Som hrozne divný človek, a preto zrejme nemám kamarátov

Príspevok v téme: Som hrozne divný človek, a preto zrejme nemám kamarátov
Djajsjs

Som hrozne divná. Mám 19 a jednoducho mam rada veci ktoré vacsina dievcat nema rado. Ok, to by este bolo. Ale potom su tu iné veci tak poviem jednu z tych "menej" divnych pre mna. Ak idem s niekym von (nie s niekym z rodiny) tak jednoducho to musí byť za tmy. Jedine vtedy sa citim dobre pretože jednak vyzeram priemerne ale zas až tak zle nie a vtedy sa citim tak lepšie lebo mi dobre nevidni do tváre. Takže s ludmi s ktorymi som sa zoznamila som sa stretla vecer. Ale samozrejme keď sa o mne dozvedeli aka som divna tak uz so mnou nechceli ist von. Mam hrozne vela divností lenže zase som to ja. Som sama sebou ale zaroven to odomňa odhaňa ludí. Neviem či sa zmeniť alebo ostať takto keď aom spokojná lenže zase tým pádom byť bez kamošov.
Dalšia divnost, napriklad strašne sa mi pacia chalanské veci a nahradsej by som sa tak obliekala ale to som prekonala a kupujem si ich v štyle damske veci ale s takymi potiskami aké nlsia chalani. Napr zbrane na ne, nazvy PC hier a tak. Sukne a šaty, fuu to nie. Neviem ani prečo tu píšem len mi je smutno samej a z toho že sa nenašiel nikto kto by ma chápal.

momentik

Nie si vôbec divna, si uplne obycajna ako vsetci. Poznam kopu divných ludi a nesiahas im v divnosti ani po clenky. Divnost sa neprejavuje tak ako pises. Si uplne obycajna pubertiacka co sa hlada. Ja tmu milujem a milujem byt nepovsimnutym clovekom. Ja napríklad milujem aj cintoriny a pach co je tam. A za to mam byt divnym clovekom?A ver ze na pocet kamaratov to absolutne nema vplyv, lebo ja ich teda mam dost. A no a co ze sa obliekas do chalanských veci resp do toho co sa paci. A co je na tom take ine preboha? Zijes ty v nejakej bubline, kde su vsetci okrem teba ako naklonovani? Bud sama sebou a maj sa rada presne tak ako si a nemen sa preboha, aj tak by to bola len pretvarka. A tak ako pisali ini, bud na to hrda ze si akoze ina a kamarati pridu. Len sa nelutovat.

truelifestory

Ja som hrdy ze nie som ako väcsina a mala by si byt tiez. Aj keby som nemal mat priatelov. Aj tak to najkrajsie je nieco uplne ine ako ostatne.

ella811

Ahoj počúvaj a čo je na tom zlé? Ja mám rada napr divných ľudí. Akože I am crazy as fuck....Nechápem prečo by ťa za takéto veci mal niekto odsudzovať, mne sa tiež páčia chalanské veci, ale akože aj dievčenské, veľakrát sa obliekam aj ako chalan ale noačo. :D Na tvári každý vidí, že som dievča. Inokedy zasa mám chuť na šaty, alebo sukňu, ale nie je nič lepšie ako skinny jeans a veľká mikina. To, že máš rada tmu je tiež pohode. Príde mi, že ja som omnoho zvláštnejšia ako ty, ale neviem, ja to neberiem ako svoje negatívum, ale skôr pozitívum. Iným ľuďom patrí svet. :D Tu mus byť nejaká iná chyba. Ja som sama sebou, veľa sa smejem a som aká som a všetci takmer ktorých poznám sú uchvátení tým, že som taká. Je rozdiel mať rada tmu, vyznať sa v autách a zbraniach a byť negativistický človek, ktorý sa správa ako totálny človek s depresiami. Ja mám rada veľa divných vecí a robím veľa vecí divne, ale nepovažujem to za divné, ale iné, výnimočné. Je to predsa súčasťou mojej osoby a priateľov taktiež vyhľadávam nezvyčajných ktorí majú srdce na správnom mieste, lebo to je najdôležitejšie. Komu sa páči, fajn, komu nie, tiež fajn. Priateľov si nevyberám kvôli tomu či majú radi to isté ako ja, ale či sú dobrí osobnosťou, lebo to je najdôležitejšie. Ver, alebo nie, šialene divných ľudí je na svete veľa. Ja som už pár takých stretla. ;-) Rozhodne buď sama sebou. ;-)
Úprimne, večerné prechádzky sú najkrajšie, západ slnka je uchvacujúci, zbrane a autá sú umenie umelcov a kým nimi nechceš niekoho zabíjať nevidím na tom nič zlé. ;-)

Veeľa šťastia. Pozri sa na svet trošku optimistickejšie a začni sa 100% ľúbiť aká si. ♥

Sejla

pises, ze si sama sebou, ale zaroven chodis von len v noci, aby ludia nevideli tvoju pravu tvar..
To som si musela precitat dva krat, aby som si bola ista ci vidim spravne... a hej, mas v hlavne bordel. Takyto prispevok by som cakala od 10-14 rocneho dievcata, nie dospelej zeny.
Akoze je mi jedno, ako sa obliekas, aj ako vyzeras do tvare. Jediny kto to prehnane riesi, si ty. Co su prave dovody tvojej divnosti? Chces vyzerat pritazlivo, preto sa stretavas len v noci, ale zaroven nechces vyzerat ako hlupa fiflena, preto si oblekas "muzske potlace".. To je uz dost extremny priklad pozerstva a povrchnosti, mala by si pracovat na svojej sebaucte a sebavedomi.

kazacaja

Ahoj, ja som tiez dost ina - no nechcem sa uz nazyvat divna. Mam niekedy slabe chvilky, kedze tiez som kvôli tomu sama, a tak som sa dostala k tvojmu prispevku. .. Ja mam 22, takmer nikdy som nemala priatelov a ani "len takých" kamaratov. Ale chcem ti povedat toto - musis sa zacat mat rada, ale nie len tak ako by sa malo..musis sa zboznovat. Pozriet sa do zrkadla a zboznovat sa. Nech si podla pravidiel sveta akakolvek, uspesna neuspesna, zla dobra..to je jedno. Su to ich pravidla, ty si aka si. Tak sa musis zacat milovat. Ako chce to cas a vela slz, zalezi.. aka si a kde si a co vsetko mas v sebe.. :) ale ako sa vravi, jediny s kym budes cely zivot si ty. Takze sa ty sama podpor, napr ja ked mi bolo velmi tazko v 19 ..som presne k tomuto dosla. Ze sa mozem na vsetkych vykaslat. Nech si ziju ako chcu, ked ma nemaju radi naco ich riesit. A zacala som robit to co som ja chcela. A kupila som si luk a sla som tiez sermovat. A vôbec to nelutujem!Bola som stastna. Svietili mi oci a bola som ..SVOJA. Vtedy som to zboznovala! Urobila som to pre seba. Robila som to, co som prave vtedy chcela. A odvtedy sa samozrejme vela menilo, ale uz mam toto na pamati :) ..inak, predtým som dlho bola tiez uplny chalan. Kanady, maskace, moj psik uzasny priroda.. a samota :) ale teraz objavujem napr krasu toho ked sa o seba staras, no sama to chcem. Nenutim sa. Takze ZBOZNUJ SA A ROB CO TY CHCES. A este dalsia skvela vec- prave vtedy stretnes ludi podobne "divnych" ako ty.. takze prajem ti vsetko dobre a silu, lebo viem ze to casto nie je lahke !

Weirddd

Ahoj Jezin ty si ako ja, proste aj ja si obličkám chalanské veci, nemám rada keď idem napr. po meste a je uplne svetlo lebo nemám rada keď sa ľudia na mna moc pozerajú. Ja ani na buse nechodím lebo tam sa na mna tiež ľudia veľmi pozerajú a je mi to nepríjemné veď ak chceš tak mi kľudne nápiš/napíšte na ig: lubelcova_

Anonym_93436

Všetci sme nejaký , divné sa ti to zdá len preto lebo vidíš akúsi normu toho čo je v móde a tak no všetci máme radi niečo čo považujeme za divné. Buď hlavne sama sebou , keď si nájdeš chlapa ktorý ťa bude milovať tak ťa bude milovať aj so všetkými tými ''divnosťami''.

Vždy choď za vlastnou spokojnosťou akoby si sa mala prispôsobovať ostatným , ľudia ktorý ťa majú radi ťa budú mať radi hlavne takú aká si , nie nejakú masku ktorú si nasadzujeme len aby sme toho druhého uspokojili.