Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po navrate zo zahranicia sa dost zmenila...zial k horsiemu pre vztah...co s tym?

Príspevok v téme: Po navrate zo zahranicia sa dost zmenila...zial k horsiemu pre vztah...co s tym?
sklamanyznej

Poznali sme sa pre rokom aj nieco. Vsetko bolo super, ocarila ma svojim telom, sebavedomim, zapalenim pre sport, motorky, lasku k psom, svojou aktivitou a energiou.
Vsade sme chodili spolu, travili spolu vela casu, ja do nej zblazneny na prvy pohlad, neustale som po nej tuzil, pisali sme si neskoro do noci, bolo vsetko super, uz som si predstavoval ju ako moju manzelku, myslel som si ze to je zena ktoru som hladal uz v zenach pred nou ale kazda ma sklamala a tato musi byt ta prava. Vsetko bolo super, vsetko klapalo, planoval som si v duchu s nou buducnost, proste travili sme vela spolocnych chvil a lubkali sa a svoju lasku davali vsetkym naokolo najavo ako sa mame radi. Delili sa s nimi o nase spolocne chvile aj s nasimi kamosmi na facebooku. Az zrazu...
Zrazu si nasla pracu v zahranici. Isla tam so svojou pribuznou a kamaratkou aj jej frajerom. Bola tam par mesiacov kedze si chcela zarobit viac ako tu doma. Po tych pre mna nekonecnych mesiacoch kedy sme boli v kontakte len FB, skype a telefonaty... sa po navrate zmenila v spravani. Zrazu bola este viac sebavedoma ako bola, prehnane "mudra" vo vsetkom, vsetko vedela najlepsie, stale chcela len ona rozhodovat kam pojdeme, co budeme robit, namyslena, zacala minat peniaze na handry a kozmetiku, zrazu jej vadilo ze ideme do obycajnej restiky, kaviarne... vyberala len tie drahsie, zacalo jej vadit ze ake mam auto... no zial je z bazaru, tak na viac zatial nemam kedze som mlady muz a nezarabam miliony.. proste vsetko jej zacalo vadit, vsetko kritizovala... zacali sme sa viac hadat a navyse som zistil ze zacala so mnou menej travit cas a viac vyhladavala tzv. muzov na urovni v jednej nemenovanej spolocnosti.
Ako to mam povedat, mam pocit ze sa tu niekto zacal hrat na zenu z elity ktorej ostatni ludia nesiahaju ani po clenky a ONA je niekto.
A ja sa po tom vsetkom pytam... bola taka aj predtym len ja som bol zaslepeny svojou zamilovanostou alebo ju zmenil pobyt v zahranici?
Preco sa niektori ludia tak zmenia k horsiemu?
Preco zrazu mnou pohrda?
Uz to nieje ta kraska ktoru som miloval... uz to nieje ta osoba, ktora bola na prvom mieste mojho zivota..
Co si mam pocat v tejto situacii? Je za tym iny muz?

Lollka

Noro34 ti to napisal najvystiznejsie. Ja nechapem co sa vy muzi zeniete len za krasou tela a aku ma povahu je vam uplne jedno. A potom tu vkuse zakladate temy ze ste si vyvolenu vybrali len na zaklade vzhladu, za kratko sa ukazalo ze vam to vo vztahu vobec neklape a mate problemy a co teraz. No tak nabuduce nerozmyslaj ocasom a mozno konecne najdes tu pravu. Tiez by si si nekupil jedlo co sice super vyzera ale chce sa ti z neho blvat. Ale pri vybere zien to robite.

crk

tak niektori muzi potrebuju preplesk od zivota aby sa im pri takych mrchach otvorili oci...
Ty si uz po papuli od zivota dostal tak hlavu hore a vykroc vpred...a nezabudni mat oci otvorene...lrbo taiych mrch beha po svete neurekom.... vnady vpred a za chrbtom noz... :-D

sklamanyznej

dakujem za odpovede, za tych par dni od zalozenie temy, som si to ujasnil v hlave co vlastne chcem a ze vlastne vsetko zle je na nieco dobre a ze asi to tak malo byt a ze sa mi vcas otvorili oci a zasiahol niekto kto strazi nase kroky....
Nechcem ju uz viac, nato ze sme sa poznali len kratko co sme zacali spolu chodit mi ukazala svoju pravu tvar aka je naozaj. Myslim ze vsetko chce svoj cas aj na vztah aby sa dvaja dostatocne poznali.
Ju zmenili peniaze alebo len pycha v nej sa prebudila po pobyte v zahranici. Jedno je iste, myslim ze tam niekde vonku na mna caka zena ktora mije sudena a ktora si bude vazit vztah ako taky.

Bez_menaa

Podla mna by ste sa mali porozpravat... nezahadzoval by som to len takto. Pocitaj s tym, ze bude koniec, ale ako som uz pisal, pre teba musis byt vzdy na prvom mieste Ty. Mal som vztah, kde som sa trapil a cakal, kedy sa to zmeni, kedy ta "zmena" spravania pominie... U mna to skoncilo tak, ze som sa trapil, vzdy jej vyhovel, stal pri nej a potom ma odkopla, lebo ma uz nelubila. Nechcem uz zenu ktora sa ma bude snazit zmenit, chcem zenu ktora ma bude chciet takeho, aky som :)
a pre zlepsenie nalady, 4D-Dazd nezastavis (Youtube)... www.youtube.com

roowdie

zivot v zahranici bohuzial vie clovek zmenit. teda hlavne prisun vacsieho mnozstva penazi. ak sa az tak zmenila, tak ju nechaj tak. nestoji ti za to, pokial jej nestacis taky, aky si

dalsi

Skus aj ty trochu prijat co dosiahla, tez sa s nou, podporuj ju. Predsa jej teraz nebudes hadzat polena pod nohy, ved nech ma dievca radost. Mozno neskor zozenie pracu v zahranici aj tebe, a budete tam spolu.
A ak fakt vyslovene znamyslenela, tak tiez tento stav sa moze vratit naspat. Moze to byt kludne len docasne. Proste dievca ma radost zo svojho uspechu, radost prejde, a namyslenost ustupi.

barbecue

to je dalsia Troskova...
Urcite taka bola aj predtym len ty si pre svoju zalubenost jej pychu a namyslenost nevnimal a az ked prisla k velkym prachom v zahranici tak jej povaha vysla najavo.
Zlakala ta svojou krasou a sebavedomim a prave take vas muzov ako ktosi pisal v uvode prispelvkov vam muzom zblbnu hlavu a ovlada vas to medzi nohami. Ste pysni nato ako kočku ste si nabalili, sexicu a kazdy.muz nech vam ju zavidi, prezentujete sa nou medzi kamaratmi ale nevidte ze zatial ta vasa kočka s vami pekne nenapadne manipuluje...
Tak vam treba, kto nema v hlave ma medzi nohami :-D

Kimmy_CA

Mitt 04.03.2018 21:46:47: asi si chcel napísať, že ja som tá svetlá výnimka, pretože pre mňa tá moja skúsenosť teda moc veselá nebola :(((( Asi zniem moc zatrpknute keď tu o tom na fóre často píšem, aj sa vždy snažím si dať záväzok že už to nabudúce spomínať nebudem, ale predsa len sa stane...

Vieš, ja si myslím, že človek získava nové skúsenosti a podnety v podstate celý život - ak sa snaží mať oči (a myseľ) otvorené. A tak si ľudia môžu meniť názory ako v dopsievajúcom, tak aj v dospelom, a niekedy aj staršom veku. Je to možno otrepané klišé, ale človek ako starne, tak naozaj môže aj zmúdrieť, ak sa snaží svoje skúsenosti nejako rozumne zužitkovať. Nemusí to byť pravidlom, ale môže byť. Preto je nezmyselné v tak mladom veku robiť také siahodlhé závery, ako to robíš Ty. Však Ty ak si sa zatiaľ pohyboval v rovnakej vekovej skupine ako si Ty sám, tak si ani nemal moc šancu spoznať ľudí iných ako stredoškolákov, a tí sa často tiež zatiaľ len hľadajú. Daj tomu ešte niekoľko rokov, snaž sa mať oči a myseľ otvorenú a nezapratanú predsudkami a možno prídeš na to, že vo svete sú aj iní ľudia, ako si myslíš.