moja duša je iná ako moje telo

Príspevok v téme: moja duša je iná ako moje telo
whoami

Neviem, mozno sa to stava aj vam.
Niekedy mam pocit ako keby som vo svojom tele nebola ja. Ako keby som niekto uplne iny. Proste mam pocit, ze moje myslienky nepatria mojmu telu. Ze to telo nie je moje, ja som niekto iny.

Casto myslim na smrt. Chcem vediet co bude po smrti. Ajtak si myslim, ze nic. Koniec, tma, ticho. Som z toho mimo.
Chcela by som sa zabit ale neviem ako. Bojim sa ale zaroven sa tesim na moju smrt, som zvedava co bude potom, ci opustim toto telo a stanem sa niekym inym. Pretoze som si ista ze to ako vyzeram nie som ja.

Neviem, co to mam za myslienky.
Dufam, ze nie som jedina a ze som sa este nezblaznila..

Anonym_93436

whoami na tom sa dá zapracovať , telo sa dá meniť cvičením a správnou vyváženou stravou ... dá sa toho hodne meniť.

Keď sa nad tým zamyslíš tak všetci sú cudzí pretože nikoho celkom nepoznáš ale oni sú ti najbližší , sú to ľudia ktorý chcú s tebou byť a majú ťa radi takú aká si. Cudzí necudzí ak pri tebe stoja a môžeš im dôverovať tak sa považuj za šťastnú pretože nie každý to tak má.
Ak to myslíš tak že ťa nechápu , vieš všetci sme iný .. niekto chápe niekto nie , neber im to za zlé , majú ťa radi takú aká si , ak tak pomôž im aby ťa pochopili.

Dám ti radu , príjmy samu seba , vo vnútri nemáme žiadny tvar , tvoje telo nie je nesprávne , je také aké má byť , ak sa ti na ňom niečo nepáči tak to meň , pomaly a trpezlivo.

NaRovinu

Niektorým ľuďom už poriadne je... na mozog. Prestaň tu trollovať. Pravdepodobne ti preplo. Choď radšej k psychiatrovi, nech ti dá nejaké lieky.

whoami

Mozno je to tym, ze s tym co vidim v zrkadle nie som spokojna. Prilis tucna, skareda. Ale aj tym, ze som sa narodila do nespravnej rodiny alebo co, neviem. Zdaju sa mi byt cudzi. S mojimi sestrami a priatelmi sa nahlas smejem ale pritom ani neviem kto su, pridu mi cudzi.

Hovorim, ako keby mi moje telo nepatrilo. Ako keby som bola vo vnutri niekym inym.

Anonym_93436

Spýtaj sa samej seba ako by tvoje telo malo vyzerať ? Prečo si myslíš že nie je tvoje ? je to len pocit ? ak hej tak každý pocit z niečoho plynie , má nejaký základ alebo pôvod.

Sebevražda je ta najhoršia cesta z tohto sveta , ak by si ju spravila potom na druhom svete by ťa nečakalo nič dobrého , ver mi.

Sme tu z nejakého dôvodu , zaujíma to mnoho ľudí že čo je za týmto životom no kým sme tu mali by sme sa učiť , budovať , rásť a žiť najlepšie ako môžeme pretože keď už budeme mať odísť tak ľahšie sa umiera tomu kto žil dobre ako tomu kto žiť zle. Nie je to žiadny výmysel ale osobná skúsenosť ľudí.

Zameraj sa na tento život kým tu si , myslím že je tu viacej omnoho zaujímavejších vecí ako to čo je na druhom konci.

whoami

Neda sa na to nemysliet. Vzdy, ked sa pozriem do zrkadla, ked zaspavam, ked vstavam, stale proste.. To telo v ktorom som, nie som ja.

whoami

Neda sa na to nemysliet. Vzdy, ked sa pozriem do zrkadla, ked zaspavam, ked vstavam, stale proste.. To telo v ktorom som, nie som ja.

NaRovinu

Neskoro. Už si sa zbláznila. Žiadna reinkarnácia neexistuje. Zamestnaj sa niečím a nemysli na také blbosti, lebo ti bude šibať ešte viac.