Slovenské ženy - hrôza

Príspevok v téme: Slovenské ženy - hrôza
samafalos

Či už v škole alebo v práci. Sú falošné, závidia, ohovárajú... To je neskutočné. Dokončím školu a pôjdem do zahraničia, pretože na to Slovensko už nemám nervy. To len tu je väčšina žien falošných alebo aj v zahraničí ? Si myslím, že v zahraničí ich je menej.
Som síce tiež žena, ale nehanbím sa napísať svoj názor.

Zahranicie 4

To je také zovšeobecňovanie, skatulkovanie, hádzanie slovenských žien do jedného vreca.... Takéto ženy nájdeš všade, predstav si že aj v zahraničí, všade na svete sú ľudia a ľudia. Ľudia čo nerobili vonku, nevedia aké to tam je, preto žijú v tom že je tam lepší svet- áno je, v porovnaní s nami so zárobkami. Ale zakerakov a ohovaracov je všade. Ide o to ako sa s tým vysporiadas, ináč ich budeš vždy stretávať a zažívať

Olivero

Su zeny a Zeny; Bohuzial tych s velkym Z je extremne malo a patria uz takmer k vyhynutemu druhu.
Som chlap ktory sa uz tolkokrat sklamal ze az; a tie depresie zato vazne nestoja... Po rokoch,,, mam uz takmer 32 a cirka dva tyzdne dozadu som si povedal, ze to nedava zmysel a radsej zostanem sam...

ano, dalsi chlap ktory to vzdal,,, dalsi premarneny zivot
dakujem Vam

sklamanazsk

Pripájam sa k tebe autorka témy. Pochodila som už vela krajín ale nikdy som sa nestretla s takou závistou a zlobou ako na Slovensku. Minulý rok som sa vrátila z Rakúska kde som bola opatrovať a zamestnala som sa v mojom meste na Slovensku pretože som chcela byť doma. No to čo ma v novej práci čakalo bola katastrofa. Ked som prišla jedna kolegyňa mi neustále vyhadzovala na oči že moje miesto malo byť pre jej matku ktorá je nezamestnaná druhá intrigovala kedy mohla sledovala čo spravím koľko mi to trvá že by mi stačil aj polovičný úväzok proste des. Slovenské ženy sú bohužiaľ strašne zlé a závistlivé. Dala som tam výpoved a teraz pracujem znova v zahraničí no ten pocit s akým chodím do práce sa nedá porovnať s tým čo som zažívala na SLovensku. Ludia zmente sa lebo potom doma nikdy nebude dobre. Kto môže ten utečie doslova.

Keita

Bohuzial to uz davno neplati, ked mi kamarat rozprava, aka zavist u nich v praci panuje, ako chlapi donasaju jeden na druheho, ohovaraju sa, je mi zle. Podaktori horsi ako zeny...

denisaf

lenze muzi si vedia aspon povedat vadi mi to a to a za hodinu je uz dobre. jednoducho si vsetko vedia vydiskutovat.. ...zeny sa budu likvidovat psychicky medzi sebou, zazerat, intrigovat... az pokial nevystvu tu ktora im vadi...v kolektive... bohuzial-..tiez mam take skusenosti