Dobry vecer.
Ide o to ze mam v celku fajn triedu, aj ked som v triede za podivina. Som tichá a nudná avšak mimo školy až taka niesom ale to je jedno. 9.11 máme stuzkovu a ja fakt nechcem ist. Nikdy som sa necitila dobre na takychto oslavach, bohuzial vzdy som musela ist povinne (svadovne oslavy).. proste hroza. To "stádo" ludi mi nerobi dobre, takisto aj kamery, tancovanie. Naozaj tam nechcem ist lenze viem ze sa vsetci budú domňa navazat ked im to poviem lebo oni o stuzkovej hovoria uz od prvehi rocnika. Je to pre nich dost vazna tema a chcu aby sme išli cela trieda ale ja sa na to jedniducho necitimm. Poradte mi nieco prosim, ako im to vysvetlit ze to nie je pre mňa.
A najhorsie na tom je ze sklamem rodicov ktori sa na to velmi tesia. Ja v tom nevidim ziadny zmysel a tych 200eur by som radšej využila na vysokú ako na takúto blbosť
Nechcem ísť na stužkovú
Ako vidím žiaden socialny život u vás dvoch asi neprevláda.
podla mna stužková je najlepšia vec proste si to tam užiješ vypiješ zabavíš sa a budeš nato spomínať do konca života :))
tak tam nechoď a povedz im to ako tu :D ja som tiež nebol povedal som že na takú kravinu by som nešiel a potom čo som videl video + opisovanie spolužiakov tak som dobre urobil :D radšej tie peniaze vlož do seba ako do takej kraviny