Slovenské ženy - hrôza

Príspevok v téme: Slovenské ženy - hrôza
samafalos

Či už v škole alebo v práci. Sú falošné, závidia, ohovárajú... To je neskutočné. Dokončím školu a pôjdem do zahraničia, pretože na to Slovensko už nemám nervy. To len tu je väčšina žien falošných alebo aj v zahraničí ? Si myslím, že v zahraničí ich je menej.
Som síce tiež žena, ale nehanbím sa napísať svoj názor.

Aliss

A pytala si sa aj seba samej, ci nie je chyba prave u teba a nie u nich? :) Napriklad ja vobec nestretavam take zeny ako ty. A to spoznavam denne velke mnozstvo ludi. Zeny okolo seba si neviem vynachvalit, su skvele a dakujem za ne. Tak kde moze byt chyba? :) Zeby som aj stretavala take ako ty, ale prehliadam ich? Mozno. Ale v momente, ked ich zacnem az moc riesit, budem hladat chybu na mojej strane :)

Lollka

Tak sa prestahuj na mars, tam ziadne zeny mat nebudes. Poznam mnoho zien, a ano aj par falosnych ale vacsina z nich je uplne v pohode. Skor si myslim ze v tebe bude nejaky problem ked nevies vychadzat so zenami.

pedag

To je trochu aj o tom, že ti budú prikazovať to, čo máš a nemáš robiť. Na toto ja nervy mať už nikdy nebudem. Zoznamovanie u mňa zvyčajne končí po dvoch, troch vetách. Nič nové sa nedozviem, ale reakciu to vyvolá vždy rovnakú.

samafalos

zezena - Predstav si, že každej takej žene poviem, čo si o nej myslím. Do očí. Vôbec mi to nerobí problém. Je mi jedno, či sa urazí. Na pravde nie je nič zlé.

zezena

Vtáka poznáš po perí, človeka po reči. Oni hovoria jedna na druhú, ale vy všetky. O čo ste lepšie? Povedzte im to do očí, nie za chrbtom.

ada112

ahoj tiez som zena ale uplne s tebou suhlasim... v kolektivoch v robote je to katastrofa... tak si podkopavaju nohy ako nikde inde na svete... co by sme mali drzat spolu neustale sa najde nejaka zenska co robi zle..