cauteee som zena 24r, priatel 28r , sme spolu necelý rok...skor otazka na muzske pohlavie
Zacnem takto...
Priatel prisiel z prace domov, unaveny, lahli sme si do postele, pustili film ale bola som nadrzana...videla som ze je unaveny nic som neriesila, myslela som si ze aj ja zaspim avsak on pri filme zasplal ale ja som sa popri tom len tak s prstom hrala ale bolo mi tak dobre ze som to musela proste urobit do konca.. lezali sme na single bed nalepeny na seba ale on tak tvrdo moj milacik spinkal ze proste ani necitil ze som sa urobila ...viete ten taky pocit ked so zenou trochu pri orgazme akokeby "zatrasie".
Na druhy den som mu o tom povedala mne to prislo vtipne lebo som to takto este neurobila ale on sa kvoli tomu neskutocne nasral a ma vycitky kvoli tomu... a teraz otazka.
Aj vy by ste sa nahnevali keby toto vasa priatelka urobila? ja osobne si vobec nemyslim ze je to nieco zle ale nevedela som ze ho to tak vezme a odvtedy mi vycita ze je pre mna nepotrebny ked si to viem aj sama urobit.... byvaly priatel s tym nemal vobec problem on sa ma praveze este pytal kedy si to robim a tak.. terajsiemu to vadi ked mu poviem ze si to obcas aj sama urobim ked sa mi chce a dava mi take otazky ze: naco ma vlastne potrebujes? som ti uplne nepotrebny ked aj sama si to vies urobit... samozrejme ze je pre mna dolezity ved ho milujem... a co mam ostat do konca zivota sama bez partnera lebo si to viem urobit? :D zboznujem ked mi to robi on ale obcas pride na mna chvilka tak necakane...tak ako chlapci? aj vy by ste sa urazili alebo ako by ste to brali? ja uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze to nie je nic hrozne a ze je pre mna velmi dolezity aj po sexualnej stranke, neviem si s nim dat v tomto smere v tejto situacii rady.
Dakujem vopred za odpovede
urobila som sa ked priatel spal
Neviem, co z toho robis vedu...
Matthiola prepac ale nikoho tu myslim nezaujma ze sa slecna vecer pri svojom priatelovi ukojila.. o tom nech da rozprava s partnerom ... su to intimne veci.. vidim ale ze zakladatelka temy sa proste potrebovala pochvalit pred muzskym obecenstvom.. no parada dievca je sikovne... nabuduce nech sa rovno odfoti a hodi to na net.. ach boze
asi sa chalan bere moc vazne este sa mu to nestalo malo sa o tom rozpravate tak asi nevedel jak to najprv spracovat.....a hned sa zlakol ze zlyhal...hm...kazdopadne rozpravat sa o tom! :)
cvcb :D :D :D
noo..asi sa malo o takych intimnych veciach rozpravate, mali by ste sa viac..komu sa co paci sny tuzby a tak...podla mna by mu nemalo to vadit ....kazdy chlap je iny ako pozeram :) napr. ten moj by mi iste zhanal nejake hracky aby som to mala lepsie :D ...
preboha ziveho to uz kde sme sa dostali... to ako vazne ti mame este aj radit? Nie si ty tak trosku pribrzdena? ja byt tebou tak sa hanbim jak pes to co tu vypisujes... sa nehanbis ? Ty si dievca? No chod sa na to spytat tvojich rodicov... som zvedava... pre krista boha si precitaj po sebe co tu vobec pises... toto su absolutne nechutnosti a ja byt tvoj partner ta hned necham ... nie kvoli tomu co robis ale ze si tak sproste tupelo ze taketo intimnosti tu vobec hadzes na nos inym ludom... ze sa nehanbis...
Adka, tak konecne vies, ze bezne toto chlapom nevadi :) A preco to vadi tomu tvojmu, na to sa spytaj jeho.
Aliss - no teraz uz vies ze je aj taky ktoremu to vadi...
To je jedno ze som mu to povedala len som necakala taku reakciu a kedze viem o vacsine muzov ktorym nevadi ak sa baba robi sama tak mi to prislo mozno trochu divne lebo som sa doposial nestretla s chlapom ktoreho by to az tak velmi dostalo v negativnom slova zmysle preto sa pytam ci vas je takych viac , chcela by som to vediet..sex nie je nasou prioritpu najhlavnejsou (nicolette)... a ze som mu to povedala..zdalo sa mi ze je za kazdu srandu doteraz ale asi som to prehnala.. a niekto sa este pytal ci by mi nevadilo keby si vyhonil v case kedy by som ja spala :D nie nevadilo... vobec to nie je najhorsia vec v zivote ani vo vztahu aby som to mala brat tak neskutocne vazne a neustale hundrat...boze ved kazdy si to robime.. to potom zena nepotrebuje vobec muza ani muz zenu :D kludne si vystacime sami? .. myslim ze aj to patrí do zivota a nie je to nic hrozne...stalo sa to len raz proste ale tiez pre mna ako pre osobu ,ktorej take veci nevadia, bola jeho reakcia na tuto situaciu prekvapujuca. Teda aspon pre mna... o nic ine mi nejde len chcem vediet jednoducho ci je to u chlapov bezne ze im to vadi :) nic viac.. ale posmesne komentare som ocakavala.
Robi si z nas asi srandu.Zmysel pre humor mas.
mne zostava rozum stat ked vidim ake tu niektori sprostosti riesia....
A naco si mu to vobec hovorila? Nechapem co bolo na tom take dolezite, ze si mu musela na druhy den hned povedat, ze ako zaspal tak si sa vyprstovala. Podla mna uplne zbytocna informacia akoby si sa s tym chvalila ci co. Mne sa to akoze tiez raz stalo ale nemala som to potrebu vesat mu na nos. Si to predstav z druhej strany, ze by ti frajer len tak povedal, ze vies co, vcera ako si zaspala som si na tebe vyhonil.