cauteee som zena 24r, priatel 28r , sme spolu necelý rok...skor otazka na muzske pohlavie
Zacnem takto...
Priatel prisiel z prace domov, unaveny, lahli sme si do postele, pustili film ale bola som nadrzana...videla som ze je unaveny nic som neriesila, myslela som si ze aj ja zaspim avsak on pri filme zasplal ale ja som sa popri tom len tak s prstom hrala ale bolo mi tak dobre ze som to musela proste urobit do konca.. lezali sme na single bed nalepeny na seba ale on tak tvrdo moj milacik spinkal ze proste ani necitil ze som sa urobila ...viete ten taky pocit ked so zenou trochu pri orgazme akokeby "zatrasie".
Na druhy den som mu o tom povedala mne to prislo vtipne lebo som to takto este neurobila ale on sa kvoli tomu neskutocne nasral a ma vycitky kvoli tomu... a teraz otazka.
Aj vy by ste sa nahnevali keby toto vasa priatelka urobila? ja osobne si vobec nemyslim ze je to nieco zle ale nevedela som ze ho to tak vezme a odvtedy mi vycita ze je pre mna nepotrebny ked si to viem aj sama urobit.... byvaly priatel s tym nemal vobec problem on sa ma praveze este pytal kedy si to robim a tak.. terajsiemu to vadi ked mu poviem ze si to obcas aj sama urobim ked sa mi chce a dava mi take otazky ze: naco ma vlastne potrebujes? som ti uplne nepotrebny ked aj sama si to vies urobit... samozrejme ze je pre mna dolezity ved ho milujem... a co mam ostat do konca zivota sama bez partnera lebo si to viem urobit? :D zboznujem ked mi to robi on ale obcas pride na mna chvilka tak necakane...tak ako chlapci? aj vy by ste sa urazili alebo ako by ste to brali? ja uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze to nie je nic hrozne a ze je pre mna velmi dolezity aj po sexualnej stranke, neviem si s nim dat v tomto smere v tejto situacii rady.
Dakujem vopred za odpovede
urobila som sa ked priatel spal
Normalna a zdrava je suloz s partnerom. Nie vzdy sa chute a nalady na sex stretnu, v tom pripade prichadza na rad masturbacia. Pri dlhodobom trvani, ci odmietani partnerom, prichadza na rad milenec, alebo zmena nepouzitelneho a nepotrebneho partnera.
A ano sex je dolezity vo vztahu. Kto ho nechce, nech ho nema.
Ved ja hovorim, ze je to normalne a zdrave :)
Etr preco by malo byt zien menej?
Keby mali cakat na chlapa, kym nebude unaveny, chory, nasrany, vo forme, tak nebudu uspokojene nikdy.
Urobila sa, lebo mala chut, on nemal. Mala ho znasilnit, ked bol unaveny? Alebo mala byt frustrovana, ze ju neurobil. Normalne to vyriesila.
Masturbacia pomoze, ale urcite nenahradi poriadnu suloz.
Dannana ty odkial si prisla? 99 percent chlapov si to robi samyvh aj ked su zadanych a to iste zeny len tych je menej mozno lebo maju takuto hlupu moralku ako ty.
Tak je to také divné, keď je tam pri tebe :/ Takéto chvíle by ste mali prežívať spolu
Ako zena, ktora ma priatela by som nic taketo nespravila. ved prave na toto mas toho priatela, aby si s nim zazila orgazmus
Boze nerozoznate fake temu na sto honov??l
Ved to je fake..jak nektp sudny,co ma stipku slusnosti mozr takuto pribrzdenu kravinu napisat..ze chce rady ohladom takej pizdoviny....blbost...zakladatelka..uz pls tu take nechutne temy nzakladaj,vyries si to s frajerom.a tob sa do umoru,partner ti to nema co zakazovat!
Boze vam tu vsetkym zasibava!
Nevšímaj si niektoré komentáre
To co si spravila je uplne normalne a Tvoj partner to zobral podla mna trosku jesitne, ale nerobila by som z toho vedu. Skus mu to v pokoj vysvetlit ako si to brala Ty, hlavne sa kvoli tomu nehadajte. Mozno ma len iny pohlad na vec, mozno je menej skúsený alebo trosku jesita:)nic vazne
hanbim sa za taketo zeny,to nemas lepsie na praci,ako vypisovat svoje
trapne skusenosti z postele? ako si nas ako mozu vazit muzi ,ked citaju tieto bludy?
Vsak to je N E C H U T N E