Snaha pribrat

Príspevok v téme: Snaha pribrat
Sona99

ahojte ... mam 20, vaha 43 a vyska 157. Pre mna je tato vaha hrozba lebo mam problem si najst oblecenie ktore by na mne nevyselo a aj celkovo nie som spokojna vo svojom tele. Pritom moja vaha zvykla byt 46. Viem len 3 kg ale na mne sa dost ukazuje. Vsetko to zacalo minuly rok v lete. Snazila som sa pribrat co sa mi podarilo a pribrala som na 48 kil. Vsetko bolo ok ale potom som zacala mat traviace problemy tak som navstivila gastro. Lekar mi zistil H. pyroli a tak sa to zacalo liecit. Pocas liecenia som schudla 1kg ale neriesila som to lebo som to pripisovala tomu H. pyroli. Ked uz to bolo vyliecene hovorila som lekarovi ze odvtedy nejak pomenej jem, mam tazkosti a aj ked som strasne hladna po par susutach ma prejde hlad a jedlo do seba doslova tlacim. Ked sa ma zacal pytat co jem a pododne povedal, ze to co zjem je uplne v pohode ze co viac by som chcela a uzavrel to tym ze ak by som mala este nejake tazkosti s travenim mam si dat Nolpazu a nejake probiotika To bolo v Novembri. Poviem vam uprimne tie lieky mi nic nerobili tak som ich aj prestala brat. Pocas vianocnych sviatkov som cakala ze sa to vsetko ustaly a ja budem fungovat alo predtym. No sklamala som sa. Do Januara som schudla na aktualnu vahu cize 43kg. Tie problemy ktore som popisovala vyssie mam neustale a niekedy musim jedno zapijat aby som ho vobec dostala nejak rychlesie do seba. Naozaj neviem co robit. Co sa tyka stresu a vztahov vsetko v pohode nic ma nejak extremne netrapi. Rozmyslala som ze zajdem znova k lekarovi no ked ma posle zase domov s tym ze mi nic nie je tak potom uz nechapem. Mam pocit ze to so mnou idem dole vodou a ja neviem preco. Ak ste to precitali az dokonca velmi si to vazim a kludne mi davajte aj otazky rada odpoviem len hlavne posim poradte mi ako sa mam znova dat dokopy svoje telo ...

Tomas12345

No ono je problem u teba ten ze ta bakteria H Pyroli u teba nebola stale preliecena. Preto mozno ani nevladzes vela zjest a preto aj chudnes

Avsak da sa urobit jedna finta a to taka ze aj ked nevladzes jest tak nezjedz jedlo naraz, ale jedz jedlo po kuskoch. To teda znamena ze jedlo nezjes za 15 minut ale kludne si na jedlo vyclen aj 3 hodiny a jedz po kuskoch po kazdych 12-15 minutach.