Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bez duse

Príspevok v téme: bez duse
deadsoul

Ahojte. Moze sa este celkom mlady clovek citit vo vnutri prazdny, mrtvy a stary? Som uplne bez emocii, nic ma nenadchne, vsetko mi pride take marne a take zbytocne a take nudne. Citim sa ako neviditelny, keby sa zabijem, nikto by si ani nevsimol ze tu nie som. Ludi a celkovo spolocnost som prestal mat rad. Nechce sa mi byt medzi nimi, nechce sa mi ich pocuvat, usmievat sa na nich, tvarit sa ze vsetko je ok. Najradsej by som lahol do postele ale na mesiac a mal vsetkych na haku. Alebo najlepsie by bolo zaspat a nezobudit sa.

Mizeria

Deadsoul - Nie si sám, kto sa cíti akoby duša odišla na dovolenku. Ja tvrdím roky, že som v podstate mŕtva. Pocit šťastia sa vo mne udrží len veľmi krátko. Nazvala som to aj ukáz deravej nádoby - kedy v hrudníku máš viac sitko než nádobu a aj keď leješ pocity dnu, nikdy sa tam dlho neudržia.

Možno je to aj fenomén hlavného mesta. Našťastie ja mám les hneď kus od domu.

Angiiiiieeeee

... najskor si vygooglite ako sa spravne pise "dectvo", a potom sa zamyslite vestica. Je hroza a des uvadzat citat zo svateho pisma k tomuto co robite. Nestahujte so sebou nevedomych a nahliadnite do vlastnej duse. Vypocujte si od exorcistu o tom, co v skutocnosti robite!
Aj vsetci, ktori by sa Vam chceli ozvat, alebo navstevuju taketo nepravosti. Tu je pravda o "vesticiach"
youtu.be

vestica lubomira

Ahoj. Bez duše nie si. To, že nič necítiš súvisí s bolesťou v dectve. Možno traumou, alebo šokom. Niečo si jednoducho zahodil do podvedomia a to spôsobilo, že teraz necítiš ani radosť, prakticky nič. To sa dá vyriešiť pomocou terapie podvedomia. v tedy sa uvolní tá zaseknutá emócia, ktorá tento stav spôsobila. Pozri si o tom na mojej stránke. vesticalubomira.wixsite.com.

DUnlop5

Benedick50 sprostý žebrák nemá nič tak chce byť zaujímavou postavou na fóre hehehe.Jebnutý úbožiak hehehe.

Benedick50

A mne všetci nadávajú že som primitívny idiot bez roboty.Musím porozmýšlať čo som urobil že prečo nemám robotu ani partnera ani nič.Len nudu a prázdnotu doma za starým Pc.Môj výzor 0 bodov niečo užitočné robiť 0 bodov inteligencia 0 bodov.Celé je to o hovne.

deadsoul

Ísť do prírody je fajn, ale nemám moc na to čas a taktiež ani na koníčky. Bývam v hlavnom meste, a keď idem dakde do prírody, tak je tam vždy milión ludí ako v nákupnom centre.
Aj tak, keď niekam idem, alebo sa venujem koníčku, tak nepociťujem žiadne šťastie alebo uspokojenie, proste mi to príde nezmyselné, či strata času.
Aby som zahnal depresívne myšlienky, dosť pijem. Nie každý deň, ale nárazovo cez víkendy.