Slovenské ženy - hrôza

Príspevok v téme: Slovenské ženy - hrôza
samafalos

Či už v škole alebo v práci. Sú falošné, závidia, ohovárajú... To je neskutočné. Dokončím školu a pôjdem do zahraničia, pretože na to Slovensko už nemám nervy. To len tu je väčšina žien falošných alebo aj v zahraničí ? Si myslím, že v zahraničí ich je menej.
Som síce tiež žena, ale nehanbím sa napísať svoj názor.

rec

V praci sa pracuje a nie ohovara, kto ma cas v praci ohovarat tomu treba nalozit viac prace!!!!
Klebetnice malo robia rukami a.mozgom a viac jazykom a takym treba jazyk umlcat pracou!!!!

divocina1

zuza a dobre tie zeny robia! Slovenky maju odjakziva v sebe zakorenene podcenovat sa krizitovat sa za kazde hovno a davat seba svoje sny na posledne miesto. A to je najvacsia chyba . Ludia su tu frustrovany nestastny ziju len preto co povie o nich sused svokra a iny a castokrat tak ako vôbec nechceli. Uz by sme sa konecne mali prebrat a byt jednotny a sebavedomy narod. Nie kazdy proti kazdemu.

Fifla

Pedag, aku mas diagnozu? A mas vobec volebne pravo? Lebo z tych bludov co pises, clovek nevie ci to je k teme, ci si generator nahodnych slov...

Co2

Ty si myslis, ze v zahranici neziju take falosne zienky ? Ony su vsade, akurat s rozdielom, ze ta nebudu ohovarat v slovencine...

pedag

Keď doprajete vy iným, aj iní doprajú vám. Neviem, čo by sa stalo, keby sme sa všetci zmenili na také tvory, ale bolo by to zaujímavé.

Zuzazuza

Zijem v zahranici a moj nazor na tunajsie zeny je nie uplne lichotivy. Su aj mile a dobre medzi nimi, no mnoho z nich je nie zavistlivych, ale strasne sebeckych a egocentrickych. Myslia si, ze chlap ma skakat, ako oni piskaju, a prepacit im vsetko a este im aj modre z neba zniest. A pritom sa snazia o pozornost od ostatnych muzov a nemaju kvoli tomu ziadne vycitky. Je to tu spolocna crta mnohych zien. Na Slovensku som to az tak nevnimala. Tam skor z negativ ta zavist, ktora vsak prameni z frustracie zo spolocenskeho zaradenia zien. Tu, kde zijem, su zeny respektovane, ale zase svoje mindraky riesia tym, ze si myslia, ze su pupok sveta a vsetko sa toci okolo nich. Ale nie vsetky, najdu sa rozne povahy.

pedag

Najväčšie chyby páchajú ľudia vtedy, keď nedovidia za horizont. Však človek sa môže zmeniť aj k lepšiemu, ak nie je práve dokonalý. Inak sa najprv vyžaduje totálna dokonalosť, ktorá ženy po čase omrzí. Najprv to má byť anjel, potom je lepší aj čert? Muž príde o prácu a už je rozvod na stole? To čo má byť. Komunikácia je o tom, aby sme sa pohli ďalej.

Andy565656

Súhlasím s dámami podo mnou. Mne vždy prídu tieto témy, aké sú slovenské ženy také a onaké veľmi úsmevné. Hlavne keď 99% tých tém založia práve ženy. :) Kydať vlastne sám na seba, to sa často nevidí. Neskúsili ste sa zamyslieť nad tým, že možno bude naozaj chyba vo vás? Ja pracujem v zmiešanom kolektíve, mám pár kolegýň a žiadny problém. Hm, čím to len je? Asi to bude tým, že ani jedna z nás nemá potrebu riešiť blbosti ako vy. :-D