cauteee som zena 24r, priatel 28r , sme spolu necelý rok...skor otazka na muzske pohlavie
Zacnem takto...
Priatel prisiel z prace domov, unaveny, lahli sme si do postele, pustili film ale bola som nadrzana...videla som ze je unaveny nic som neriesila, myslela som si ze aj ja zaspim avsak on pri filme zasplal ale ja som sa popri tom len tak s prstom hrala ale bolo mi tak dobre ze som to musela proste urobit do konca.. lezali sme na single bed nalepeny na seba ale on tak tvrdo moj milacik spinkal ze proste ani necitil ze som sa urobila ...viete ten taky pocit ked so zenou trochu pri orgazme akokeby "zatrasie".
Na druhy den som mu o tom povedala mne to prislo vtipne lebo som to takto este neurobila ale on sa kvoli tomu neskutocne nasral a ma vycitky kvoli tomu... a teraz otazka.
Aj vy by ste sa nahnevali keby toto vasa priatelka urobila? ja osobne si vobec nemyslim ze je to nieco zle ale nevedela som ze ho to tak vezme a odvtedy mi vycita ze je pre mna nepotrebny ked si to viem aj sama urobit.... byvaly priatel s tym nemal vobec problem on sa ma praveze este pytal kedy si to robim a tak.. terajsiemu to vadi ked mu poviem ze si to obcas aj sama urobim ked sa mi chce a dava mi take otazky ze: naco ma vlastne potrebujes? som ti uplne nepotrebny ked aj sama si to vies urobit... samozrejme ze je pre mna dolezity ved ho milujem... a co mam ostat do konca zivota sama bez partnera lebo si to viem urobit? :D zboznujem ked mi to robi on ale obcas pride na mna chvilka tak necakane...tak ako chlapci? aj vy by ste sa urazili alebo ako by ste to brali? ja uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze to nie je nic hrozne a ze je pre mna velmi dolezity aj po sexualnej stranke, neviem si s nim dat v tomto smere v tejto situacii rady.
Dakujem vopred za odpovede
urobila som sa ked priatel spal
adka:Je to v pohode.Sme manželia xxx rokov,Pred 30 rokmi sa masturbovanie bralo ako hriech nehovorilo sa o tom a predsa každý človek masturboval a masturbuje máloktorý sa k nej prizná.Začiatky v manželstve bolo sexu až až postupom času sa frekvencia skracovala.Keď som mal chuť a manželka nie tak som si sem tam vyhonil.Manželka po päťdesiatke stratila chuť na sex ak aj tak raz za týždeň potom raz za mesiac,stále sa abstinencia sexu predlžovala neostávalo mi nič iné ako sa robiť sám.Pri masturbovaní som si predstavoval že to robím pred manželkou.Po ročnej abstinencií som nevydržal a povedal som žene vraj ďalej to už nejde musím si aspoň vyhoniť.Jej odpoveď ma prekvapila keď povedala nech si vyhoním.Iná bola predstava že si honím a ona pozerá iná skutočnosť vyhoniť si pred ňou.Vzrušenie bolo silnejšie ako ostych.Pomyslel som si čo ak druhý krát nebude zvedavá ako masturbujem.Po mojom vyvrcholení povedala ak budem mať chuť nech si vyhoním pohľad na mňa ako si to robím ju vzrušuje.Aj to dokázala tým že konečne sme mali sex.Sem tam sa to opakovalo ako predohra.Po čase ale nesmelo sa začala venovať aj ona sama sebe.Je to nesmierne vzrušujúce vidieť manželku masturbovať.Čudujem sa tvojmu partneroví že mu vadí ak si to robíš sama.V ktorom storočí žije?
Je to milé a zároveň veľmi vzrušujúce.Nevedieť sa uvolniť alebo mať výčitky je oveľa horšie.Nerozumiem ľuďom ktorý potláčajú čo je ľudské.Prečítal som si tvoju tému a tiež ma to vzrušilo.Manželka už spala čo mi zostávalo?Keby som ju budil asi by ma z niečim ovalila .Tak prečo si kaziť vzrušujúci moment ,keď môžem ísť do postele až potom.Ďakujem .
,, urobila som sa keď priateľ skapal,,
adka odkial si pokecáme až máš záujem
Tak by to mal pochopiť , mna by to napríklad rajcovalo ... a na druhý deň , by sme si zasúložili ...
Mna drbne tu, Műler to presne vystihuje v songu " ludia xx storocia" , dnes je sice uz 21ve ale podaktori akoby zili v tak v 17 tom
Ked sa chces urobit sa urob , preco by to mal vycitat ..mal by ta pochvalit posmajchlovat a byt rad ze mu nezahnes. Pripadne sa hrat ze spi a smirat nateba ,, troska fantazie ludia. Co budeme zit jak stare matere pod duchnu sup sup jak zajace ? :-D
Sa necudujem ze baby su ztakeho vztahu znudene a hladaju inde ..
podla mna zvlastne ze takto zareagoval. nevidim natom nic zle, ja som sa tiez takto sam odrobil uz niekolko krat aj pri zene a ona si toho bola vedoma. alebo minule sme sa pomilovali po dlhsej dobe, tak som nevydrzal dlho, a ona sa ma pyta ze ci je ok ked sa sama dokonci. jasne ze ano, povazujem sa za stastneho ze takto fungujeme s nou. btw, pred rokmi som mal frajerku, ktora sa sama nikdy neuspokojila, a neviem ci to ma suvislost, ale bola v posteli hambliva a asi taka ziva jak vyplavene poleno na brehu rieky... podla mna to je v poriadku uplne
tak ste ma tu vacsina pekne odfajcili :)
Vopred sa ospravedlnujem ludom ktorí su z mojho prispevku velmi znechutení... je to forum.. anonymne forum.. preto som si dovolila napisat tento prispevok v anonymite .. naco je forum? je to pre ludi ktorí maju chut precitat si ine nazory ci uz len tak pre zaujimavost ale neriadit sa nimi alebo niektorí si to mozno vezmu k srdcu.. pisete mi ze preco to tu zverejnujem ze sa mam o tom bavit s nim..opat to napisem - je to anonymne forum, ludia sa pytaju, cajaku rady alebo nazory a aj mna zaujímali nazory, postoje..... mozno som mohla svoj prispevok aj inac sformulovat aby vas az tak velmi neznechutil (dufam ze kvoli tomu teraz netrpite nespavostou)... neviem preco vy znechutení reagujete..chodim sem casto ale pokial sa mi prispevok nepozdava , príde mi hnusný tak ako ten moj vam alebo tak.. tak jednoducho nereagujem a nezosmiesnujem... zase to napisem - chcela som len pre zaujimavost vediet nazor muzov no namiesto toho som dostala len vysmech ( az na par komentarov) :) tak sory ludia ze som sem zverejnila svoj prispevok... nesmejte sa a neurazajte ludi ktorí sem obcas prispeju niecim co vam ostatním pride absurdne a nechutne alebo neviem co.. chcú len obycajný názor alebo radu a nie vysmech...