Mate sa radi?

Iveta Michael

Mam samu seba moc rada ... aj preto mam rada ludi okolo seba lebo však ako sa povie " miluj bližneho svojho ako seba sameho "

No ale mat rad sam seba neznamena že musim byt prvotriedny narcis ... ( ako napr.naš p.kapitan )

Sedacka

Mam sa rada. Mam sice plno nedostatkov,no nevadi mi to. Ak to vadi niekomu inemu, je to jeho vec. Mam sa rada nedokonala a niekedy ma vie moja nedokonalost skutocne pobavit. A ked mi na mne nieco fakt vadí, tak to jednoducho odstranim, napravim. A da sa to. Vzdy! Kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody. Ostala som ZTP, ani financne to nie je v pohode ale napriek tomu sa mam rada,pretoze sa nevzdavam a nerezignujem. Volakedy mi naprikad vadilo, ze o sebe vela rozpravam, tak som pri rozhovoroch zacala viac pocuvat a menej rozpravat a problem odstraneny. Teraz sice o sebe pisem vela, ale tu je to podla mna na mieste. Inak je aj dost ludi, ktori ma radi nemaju, ale tiez su ludia ktorych nemam ja takze je to v pohode. Mat sam seba rad je podla mna jedna z najdolezitejsich veci.

kafe

tak už si sa zamyslel :D a odpoved je: (daj aspoň 10 vecí čo máš na sebe, svojej povahe, konaní, vnímaní sveta rád)

Pedag

Ja som po tych troch mesiacoch zistil, ze som tu, nasiel som sa po dlhsom hladani a po dlhsej odstavke rusna. Ja som tu, som rad a ideme dalej. Nizke IQ, menej je viac, ide sa dalej.