Či už v škole alebo v práci. Sú falošné, závidia, ohovárajú... To je neskutočné. Dokončím školu a pôjdem do zahraničia, pretože na to Slovensko už nemám nervy. To len tu je väčšina žien falošných alebo aj v zahraničí ? Si myslím, že v zahraničí ich je menej.
Som síce tiež žena, ale nehanbím sa napísať svoj názor.
Slovenské ženy - hrôza
V praci sa pracuje a nie ohovara, kto ma cas v praci ohovarat tomu treba nalozit viac prace!!!!
Klebetnice malo robia rukami a.mozgom a viac jazykom a takym treba jazyk umlcat pracou!!!!
zuza a dobre tie zeny robia! Slovenky maju odjakziva v sebe zakorenene podcenovat sa krizitovat sa za kazde hovno a davat seba svoje sny na posledne miesto. A to je najvacsia chyba . Ludia su tu frustrovany nestastny ziju len preto co povie o nich sused svokra a iny a castokrat tak ako vôbec nechceli. Uz by sme sa konecne mali prebrat a byt jednotny a sebavedomy narod. Nie kazdy proti kazdemu.
Môj syn trpí genialitou.
Pedag, aku mas diagnozu? A mas vobec volebne pravo? Lebo z tych bludov co pises, clovek nevie ci to je k teme, ci si generator nahodnych slov...
Ty si myslis, ze v zahranici neziju take falosne zienky ? Ony su vsade, akurat s rozdielom, ze ta nebudu ohovarat v slovencine...
Keď doprajete vy iným, aj iní doprajú vám. Neviem, čo by sa stalo, keby sme sa všetci zmenili na také tvory, ale bolo by to zaujímavé.
nielen zeny, vsetci, falost, zavist, vypocitavost.....
Zijem v zahranici a moj nazor na tunajsie zeny je nie uplne lichotivy. Su aj mile a dobre medzi nimi, no mnoho z nich je nie zavistlivych, ale strasne sebeckych a egocentrickych. Myslia si, ze chlap ma skakat, ako oni piskaju, a prepacit im vsetko a este im aj modre z neba zniest. A pritom sa snazia o pozornost od ostatnych muzov a nemaju kvoli tomu ziadne vycitky. Je to tu spolocna crta mnohych zien. Na Slovensku som to az tak nevnimala. Tam skor z negativ ta zavist, ktora vsak prameni z frustracie zo spolocenskeho zaradenia zien. Tu, kde zijem, su zeny respektovane, ale zase svoje mindraky riesia tym, ze si myslia, ze su pupok sveta a vsetko sa toci okolo nich. Ale nie vsetky, najdu sa rozne povahy.
Najväčšie chyby páchajú ľudia vtedy, keď nedovidia za horizont. Však človek sa môže zmeniť aj k lepšiemu, ak nie je práve dokonalý. Inak sa najprv vyžaduje totálna dokonalosť, ktorá ženy po čase omrzí. Najprv to má byť anjel, potom je lepší aj čert? Muž príde o prácu a už je rozvod na stole? To čo má byť. Komunikácia je o tom, aby sme sa pohli ďalej.
Súhlasím s dámami podo mnou. Mne vždy prídu tieto témy, aké sú slovenské ženy také a onaké veľmi úsmevné. Hlavne keď 99% tých tém založia práve ženy. :) Kydať vlastne sám na seba, to sa často nevidí. Neskúsili ste sa zamyslieť nad tým, že možno bude naozaj chyba vo vás? Ja pracujem v zmiešanom kolektíve, mám pár kolegýň a žiadny problém. Hm, čím to len je? Asi to bude tým, že ani jedna z nás nemá potrebu riešiť blbosti ako vy. :-D