Ahojte. Mňa by zaujímalo ako veľmi hlboko do peňaženky človeka zasahuje partnerský život. Na koľko asi tak vyjde to chodenie von, kupovanie darčekov k výročiam narodeninám, sviatkom a podobné veci...
Pretože neviem akože kde na to všetko zobrať peniaze. Asi viete ako veľmi úbohé majú platy ľudia na Slovensku, tak sa pýtam, ako je možné zo 450-500 € si zaplatiť bývanie, stravu, dopravu atď. a ešte si odložiť na randenie? Áno, je mi jasné, že keď dvaja bývajú spolu na garsonke alebo 1-izbáku tak si spolu platia nájom a tieto náklady tak z dvoch príjmov sa žije oveľa ľahšie... to je mi jasné...
Ale na začiatkoch vzťahu ľudia spolu nebývajú a nemajú spoločný účet... tak ako je možné ž toľko ľudí má frajerov/frajerky napriek takým žobráckym príjmom? To všetci bývajú u rodičov a ostáva im veľká časť výplaty pre seba? Pretože ja to poznám, ja tiež bývam u rodičov a z môjho platu 560 € mi zostalo dosť keďže nemusím im platiť nehorázne vysoký nájom ako to musí väčšina mladých ktorá býva vo vlastnom robiť.
Pre ženy je fakt, že chlap býva u rodičov veľký "turn off" (lepšie to pomenovať neviem, prepáčte). Ale tu si to potom protirečí, pretože ak človek býva u rodičov, tak peniaze by aj mal na randenie, ale zas aspoň u chlapov je to brutálne nepríťažlivé. Potom zas na druhej strane keď človek býva vo vlastnom tak na skurvenom Slovenskú platí neskutočne vysoké náklady v pomere k príjmu a žije v podstate ako žobrák len s tým že má aspoň strechu nad hlavou, takže nejaké kávičky a kiná nepripadajú do úvahy... a tu sa mi to nejak nezdá a niečo mi uniká. Je tam toľko protirečení a toľko nelogických vecí že ja fakt nechápem ako môže toľko ľudí mať partnera keď si to väčšina nemôže dovoliť?
ČO MI UNIKÁ?? Nechápem, neviem... logika sa mi úplne zastavuje a mám z toho bolesti v hlave. Vysvetlite mi to niekto prosím !!! Čo mi uniká?
Veď nie každý je ITčkar alebo lekár aby zarábal 1500-3000 € mesačne...