Dobry vecer.
Ide o to ze mam v celku fajn triedu, aj ked som v triede za podivina. Som tichá a nudná avšak mimo školy až taka niesom ale to je jedno. 9.11 máme stuzkovu a ja fakt nechcem ist. Nikdy som sa necitila dobre na takychto oslavach, bohuzial vzdy som musela ist povinne (svadovne oslavy).. proste hroza. To "stádo" ludi mi nerobi dobre, takisto aj kamery, tancovanie. Naozaj tam nechcem ist lenze viem ze sa vsetci budú domňa navazat ked im to poviem lebo oni o stuzkovej hovoria uz od prvehi rocnika. Je to pre nich dost vazna tema a chcu aby sme išli cela trieda ale ja sa na to jedniducho necitimm. Poradte mi nieco prosim, ako im to vysvetlit ze to nie je pre mňa.
A najhorsie na tom je ze sklamem rodicov ktori sa na to velmi tesia. Ja v tom nevidim ziadny zmysel a tych 200eur by som radšej využila na vysokú ako na takúto blbosť
Nechcem ísť na stužkovú
Co je toto za kokocka otazka ? Tak tam jednoducho, dvojducho, trojducho nechod a hotovo.
:D Neviem co s tebou bude v robote do ktorej budes chodit cely zivot, ked z par hodin na stuzkovej mas stres uz rok dopredu
Ja som tiez nebola, celkovo nas tusim 5 nebolo, lebo to bolo neferove, co predtym udialo. Jednoducho som nesla, rodicom som to vysvetlila a je. Mna nikto nedonuti robit nieco co nechcem, alebo ist niekam kde nechcem. Jasne, ze nasi boli trosku smutni, vlastne otec, mama ma plne chape. Ale naozaj je to len prezita hlupost, na tom predsa vobec nezalezi, zalezi aby si zmaturovala a to, ako sa bude formovat tvoj zivot, nie jedna trapna stuzkova. A ani svojim buducim detom s kludom nepojdem, ked niekto vytahuje argument, ze kto ma neskoro deti, bude potom stary na stuzkovej. Debilnejsi argument som este nepocula a debilnejsiu slavnost ako stuzkova tiez nepoznam, aha ano, cepcenie na svadbach.
Ked ide cela trieda, tak chod a uz to tam prezijes. Stuzkova nie je diskoteka. Je to aj spomienka na mladost, na minulost. Kolko uz bolo takych, ze otrasny kolektiv a uzasne krasna stuzkova? Ked tam pojdes, tak nikdy neolutujes.
Ahoj, necitala som predosle reakcie, ale poviem ti moju skusenost...
Ak tam naozaj nechces ist, vysvetli dovod a povedz, ze ty tam proste nepojdes. Kasli na reci, co ti kto povie a najma na reci ludi v skole...ak nebudes chciet, nikoho z nich uz nikdy nestretnes a nic s nimi nebudes mat...ja som minuly rok riesila presne to iste, aj ked dovod bol trochu iny...povedala som, ze nechcem ist, nevyhovuje mi sposob akym sa to riesilo atd a rodicom som tiez vysvetlila a nesla....jednoducho oni ta nezbalia do vreca a neodtiahnu tam, ak nechces, nechod a neries kto si co pomysli :)
Tak nechoď :) čo riešiš
Tak tam jednoducho nechod a vec vyriesena.
xa14- praveze by som si ani nepripadala divne. Budem tam uz posledny rok a jediné čo ma vtedy bude zaujimat je maturita. A ako štvrtaci uz nebudeme mať triedu, budeme na chodbach a chodit si na svoje predmety kde uz nebudeme vsetci ale budú tam aj z inych tried tak si nemyslim ze bude cas pocuvat o ich zazitkoch.
Tak proste nechoď. Ja som tiež nebola a som rada, inak by som z toho večera a strápňovania sa mala zrejme traumu doteraz.
tak tam nechod, ale potom si zase nepripadaj debilne, ze vsetci budu potom rozoberat stuzkovu a zazitky s nej, potom fotky videa a ty zase si budes pekne tichucko sedkat v kute ako take teliatko, sama sa tym vyclenujes vies :) ze tam pojdes neznamena ze sa mas neviem ako ozrat, ale ide o to socialne zitie a trochu o upevnenie vztahov, my sme na strednej neboli ziadny uzasny kolektiv, ale po stuzkovej sa tie vztahy zlepsili a zblizili sme sa navzajom dokonca aj ti co sa predtym so sebou vobec nebavili..ide o zazitok pamiatku..ked nechces ist nechod, ale priprav sa na to, ze vsetci po stuzkovej nebudu najblizsiu dobu nic ine rozoberat a ty budes akurat tak pocuvat a pozerat sa, lebo sa nebudes mat k comu vyjadrit :) takze tvoja volba, nechces, nechod ale neducuj sa ze si potom pripadas a aj si podivinka.