Už dlhé roky ma trápi akné.Začalo to v puberte a trvá to doteraz (mám 32). Vyskúšala som už snáď všetko.
Nemáte niekto náhodou skúsenosti s niečím "zázračným" čo pomáha?
Čo pomáha na akné
Moje dcéry aj so synom používajú DUAL Krém. Výsledky hneď po prvom použití. Neviem či to je na lekársky predpis,nám to dala dermatologička. Ale oskúšaj to,je fakt skvelý. Keď som viidela tvár svojich detí po týždni,ako krásne sa im to zo dňa na deň hojilo,bola som prekvapená. Vyhodila som fúru peňazí do rôznej kozmetiky a nepomohlo. DUAL KRÉM ODPORÚČAM!!! ;)
neskúšaj žiadne masti-nepomôžu.Daj si do poriadku trávenie akupunktúrou."Nestrávené jedy "sa ti vylučujú cez pokožku!!!!
lenocka5, ano, nieco zazracne existuje a sice detoxikacia organizmu. Napadlo vam niekedy dievcata, ze vam to akne len tak nenaskace zvonku na tvar? A najlepsie je na akne pouzivat masticky, nedajboze lieky od koznej lekarky a este viac si tym nicit organizmus a zaroven aj plet. Toto ked nepochopite, tak sa ho nikdy nezbavite.
Vyskusaj modru hlinu krem. da sa kupit na sibircanka.sk alebo na liecivasila.sk
Neviem v akom stadiu mas to akne ale ja by som ti poradila hlavne navstivit koznu lekarku. Mne pomohlo mlieko Dalacin a Duac gel ktory mi predpisala. Jasne ze samozrejmostou pri akne je cistit si poriadne plet, dbat nato aby si si po nej rukami pocas dna nesuchala, snazit sa nevytlacat vyrazky (sama viem niekedy sa tomu neda odolat no treba to skusit) a vie to trochu ovplyvnit aj to ci pouzivas produkty na svoj typ pleti.
Ja pouzivam ked mam problemy s pletou ze sa mi vyhodia nejake vyrazky, tak mam doma kremik Vichy z rady normaderm, je to na problematicku plet v dospelosti, navyse super hydratuje, ale nepozivam ho stale, iba ak mam zle obdobie na pleti