moja duša je iná ako moje telo

Príspevok v téme: moja duša je iná ako moje telo
whoami

Neviem, mozno sa to stava aj vam.
Niekedy mam pocit ako keby som vo svojom tele nebola ja. Ako keby som niekto uplne iny. Proste mam pocit, ze moje myslienky nepatria mojmu telu. Ze to telo nie je moje, ja som niekto iny.

Casto myslim na smrt. Chcem vediet co bude po smrti. Ajtak si myslim, ze nic. Koniec, tma, ticho. Som z toho mimo.
Chcela by som sa zabit ale neviem ako. Bojim sa ale zaroven sa tesim na moju smrt, som zvedava co bude potom, ci opustim toto telo a stanem sa niekym inym. Pretoze som si ista ze to ako vyzeram nie som ja.

Neviem, co to mam za myslienky.
Dufam, ze nie som jedina a ze som sa este nezblaznila..

Tomas12345

Po smrti nemusí byť vôbec nič, čo ale som počul príbehy ľudí, co zazili klinicku smrt tak že sa pokusili o samovrazdu tak tie príbehy boli dost desivé, takže preto ruky preč od tej samovraždy, prečo to riskovat ?
Takže normalne ži svoj život, pomahaj ostatnym, a to čo bude po smrti nechaj až na buducnost, raz sa dozvedia vsetci co po nej bude, ale naco uz to zistovat teraz ?

Anonym_93436

Tak ti poviem .. čo narobíš. Bolo by pekné keby sme si mohli vyberať no nemôžeme , ak si zdravá a máš dobrých rodičov tak si váž toho čo máš lebo mnohý by ti mohli len závidieť.

Tiež som nedokázal nájsť zmysel života , tak som si ho vytvoril , niekedy to musíš spraviť aj takto. Chápem ťa veľmi dobre , tiež som nepoznal ten zmysel života a s tým všetkým čo sa dialo okolo som nechcel žiť no teraz je tomu inak a kľúčom k tomu je prijatie samého seba.

Užívaj si dobré dni a to čo máš kým ich máš.
Poviem ti ako som na tom ja aby si mala aj určitý rozhľad , do konca života mám chorobu ktorá mi spôsobuje bolesti deň čo deň a ďalšie zdravotné problémy .. láme ma osamelosť a nech robím čo robím nedokážem si oddýchnuť. No sú ľudia ktorý sú na tom omnoho horšie , toto si je treba uvedomiť , nehovorím že teraz je tvoj problém ničím , všetky problémy sa majú riešiť .. len hovorím že je dobré si vážiť toho dobrého čo máme a nehľadieť stále na to zlé.

pedag

Keď má človek problémy, tak by sa mal starať o problémy iných, extrémne, po čase človek zabudne na svoje problémy a môže môže riešiť už len svoje problémy.

whoami

Psycholog by mi urcite nepomohol. Nepochopil by ma, a chapem ze toto nepochopi nikto. Len ja.

Vravim, ze ked zomriem tak sa vsetko vysvetli. Dufam ze to bude skoro, nevidim ziadny zmysel v zivote a ani preco som tu, preco som v takom tele a v takej rodine, viem, ze to nie som ja a hento nie je moja rodina.

Nech uz je koniec.

Anonym_93436

Nie , nie každý to ma tak ... najlepšou cestou je zmieriť sa s tým s akým telom sme sa narodili a pracovať s ním ako záhradkár s rastlinkou , ak sa o ňu stará dobre tak rastlinka bude pevná a pekná.

Nemysli na tie myšlienky , ak im budeš dávať pozornosť tak budú rásť až prerastú a potom sa ich ťažko zbavíš. Mysli radšej na niečo pekné ako je príroda , zvieratá , pekné spomienky atď.

Radšej choď za psychológom ak máš na toto ďalšie otázky , on ti ich zodpovie , hlavne maj chladnú hlavu aby ťa nenapadlo niečo zlé pretože ako som už písal , ak to spravíme sami tak potom nás čaká jedine milion krát horšie utrpenie aké máme tu a to za to nestojí.

pedag

Ja mám dušu čiernu ako kominík a tvár bledú ako snežienka päťlistá, či siata (po lat. sativa, ak sa nemýlim).

whoami

Podla mna je to normalne a ma to tak kazdy ze si mysli ze jeho telo nepatri jemu.

Alebo nie? Neviem, uz to ani tak moc neriesim. Ked zomriem vsetko sa to vyriesi a zistim pravdu

NaRovinu

BielyTesak4 - Väčšinou tak nazúrene nereagujem, ale povedala som len to, čo som si myslela. Možno že to nie je troll, ale psychiatra by navštíviť mala, lebo má bludy a to je príznak schizofrénie.

Anonym_93436

NaRovinu trocha kludni hormón , nemusí hneď trollovať len má také myšlienky a chce prísť na to čo znamenajú. Nevieš či trolluje a aj keby toto fórum je určené na pomoc daným osobám ktoré sa pýtajú takže sa prosím vyzuruj niekde inde a nedeptaj tu ostatných , ďakujem.