jeho odstup vo Vás vyvolal (smútok, bolesť) a prejaviť to, čo cítite, aby ste obnovila svoju rovnováhu bez ohľadu na to, ako sa on ďalej zachová.
Presne tak to bolo aj v mojom pripade, predstavil ma uz aj svojej mame :). To predsa vobec nic neznamena. Tie argumenty, co uvadzas, by platili na teba. Lebo Ty tak uvazujes. On tak neuvazuje. Takze su bezvyznamne.
Nucky Thompson,tak mna takyto muzi vzdy odradzali,nez pritahovali. Ked sme sa spoznali-stretli,ja som o nom nic nevedela. On sam mi to o sebe povedal.Aby som sa to nedozvedela od nikoho ineho, ale od neho,a ze nechce mat predo mnou ziadne tajnosti. Urcite som z tychto informacii neskakala od stastia.Praveze som vtedy velmi zvazovala,co dalej? A nejde o kredit. Piseme si hlavne cez messenger.A ano,chyba mi..
a to vazne si tak deprimovana kvoli muzovi, o ktorom pises, ze vsetky zeny okrem tej, s ktorou ma syna mu skocili zaraz do postele? Hned na prvy krat? (aj jeho mama to potvrdila). Ja osobne ako muz by som o taku zenu urcite nejavil zaujem, ale zenam sa akoby pacia muzi, ktori maju privela zarezov na posteli, alebo su vyslovene zli chlapci. To je nejake divne :D a mozno si len setri kredit/pausal...
Kyblicek,ale tak ja vychadzam aj z toho,ze o mne uz najblizsej rodine povedal. Rodicom,sestre,ujovi,neteram. Predstavil ma osobne uz aj synovi (toho zas nepredstavuje kazdemu). Uz ma chcel vziat predstavit aj rodicom domov,ale ja som mu sama povedala,ze je to este priskoro (a to zatial rodicom predstavil iba jednu-tu,s ktorou ma dieta). Tak uz z tohto usudzujem,ze asi to mysli so mnou uprimne. Ale to jeho spravanie ma teraz zarazilo,ze neviem si to jeho ticho vysvetlit..
To, ze Ty mu povies, ze nechces byt iba dalsou v poradi,neznamena, ze ho zaujima, co Ty chces alebo nechces. Keby som takuto situaciu nevidela na vlastne oci, tak ti to nehovorim. Ale presne ako tu uz pisali - chlap dokaze narozpravat cele romany a este ta ubezpecovat, ze to s tebou mysli uprimne. A ked dostane,co chce, uz ta zrazu ani nepozna.