Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po navrate zo zahranicia sa dost zmenila...zial k horsiemu pre vztah...co s tym?

Príspevok v téme: Po navrate zo zahranicia sa dost zmenila...zial k horsiemu pre vztah...co s tym?
sklamanyznej

Poznali sme sa pre rokom aj nieco. Vsetko bolo super, ocarila ma svojim telom, sebavedomim, zapalenim pre sport, motorky, lasku k psom, svojou aktivitou a energiou.
Vsade sme chodili spolu, travili spolu vela casu, ja do nej zblazneny na prvy pohlad, neustale som po nej tuzil, pisali sme si neskoro do noci, bolo vsetko super, uz som si predstavoval ju ako moju manzelku, myslel som si ze to je zena ktoru som hladal uz v zenach pred nou ale kazda ma sklamala a tato musi byt ta prava. Vsetko bolo super, vsetko klapalo, planoval som si v duchu s nou buducnost, proste travili sme vela spolocnych chvil a lubkali sa a svoju lasku davali vsetkym naokolo najavo ako sa mame radi. Delili sa s nimi o nase spolocne chvile aj s nasimi kamosmi na facebooku. Az zrazu...
Zrazu si nasla pracu v zahranici. Isla tam so svojou pribuznou a kamaratkou aj jej frajerom. Bola tam par mesiacov kedze si chcela zarobit viac ako tu doma. Po tych pre mna nekonecnych mesiacoch kedy sme boli v kontakte len FB, skype a telefonaty... sa po navrate zmenila v spravani. Zrazu bola este viac sebavedoma ako bola, prehnane "mudra" vo vsetkom, vsetko vedela najlepsie, stale chcela len ona rozhodovat kam pojdeme, co budeme robit, namyslena, zacala minat peniaze na handry a kozmetiku, zrazu jej vadilo ze ideme do obycajnej restiky, kaviarne... vyberala len tie drahsie, zacalo jej vadit ze ake mam auto... no zial je z bazaru, tak na viac zatial nemam kedze som mlady muz a nezarabam miliony.. proste vsetko jej zacalo vadit, vsetko kritizovala... zacali sme sa viac hadat a navyse som zistil ze zacala so mnou menej travit cas a viac vyhladavala tzv. muzov na urovni v jednej nemenovanej spolocnosti.
Ako to mam povedat, mam pocit ze sa tu niekto zacal hrat na zenu z elity ktorej ostatni ludia nesiahaju ani po clenky a ONA je niekto.
A ja sa po tom vsetkom pytam... bola taka aj predtym len ja som bol zaslepeny svojou zamilovanostou alebo ju zmenil pobyt v zahranici?
Preco sa niektori ludia tak zmenia k horsiemu?
Preco zrazu mnou pohrda?
Uz to nieje ta kraska ktoru som miloval... uz to nieje ta osoba, ktora bola na prvom mieste mojho zivota..
Co si mam pocat v tejto situacii? Je za tym iny muz?

Kimmy_CA

Mitt 04.03.2018 19:00:42: Rada by som vedieť, ako by si tieto tvoje všeobecné a hrubo generalizujúce negatívne tvrdenia voči ženám napasoval na moju situáciu (o ktorej som už viackrát písala v iných vláknach na tomto fóre) keď mňa môj partner, potažmo neskôr aj manžel, ktorý mi zobral roky života na zlegitimizovanie si jeho pobytu tu v Kanade kde obidvaja žijeme nie len že ekonomicky a finačne nepodporoval, ešte ma aj zhadzoval (teda nie úplne stále, občas sa mi akože snažil povedať niečo milé - asi aby to nevyzeralo že do mňa stále len pindá alebo ma ignoruje - ale dosť často sa snažil ma zhadzovať a zrazovať mi sebavedomie - pričom ja som nikdy nafúkaná nebola, ani som sa tak nesprávala). A ja som nikdy nefrflala na to, aké má auto, že je to staré ojazdené tiež z bazáru, alebo že keď sme sa spoznali tak býval len v prenajatom tmavom basemente kde bola aj za najsvetlejšieho dňa treba svietiť, atď.

Mala by som tvoje príspevky ignorovať, lebo to je to najrozumnejšie čo sa dá, ale myslím že napriek tomu alebo práve preto že si ešte len osemnásťročný chalan bez skúsenosti s vážnejších vzťahov by si si takéto svoje nenávistné komentáre mal ušetriť. Určite je aj tu na fóre viacero žien a dievčať, ktoré mali tiež veľmi negatívne skúsenosti so svojimi partnermi (rovnako ako sú tu chlapi, čo majú negatívne skúsenosti so svojimi partnerkami, ako napr. zakladateľ tejto témy) a tvoje nekonečné osočovanie a poburovanie tu na fóre môže nakoniec spôsobiť len to, že (nazvime ich) jednoduchší chlapi si nakoniec budú myslieť, že správanie akým sa ku mne choval napríklad môj bývalý manžel je legitímne a správne, lebo predsa všetky ženy musia byť štetky, kurvy a zlatokopky, tak im to pekne natrime.

BJ_2

Nieje pravda, ze sa to stane kazdej. Ale uz to, ked isla do zahranicia, si mal zbystrit pozornost. Vacsina tam ide za vidinou penazi, a to je uz zaciatok konca. Teda keby bola taka aku si ju chcel, nikdy by nedostala ani ten napad.
Zial je pravda, ze ludia sa menia. Videl som to mnoho krat. Preto s manzelstvom opatrne, kto si vylosuje celozivotnu lasku, tak ma loteriu. Zial, deti potrebuju tatu a mamu, jedneho, a na cely zivot, takze manzelstvo je urcite spravne, a len s jednou bytostou. Nesmie sa vsak zmenit. Musia byt rovnaki cely zivot, aby vydrzali spolu. V dnesnej dobe, je to risk. 90% manzelstiev sa na to rozbije, to co pises... na zaciatku super, po 5 alebo 10 rokoch, same hadky a ocividne ini ludia.

fullhd

Musim suhlasim s Mitt...zazil som cosi podobne.

Laska tvoja uzasna nadherna sa zmeni na bestiu bezcitnu.

Na milion percent by som sa s nou rozisiel.Spravis najmudrejsu vec na svete.

Napis spravu ak chces.Podobnu vec som zazil.

fullhd

Podla toho co pises to nevyzera na ineho muza.Skor je to tak ze jej hodnota je vyssia ako tvoja.Ona robi v zahranici a ty makas za drobne na slovensku.Uz ju ako muz nepritahujes.Je len otazka casu kedy do jej zivota vstupi muz ktory je lepsi nez ty.Bohuzial je to tak.Byt tebou sa zacnem pripravovat na to ze ti tento vztah stroskota.Zeny potrebuju pri sebe ozajstneho muza.Pretoze zeny ktore dobre zarabuju nikdy nemaju pri sebe manzela,priatela ktory zaraba horsie.Moj nazor.Zivot je svina.Zlepsi sa.

Noro34

Mitt
mýliš sa, ja som si po pár sklamaniach našiel ženu svojích snov a zistil som aj zmúdrel že netreba pozerať na krásu a vzhľad ale na duševné vlastnosti a povahu. Tiež som mal podobný problém ako píše základateľ témy, podľa toho čo písal autor v úvode tiež som pozeral na krásu tela ako na povahu a srdce. Tiež som sa nechal opantať vzhľadom. A zistil som že to nám mužom, to múti rozum aj srdce.
Mitt nemôžeš hádzať všetke ženy do jedného smetného koša. Sú zopár takých ktoré majú srdce na pravom mieste a dobrú povahu. A práve tie majú problém nájsť si seberovného muža. Lebo sú to často obyčajné ženy kktoré nestavajú na piedestál krásu tela ako super účes, super prsia, super nohy, super kxiichtík, super zadok... veď práve tie super telá sú často super potvory ktoré nás klamú a podvádzajú či okrádajú. Ale my muži vtedy strácame rozum a do popredia nám ide penis :D
A potom tu zakladáme témy aké sú ženy mrchy, ale ony sa stáli mrchami len vďaka nám mujžom lebo zistili po čom muži pudovo a primitívne idú a to po ženských vnadách a tak nás začali dráždiť svojími telami a zisitili že tak nás rýchlo dostanú a získajú čo chcú. Potom keď nás majú v hrsti tie umelé "krásavice" tak zistíme že to niesú tie pravé orechove čo sme chceli...
Problém nieje v ženách, problém je v nás mužoch!!
My sme ich to naučili a len tie múdre sa nám odmietajú podriadiť naším požiadavkám mať sexi dráždivé telo a malý mozog. A práve tie by sme mali začať baliť, nie tie tuctové krásky...
Ale často prídeme nato až keď sa párkrat popálime a sklameme...

Mitt

A čo si čakal ? Snáď si si len nemyslel, že existuje normálna žena ? Každá sa cíti ako bohyňa, princézna a nadradená. Len niektoré to spočiatku pred partnerom maskujú, aby mohli na ňom "ryžovať". Už len to, že ti vytkla, aké máš auto malo byť dostatočným dôvodom na to, aby si ju kopol do riti a poslal preč. Snád si nevie našetriť na svoje vlastné, hoc aj luxusné auto ?

A s tým, že ťa (nielen v zahraničí) podviedla, možno nebudeš ďaleko od pravdy. Podvádzanie je u žien obľúbený adrenalínový šport.

Bez_menaa

Stava sa... ludia sa menia. Skus sa porozpravat s nou, nikto z nas ti nepovie ci za tym je niekto iny... Riesit celu tu situaciu musis s nou. Ak citis, ze sa nieco deje, sadnite si a rozpravajte sa o tom, spytaj sa, ze ako to vidi do buducna a hned budes vediet. Ja som sa zial len nedavno naucil, ze najhorsie v zivote co mozes spravit, je mat radsej niekoho ineho ako seba a stavat tu osobu na prve miesto, kde mas byt pre seba Ty. Ako vravim, ludia sa menia, mozno sa zmenila ona, mozno jej uz nevyhovujes... neni to prijemne, neni to ale nezvycajne. Nerob tu istu chybu ako Ja, ze sa budes az prehnane prisposobovat jej, to je cesta z zahube. Mne moja vravela ako ma neskutocne miluje, kde budeme zit, kolko deti budeme mat, vzdy sme boli spolu, cestovala za mnou aj 4 hodiny atd atd. Ked sa so mnou rozisla ani mi nevratila veci.