urobila som sa ked priatel spal

Príspevok v téme: urobila som sa ked priatel spal
adka8888

cauteee som zena 24r, priatel 28r , sme spolu necelý rok...skor otazka na muzske pohlavie
Zacnem takto...
Priatel prisiel z prace domov, unaveny, lahli sme si do postele, pustili film ale bola som nadrzana...videla som ze je unaveny nic som neriesila, myslela som si ze aj ja zaspim avsak on pri filme zasplal ale ja som sa popri tom len tak s prstom hrala ale bolo mi tak dobre ze som to musela proste urobit do konca.. lezali sme na single bed nalepeny na seba ale on tak tvrdo moj milacik spinkal ze proste ani necitil ze som sa urobila ...viete ten taky pocit ked so zenou trochu pri orgazme akokeby "zatrasie".
Na druhy den som mu o tom povedala mne to prislo vtipne lebo som to takto este neurobila ale on sa kvoli tomu neskutocne nasral a ma vycitky kvoli tomu... a teraz otazka.
Aj vy by ste sa nahnevali keby toto vasa priatelka urobila? ja osobne si vobec nemyslim ze je to nieco zle ale nevedela som ze ho to tak vezme a odvtedy mi vycita ze je pre mna nepotrebny ked si to viem aj sama urobit.... byvaly priatel s tym nemal vobec problem on sa ma praveze este pytal kedy si to robim a tak.. terajsiemu to vadi ked mu poviem ze si to obcas aj sama urobim ked sa mi chce a dava mi take otazky ze: naco ma vlastne potrebujes? som ti uplne nepotrebny ked aj sama si to vies urobit... samozrejme ze je pre mna dolezity ved ho milujem... a co mam ostat do konca zivota sama bez partnera lebo si to viem urobit? :D zboznujem ked mi to robi on ale obcas pride na mna chvilka tak necakane...tak ako chlapci? aj vy by ste sa urazili alebo ako by ste to brali? ja uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze to nie je nic hrozne a ze je pre mna velmi dolezity aj po sexualnej stranke, neviem si s nim dat v tomto smere v tejto situacii rady.
Dakujem vopred za odpovede

Aliss

Toto musi byt fake...ktoremu chlapovi by cosi take vadilo....Ale ak je to skutocna tema, tak suhlasim s Jankou Lukacovou.

dalsi

Mne by to nevadilo, ale mas riesit, ako to vnima tvoj frajer, a nie cudzi ludia na fore... Ked mu to vadi, tak ho nabuduce zved, preber ho, alebo proste zoblec, a ... aj keby on nemal pohnut ani prstom, ked je unaveny, ved pri lezani by vela namahy nedal. Vsetku namahu by si spravila ty... Ked mas chut, tak chod na to,, a necakaj, kym dostane chut aj on... Vzdy ho urcite dokazes zviest, aj keby neviem ako nechcel.

Strnastrocna

Chod k lekarovi co ti na to povie, potom napis. Ale zalezi k akemu pojdes.ortoped sa ta opyta ci ta nebolia krize, seuxuolog ti povie ze je to v norme, a psychiater ti da nieco na upokojenie a bude ta dlhodobo sledovat.

BrmbolecB

Muzi chcu byt pre zeny potrebni. Je to normalne. Nemaju velmi radi prilis samostatne zeny.
Neviem, naco mu vsetko vesias na krk a ani naco vsetko vesias na internet.

nicollette12

Mne to pride tak, ze tvoj priatel ta bere tak ze ho mas zrejme z velkej casti iba na sex a on teba asi tiez, kedze ti hned zacne davat ze naco si s nim ked si to vies spravit aj sama, to mi normalne nepride a keby ta on lubil tak by nic take z huby nevypustil, na tvojom mieste by som zacala rozmyslat nad tym, ci aj z jeho strany je vo vztahu laska, ci to nahodou nie je iba o sexe, neviem co mate vo vztahu ako hlavnu prioritu, ale ak je to prave sex tak sa ani necudujem ze tak reaguje...

Jana Lukacova

adka8888: Váš priateľ má v sebe nevysporiadané problémy...to, že si viete pomôcť aj sama v ňom zanecháva "odkaz", že je neschopný, nepotrebný...zjavne si niečím v minulosti prešiel s čím sa ešte nevysporiadal a Vaše "úlety" mu to pripomínajú...ak by svojim skrytým problémom čelil, začal by s veľkou pravdepodobnosťou k tomu pristupovať tak, ako ostatní muži - tj. chcel by to vidieť na vlastné oči ;D