Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem ísť na stužkovú

Príspevok v téme: Nechcem ísť na stužkovú
Gymnazistka

Dobry vecer.
Ide o to ze mam v celku fajn triedu, aj ked som v triede za podivina. Som tichá a nudná avšak mimo školy až taka niesom ale to je jedno. 9.11 máme stuzkovu a ja fakt nechcem ist. Nikdy som sa necitila dobre na takychto oslavach, bohuzial vzdy som musela ist povinne (svadovne oslavy).. proste hroza. To "stádo" ludi mi nerobi dobre, takisto aj kamery, tancovanie. Naozaj tam nechcem ist lenze viem ze sa vsetci budú domňa navazat ked im to poviem lebo oni o stuzkovej hovoria uz od prvehi rocnika. Je to pre nich dost vazna tema a chcu aby sme išli cela trieda ale ja sa na to jedniducho necitimm. Poradte mi nieco prosim, ako im to vysvetlit ze to nie je pre mňa.
A najhorsie na tom je ze sklamem rodicov ktori sa na to velmi tesia. Ja v tom nevidim ziadny zmysel a tych 200eur by som radšej využila na vysokú ako na takúto blbosť

Selby

Ach tí dnešní mladí sú ale rozmaznaní, už dokonca ani na stužkové "nechcú" ísť, lebo asi nevedia, čo od dobroty. Keď som maturovala ja pred 20 rokmi, neexistovalo žiadne "nechcem ísť", bolo samozrejmé, že tam pôjdu všetci, a peniaze na túto "oslavu" sa vyberali už asi od 3. ročníka. Nie spolužiaci, ale priamo triedna učiteľka vyžadovala 100% účasť, takže ak žiak chcel zmaturovať, nemohol vymýšľať. Už si našťastie nič z toho večera nepamätám, odišla som samozrejme ako prvá hneď ako to bolo možné, ale hlavne že som zmaturovala.

PoRadim

Povedz im ze nejdes, ale nebudes im to vysvetlovat. Oni budu nechapat a ty im povies, ze v zivote sa stretnu este s mnohymi situaciami, ktore nebudu chapat a ty nebudes s nimi, aby si im to mohla vysvetlit :D tak nech sa s tym nejak vysporiadaju, ved su vlastne dospeli... drzim palce. nie je na tom nic cudne, ze nechces ist. ja som extrovert a tiez taketo akcie neznasam... takze sa ti vobec nedivim. v satach si niekedy zatancujes s tvojim frajerom a nie s nejakym nasilu dosadenym :)

stylinka

Bude fajn, ak to takto podas aj rodicom. Vysvetlis dovody, preco na stuzkovu vlastne nechces ist. Mozno to pochopia a ostanete doma. Uz to nie je tak, ze by bola ucast povinna

Tomas12345

Ja som tiez nebol lebo tiez mi to nerobilo dobre take velke slavnosti a vsetky oci uprete na teba a ten stres pred tým mi naozaj nebolo zapotreba.

Určite sa do teba spolužiaci za to ze nepojdes na stuzkovu navazat nebudu, a ak aj ano tak je to ich vec, urcite to bude trvat tak max zopar dni a potom ich to prejde. A keby aj neprešlo, tak to s nimi do tej maturity par mesiacov uz nejako vydrzis.

swistica

Platit nebudes musiet nic, ak si nepodpisovala ziadnu zmluvu :-) Je vsak fair povedat im to uz teraz, aby si vedeli rozratat financie. To by potom mohli odstupit aj dalsi a piati ludia by platili za salu. To by bolo neprijemne.

Gymnazistka

Som rozhodnuta ze nejdem. Ja mam 200 eur ale nedam ich za to co ma nebavi. Kupim si notebook ktory potrebujem na vysoku.
Chcela by som sa spytat ako to je s peniazmi. Spoluziaci uz od prvaku posielaju na spolocny ucet. Ja som tam neposlala ani cent. Sála je zajednana, budem nieco platit? Chcem im to povedat az koncom júna že nejdem lebo viem ze ma za to pekne odsúdia a nepotrebujem to už teraz pocuvat. Prosim vas podporte ma nejako potrebujem to. Ved nerobim nic zlé ale pre nich je stuzkova zivot