Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som hrozne divný človek, a preto zrejme nemám kamarátov

Príspevok v téme: Som hrozne divný človek, a preto zrejme nemám kamarátov
Djajsjs

Som hrozne divná. Mám 19 a jednoducho mam rada veci ktoré vacsina dievcat nema rado. Ok, to by este bolo. Ale potom su tu iné veci tak poviem jednu z tych "menej" divnych pre mna. Ak idem s niekym von (nie s niekym z rodiny) tak jednoducho to musí byť za tmy. Jedine vtedy sa citim dobre pretože jednak vyzeram priemerne ale zas až tak zle nie a vtedy sa citim tak lepšie lebo mi dobre nevidni do tváre. Takže s ludmi s ktorymi som sa zoznamila som sa stretla vecer. Ale samozrejme keď sa o mne dozvedeli aka som divna tak uz so mnou nechceli ist von. Mam hrozne vela divností lenže zase som to ja. Som sama sebou ale zaroven to odomňa odhaňa ludí. Neviem či sa zmeniť alebo ostať takto keď aom spokojná lenže zase tým pádom byť bez kamošov.
Dalšia divnost, napriklad strašne sa mi pacia chalanské veci a nahradsej by som sa tak obliekala ale to som prekonala a kupujem si ich v štyle damske veci ale s takymi potiskami aké nlsia chalani. Napr zbrane na ne, nazvy PC hier a tak. Sukne a šaty, fuu to nie. Neviem ani prečo tu píšem len mi je smutno samej a z toho že sa nenašiel nikto kto by ma chápal.

AhojAhojCau

Neviem, aké divné veci máš na myslí, ale z toho čo spomínaš som na tom rovnako. Nemám rada sukne, šaty, topánky s podpätkami. Obliekam sa v chlapčenskom štýle, ale dámske veci samozrejme. Mám rada PC hry, filmy/seriály (telenovely sú hnus), šport, ako napr. hokej, ani sa nemaľujem, celkovo mám mužské pohyby. To preto, že som vyrastala s chlapcami.
S chlapcami si lepšie rozumiem, pretože sa nerozprávajú o kozmetike a oblečení.
Chcem ti len povedať, že si taká, aká si. Si sama sebou. Nemeň sa, aby si zaujala druhých. Praví kamaráti ťa budú mať radi takú aká si. Mimochodom, tiež mám 19. :-)

ModraObloha

Ahoj, hlavne si nedávaj na to prášky a podobne kraviny.. proste máš rada ine veci, nemeň sa, prípade rob len nejake kompromisy. Aspon si niečim vynimočná a možno ta to aj prejde. Postupne si začneš uvedomovať doležitejšie veci a od tohto upustíš, hlavne neber prašky a kraviny proste si viac menej normálna len maš trošku inak v sebe veci čo sa ti pačia, ja sa tiež považujem za "čudaka" a aj dalšie veci ale proste kašlem už na taketo veci. Ani by si neverila kolko ludí je zvláštných to len tu su určite predpoklady čo sa má páčiť, čo je dobré čo sa nosí alebo čo sa to pačí vela ludim no neznamená to že len to čo sa pači vačšine je len to jedine správne. Nezufaj podla mna si v poho, su tu aj horšie veci v živote než byt odlišna.

pedag

Divný alebo kontroverzný čiže inak povedané šialený. Nejak tak to je, treba si dať AD-čko a tak. Veľmi ľahké.

pedag

Kontroverznosť je v móde, ale to je len taká zábavka - ha, ha. A šaty a keď je niečo tak, tak to je tak a keď nie inak, tak opačne, táraniny, blá, blá, blá. Každý človek je raz taký, na druhý deň iný, roky idú človek sa mení, rozum prichádza, aj odchádza a tak ďalej a tak dál.