ahojte ... mam 20, vaha 43 a vyska 157. Pre mna je tato vaha hrozba lebo mam problem si najst oblecenie ktore by na mne nevyselo a aj celkovo nie som spokojna vo svojom tele. Pritom moja vaha zvykla byt 46. Viem len 3 kg ale na mne sa dost ukazuje. Vsetko to zacalo minuly rok v lete. Snazila som sa pribrat co sa mi podarilo a pribrala som na 48 kil. Vsetko bolo ok ale potom som zacala mat traviace problemy tak som navstivila gastro. Lekar mi zistil H. pyroli a tak sa to zacalo liecit. Pocas liecenia som schudla 1kg ale neriesila som to lebo som to pripisovala tomu H. pyroli. Ked uz to bolo vyliecene hovorila som lekarovi ze odvtedy nejak pomenej jem, mam tazkosti a aj ked som strasne hladna po par susutach ma prejde hlad a jedlo do seba doslova tlacim. Ked sa ma zacal pytat co jem a pododne povedal, ze to co zjem je uplne v pohode ze co viac by som chcela a uzavrel to tym ze ak by som mala este nejake tazkosti s travenim mam si dat Nolpazu a nejake probiotika To bolo v Novembri. Poviem vam uprimne tie lieky mi nic nerobili tak som ich aj prestala brat. Pocas vianocnych sviatkov som cakala ze sa to vsetko ustaly a ja budem fungovat alo predtym. No sklamala som sa. Do Januara som schudla na aktualnu vahu cize 43kg. Tie problemy ktore som popisovala vyssie mam neustale a niekedy musim jedno zapijat aby som ho vobec dostala nejak rychlesie do seba. Naozaj neviem co robit. Co sa tyka stresu a vztahov vsetko v pohode nic ma nejak extremne netrapi. Rozmyslala som ze zajdem znova k lekarovi no ked ma posle zase domov s tym ze mi nic nie je tak potom uz nechapem. Mam pocit ze to so mnou idem dole vodou a ja neviem preco. Ak ste to precitali az dokonca velmi si to vazim a kludne mi davajte aj otazky rada odpoviem len hlavne posim poradte mi ako sa mam znova dat dokopy svoje telo ...
Snaha pribrat
Ides: Tak jasne ze ma to stve a to velmi. No ved to ja som tiez sice pomalsie ale priberala a ked prisli tie problemy schudla som tak ze teraz si neviem so sebou poradit. Clovek sa o nieco snazi a ono sa to musi pokazit. Keby som ja tak priberala ako ty tak by som skakala od radoati asi ... Tak dakujem za radu skusim ten pangamin dufam ze to aspon trochu pomoze. A tebe prajem vela sil aby si sa tiez dala do formy ;)
Hej, Sona99, ked ta to fakt totalne stve, tak vyskusaj Pangamin. To su akoby pivne kvasnice, ale v tabletkach, obsahuju vitaminy B a vselico take, rodicia ich kupuju detom pri nechutenstve, preberacnosti v jedle a beznych takych veciach, ked je decko moc chude a nevie pribrat, moc dobe zabera na deti predskolskeho veku a skolskeho, ale stretla som sa uz aj s tym, ze dospela zena nevedela pribrat a dala si to a pribrala dost. To ja mam opacny problem, vzdy som dbala na cvicenie a pohyb, dobre bolo, ale uz som pribrala tolko ze nezapnem nohavice, lebo nedalo sa mi cvicit, najskor som bola chora, laryngitis, potom zapal hrdla a ked som sa po mesiaci dostala zo vsetkych tych sraciek, tak som si zlomila kost a mozem cakat teraz kym sa z toho vylizem a zacnem s fitkom, postava na prd, svaly ziadne a o moc horsie jak pred 2 mesiacmi pred vsetkymi tymi zdrav. problemami. To ja neriesim vobec stravu, nazerem sa coho chcem, u mna je vsetko o pohybe. Ked sa hybem, cvicim, postava je dobra, spokojnost, jak ma byt a ked nie, tak katastrofa a priberiem rychlo, uz som jak ropucha, nespoznavam samu seba, neviem, jak do dam dole do leta, tu slaninu ritovu a stehnovu a bruchovu.
Mozem vas ubezpecit ze nie som ziadna anorekticka ... Chcem pribrat preto lebo sa necitim dobre taka aka som a viem ze pribrat dokazem ale po tej H. pyroli sa mi to nejak skomplikovalo a neviem si dat rady
" niekedy musim jedno zapijat aby som ho vobec dostala nejak rychlesie do seba"
Je anorekticka, ktora si sem prisla pre pozornost. Mentalne zdrava baba by tu toto neriesila. Ona neje. A tvari sa, ze jej nechuti. Lenze jej tzv. nechuti naschval.
ZUZAZUZA
Môže to byť problém, aký vychádza BMI index?
Mala som 43 kg pri 159 cm a nevedela som, ze to je nenormalne. Pokial nechudne, ale je to stabilna vaha, tak fakt nevidim ziadny problem. Keby mala vysku 170 a vahu 43, to je problem. Jej momentalny problem je iba v jej hlave.
Zuzazuza to vazne? 43kg je podla teba ok k jej vyske? ja mam 157 cm a 54 kg a som akurat...a raz ked som bola chora som schudla na 45 kg a som bola len kost a koza a nielen podla mna ale kazdy mi to vtedy vravel ze som vychudnuta
Ja si myslim ze mas v pohode vahu na tvoju vysku, ja som od teba o 10 cm vyssia a mam o 4 kg viac od teba a neviem si predstavit ze by som mala viac, ako aj ked som pribrala po vianociach ale hned som to citila ze som pribrala takze tych 47kg je pre mna tak akurat.... a nevyzeram vobec vychudnuto, ani mi kosti netrcia takze nechapem ako ty mozes mat problem, podla mna sa len velmi sledujes a aj pri tom jedle, preto sa ti neda jest.... uplne sa na to vykasli, nehaj to plynut, bud rada ze si stihla a ked mas z toho komplexy tak existuje kopec oblecenia co ti to zakryje napr. ak mas chude nohy tak si najdi nohavice volnejsieho strihu teraz si v kurze boyfriend jeansy a ak mas chude ruky tak nejaka volnejsia bluzka s trojstvrtovymi rukavmi a mas vybavene.... a do leta urcite priberies, len si musis vyliecit ten tvoj komplex ktory vznikol z nadmerneho riesenia samej seba.....
Pre uplnost, aby to ktosi nebral ako utok, ja mam 159 cm a 45 kg cca, nesledujem to prilis. A daju sa v pohode najst pekne veci v obchodoch.
Pokial od januara nechudnes bez priciny, tak nevidim ziadny problem. Stabilnych 43 kil na tvoju vysku nie je zdravotny problem. To, ze nevyzeras podla svojich predstav, to je asi normalne, kazdy by chcel na svojom fyzickom vzhlade aspon drobne zmeny. Fakt nevidim ziadny problem. Iba jeden mi napada. Ze si anorekticka, ktora tuto temu zalozila na uputanie pozornosti. Lebo inak fakt nic ine mi ako problem nepride.