Dobry vecer.
Ide o to ze mam v celku fajn triedu, aj ked som v triede za podivina. Som tichá a nudná avšak mimo školy až taka niesom ale to je jedno. 9.11 máme stuzkovu a ja fakt nechcem ist. Nikdy som sa necitila dobre na takychto oslavach, bohuzial vzdy som musela ist povinne (svadovne oslavy).. proste hroza. To "stádo" ludi mi nerobi dobre, takisto aj kamery, tancovanie. Naozaj tam nechcem ist lenze viem ze sa vsetci budú domňa navazat ked im to poviem lebo oni o stuzkovej hovoria uz od prvehi rocnika. Je to pre nich dost vazna tema a chcu aby sme išli cela trieda ale ja sa na to jedniducho necitimm. Poradte mi nieco prosim, ako im to vysvetlit ze to nie je pre mňa.
A najhorsie na tom je ze sklamem rodicov ktori sa na to velmi tesia. Ja v tom nevidim ziadny zmysel a tych 200eur by som radšej využila na vysokú ako na takúto blbosť
Nechcem ísť na stužkovú
občas sa treba prekonať a uvidíš, že to môže dopadnúť aj dobre
Ja som bol na stuzkovej a bolo celkom fajn, ale fakt je ze by mi nijako extra nechybala. Za tych 200 EUR sa da zabavit aj lepsie.
Ja tiez nie som typ na taketo zabavy. Na stuzkovej som bola, nezdrzala som sa tam ale nejak dlho. Ked skoncili scenky a zacala diskoteka pobrala som sa prec, nikomu to nevadilo, hlavne ze som tam bola. Je fakt, ze by na teba pozerali divne keby si tam vobec nedosla, bohuzial taketo akcie beru ako nutnost ze tam musia ist vsetci, neberu ohlady na to ze niekto na to proste nie je. Ale ked to tam tych par hodin pretrpis, potom mozes odist a vsetci budu spokojni.
Urcitr chod ako ti tu pisu, ja som mala tiez stuzkovu, na ktoru som tiez moc nechcela lebo moji spoluziaci boli velmi detinsky, mozno 2 normalny a to som povedala ze s detmi tam nebudem, mama nejak netlacila do mna, ako do vas ostatnich ze tam chcu ist, ale nakoniec som sla, prehovorila ma spoluziacka a bolo naozaj super, aj tak sme sa vsetci opili potom a nikto neriesil blbosti a len sme sa zabavali, takze ja som za to aby si isla :)
Tak už len pre tých rodičov to sprav a choď tam!
Ja som tiež pôvodne na stužkovú ísť nechcela, ale boli sme dobrý kolektív, takže som nakoniec išla a urobila som dobre. Bolo to fajn, celkom zábava, doteraz mám na to pekné spomienky. Pokiaľ ste dobrý kolektív, nebudeš ľutovať, ak pôjdeš, aspoň sa zabavíš.
Chod tam. Tiez som nechcela ist,lebo vo stvrtom rocniku som sa nejak odcudzila so vsetkymi v triede,zrazu som sa tam citila ako piate koleso, no nakoniec som isla a uzila si to. Ak si beriete partnerov vezmi si niekoho s kym si rozumies -kamarat brat bratranec atd..
Ty si ako ja.Ja tiez nemusim tieto akcie.Naposledy svadba ktoru mala sestra.Dali mi druzicku a ta ma furt volala tancovat.Vobec ma to nebavilo ale koli sestre som to vydrzal.Oplieskal som cez 400 €.Potom ma volali zase na nejaku oslavu ale vsetko odmietam.Nebudem chodit cez 1200 km len preto ze ma niekto narodeniny.Vobec nesympatizujem s ludmi ktory stale vyhladavaju zabavu.Moji znami najme zeny stale hladaju kdeby utratili za saty.Oni to miluju ja neznasam.Tancovanie,vela ludi,sproste otazky ze co sa neukazes bla bla bla...ja radsej cestujem...
Aky je to clovek ten "podivin" za ktoreho sa oznacujes? Lebo ak mas v triede aspon jednu osobu s ktorou si si sadla a vies ze s nou by si tu stuzkovu uzila tak by som isla. A aj ked to je podla mna tiez skoda vyhodenych penazi a ani nejake extra zazitky si z toho neodnesies, mas to predsa uz zaplatene a vsetci sa nato tesia a ver mi nebude to az taka hroza. Ale ak to myslis tak, ze nikto z triedy sa s tebou nebavi a citis sa medzi mini zle tak to ze nepojdes velmi lahko vysvetlis rodicom a aj tvoji spoluziaci pochopia preco nechces ist.
sociálnyživot, absolútne nikoho nezaujíma tvoja stužková