Môžem byt tehotná ??

Príspevok v téme: Môžem byt tehotná ??
lauriss

Ahojte mám 19 rokov brala som 4 mesiace antiku ale vysadila som ju nakoľko mi z nej bolo spatne a bola som z nej veľmi vyhadzana .. 2tyzdne po vysadení som mala nechránený sex s priateľom ale nespravil sa do mna len sa obávam lebo som čítala že aj z predejakuacnej tekutiny sa da otehotnieť po vysadení :/ máte s tým niekto nejaké skusenosti ? Ďakujem za skorú odpoved :)

Didi812D

Ahoj, pokiaľ ste mali viac kôl za sebou,ale bol sa vymočiť a umyť, tehotná nebudeš.. zase nie je ľahké hneď otehotnieť a ešte takto..tiež však záleží či mas plodné dni..ale ak aj áno..neboj sa, šanca je ozaj malinká.. tabletku PO neber :) sprav si tehotenský test 2 týždne od ovulky... Uvidíš, bude negatívny ..alebo ho rob,ak ti bude meškať..ale nezabúdaj,že meškať ti môže aj z toho stresu,ktorý prežívaš..

Lauriss

Partner sa bol aj vytočiť aj si ho umyl ale Človek nikdy nevie myslite si že by som si mala kúpiť tabletku po ? A keby bolo tak že vo mne ani nic neostalo ale napriek tomu si dam tu TABLETKU PO tak môže z toho byt problém ? Ach Jaj :/

Lauriss

Partner sa bol aj vytočiť aj si ho umyl ale Človek nikdy nevie myslite si že by som si mala kúpiť tabletku po ? A keby bolo tak že vo mne ani nic neostalo ale napriek tomu si dam tu TABLETKU PO tak môže z toho byt problém ? Ach Jaj :/

Antoanett

Tak ako pise Aliss, az ked prvykrat pride ku vyvrcholeniu a potom pokracujete, mozes otehotniet.... My tak ako si opisala fungujeme uz 6ty rok a nic sa nestalo.. aj ked by sme sa nebranili keby to osud zariadil inak :)

adams45

Môžeš byť tehotná prečo nie.Ak sa pred stykom robil tak mu mohli v trubici ostať spermie.A ak vytiekla tá pred-ejakulačná tekutina tak sa mohli tie spermie do teba dostať ,ale je tam predsa len menšia pradvdebodobnosť ,že si tehotná :).Preto radšej si kúp tehotenský test nech sa zbytočne nestresuješ :-D

Aliss

Nie, v tejto tekutine nie su ziadne spermie. Kde by sa tam vzali? Spermie tam mozu byt, ak muz pred samotnym stykom vyvrcholi a nejde na malu potrebu. Spermie tak ostavaju v mocovej trubici a nasledne pri dalsom vyvrcholeni uz tekutina obsahuje spermie. Deti pocatych tymto sposobom beha vela po svete :) Prosto, vzdy sa chrante a nebudes musiet riesit tieto veci :) Teraz urcite tehotna nie si, za predpokladu, ze za neudialo nic, co opisujem vyssie :)

zubkovavila

Dobrý večer, ja si myslím, že určite tam nejaké riziko otehotnenia je. Aj keď nedošlo k ejakulacií, pretože v predejakulačnej tekutine sa vo väčšine prípadov nachádzajú spermie. Treba počkať do ďalšej menštruácie a ak bude meškať, odporúčam urobiť tehotenský test. Či ste alebo nie, momentálne to nejako neovplyvníte. Hlavne si treba udržať chladnú hlavu a zbytočne sa nestresovať. :)