Ahojte mám 19 rokov brala som 4 mesiace antiku ale vysadila som ju nakoľko mi z nej bolo spatne a bola som z nej veľmi vyhadzana .. 2tyzdne po vysadení som mala nechránený sex s priateľom ale nespravil sa do mna len sa obávam lebo som čítala že aj z predejakuacnej tekutiny sa da otehotnieť po vysadení :/ máte s tým niekto nejaké skusenosti ? Ďakujem za skorú odpoved :)
Môžem byt tehotná ??
Aliss ďakujem si jediná ktorá tu píše normálne a aspoň si ma trochu ukludnila a kiež by si mala pravdu ja sa teraz modlim nech všetko dobre dopadne a ďakujem ti a určite sa este ozvem ako som dopadla
Neboj sa nic ;) Ozvi sa potom po dlhsom case a uvidis, ze bude vsetko v pohode. Podbrusko ta moze boliet z tvojich dni/stresov atd. Ja som nikdy nemala ziadnu antiku. Na kondom som alergicka, antiku odmietam. Vyse 8 rokov sme s partnerom neuzivali nic, cize tebou spominana tekutina skutocne neobsahuje spermie, len za okolnosti, ktore spominam nizsie ja, aj jeden uzivatel :)
Aliss Áno bolo to tak ... za 8 dni mi ma dôjsť menzes tak uvidíme už od včera ma pobolieva podbrusko tak uvidíme ale dúfam že bude všetko Ok drž mi palce :(
Lauriss, nie som vestica, nevidim ti do maternice, ale v tomto pripade je vylucene aby si bola tehotna :) Akoze pre istotu, aby si mala kludne svedomie, si mozes urobit test ale tabletka PO sa dava priamo PO sexe, nie po dvoch tyzdnoch :)
Aliss Áno bolo to tak ... za 8 dni mi ma dôjsť menzes tak uvidíme už od včera ma pobolieva podbrusko tak uvidíme ale dúfam že bude všetko Ok drž mi palce :(
Prečo by to bolo pred manželstvom? :)
Lauris, tak si to zopakujme. Partner sa urobil ale nie do teba, potom sa vymocil, umyl a znova ste isli na to? Ano? Ak to bolo takto, tehotna nie si a tabletku PO brat nemusis :)
Didi ak si veriaca preco si mala sex pred manzelstvom
Ja som ju brala tiež kvôli takej kravine..strašne rozchadzany cyklus..prišlo mi slabunke krvácanie 5 dni od užití tabletky, bolo to týždeň pred normálnou MS, ktorá potom meškala 25 dní! Neskutočne stresy..robila som tehotenské testy ako blázon, čítala som fóra,kde nejaké ženské písali,že im tehotenský test v 2.mesiaci neukázal dve paličky (ako ho sakra len robili?!) Chytal ma z toho strašný stres,až paranoja..normálne som si nahovorila tehotenské príznaky..takže namiesto toho,aby som sa po tabletke upokojila,som bola ešte viac vystresovaná..ale taktiež to ľutujem aj z náboženského hľadiska, som veriaca, neviem ako ty, ale toto rozhodne nebola dobrá volba- ani po zdravotnej,ani po náboženskej stránke..naozaj ju neber,vyckaj na menzes
Aj partner mi vraví že sa nemám čoho báť že sa do mna nespravil a dobre si ho umyl a tak že sa nemám stresovať ale tak žena ktorá toto zažila vie aký to je stres viem že to bolo nesprávne ísť bez kondomu ale tak čo narobím .... už do budúcna budem vedieť .. a keď tak vravíš že si ju nemám dať (tabletka po) je to take hrozné ? Ja že aspoň budem trosku kludnejsia ak si ju dam :/