Slovenské ženy - hrôza

Príspevok v téme: Slovenské ženy - hrôza
samafalos

Či už v škole alebo v práci. Sú falošné, závidia, ohovárajú... To je neskutočné. Dokončím školu a pôjdem do zahraničia, pretože na to Slovensko už nemám nervy. To len tu je väčšina žien falošných alebo aj v zahraničí ? Si myslím, že v zahraničí ich je menej.
Som síce tiež žena, ale nehanbím sa napísať svoj názor.

Keita

To iste sa bohuzial da povedat aj o slovenskych muzoch. Cestnych a uprimnych je dnes velmi malo. Zeny sa ohovaraju hlavne na pracoviskach, kde su minimalne mzdy a vela ich je tam pokope. Asi frustracia...

zooom

V minulosti to nebolo take. Viac pracovali, nemali cas rozmyslat nad hlupostami a ohovarat a robit zo seba zamocke panciky.

feri321

Bolo tomu tak aj pred napr 50 rokmi? Su to len terajsie vztahy?
Je tu niekto, kto by to vedel posudit? Niekto starsi.
Podla mna to tak bolo vzdy, cize vsetko je v norme. Myslim skor vztahy celkovo.

Romicek 123

Hold, niekto má kopec známych, kamarátov mysliac si , že akí sú to super ľudia ... no a niekto má len naozaj pár "vyvolených" kamošov , ktorí by sa dali na jednej ruke zrátať ... to nejde o to aké sú ženy , to ide o to aká je celková mentalita ľudí ..všade je len ozaj faloš , zlo, klamstvo a citlivejší ľudia to bohužiaľ majú ťažie v tomto živote , ktorí sa nevedia prispôsobiť tejto falošnej realite ...tak ako ženy vedia byť falošné, vypočítavé , tak aj chlapi !
Nemám jedinú kamošku s ktorou by som mohla ísť na kávu alebo podobne.. ale nemyslím si, že musí byť nutne problém vo mne..akurát čo už viem tak trošku odhadnúť ľudí a trápne reči o tom, kto má akú kabelku, kto si dal aké mihalnice by len zabíjali moje mozgové bunky .........................

Matyo

Ženy sú dnes hrôza takmer v celom vyspelom svete. Feministické hnutia a benevolentná výchova rodičov ich úplne skazili. Dlhodobým vymývaním mozgov sa ženy vzdali vecí, pre ktoré ich muži v minulých generáciách milovali a teraz nariekajú, že ich majú iba na sex, nechcú s nimi žiť ani mať svadbu, rodiny atď. No nečudujem sa, kto by si chcel zavesiť na krk neschopné a rozmaznané pipiny bez štipky sebareflexie a pracovitosti...