Už dlhé roky ma trápi akné.Začalo to v puberte a trvá to doteraz (mám 32). Vyskúšala som už snáď všetko.
Nemáte niekto náhodou skúsenosti s niečím "zázračným" čo pomáha?
Čo pomáha na akné
No ja som to nemal až také silné..pomohla mi kozmetička dosť kvalitná kozmetika ktorú mi doporučila..ked máte proste mastný typ pleti je dobré používať kozmetiku na takú pleť ja som mal aj mám DADO SENS PURDERM
Velmi dobre pomaha od akne a celkovo od pupakov krem modra hlina. Da sa kupit na sibircanka.sk, lieciva sila.sk a urcite aj v kamennych obchodoch
Tomas12345 Nechapem čo je to za sprostosť aby niekto vysadil múčne jedlá koli akné.To si kde počul...na akom výskume je to založené.Probiotiká beriem ale podla mna na mucnom jedle nie je nič zlého..neprehlasuj tu bludárstva
životosprava a kvalitn apletova kozmetika. Ak to nepomože, skus sa poradit s lekarom . Ja na to použivam tuto sadu -odkaz odstránený-
Mne pomohla jedna kozmetika na mastnú pleť..no pomohla.Vyrazne sa to zlepsilo.Obsahuje kyselinu salicylovu ktorá uvolnuje pory cize sa neupchavaju.Tvar som mal hladsiu bez bodiek a zapalov.Doteraz pozivam purifying care od anne maria borlind...je to lacnejsie ako bioderma ktorá podla mna nema taký efekt ani nie je naprirodnom zaklade...myslím že aj to zahra rolu ako ta kozmetika zatazi plet.Cim viac tym tazsie sa vyrovnava so zapalmi.A treba mat pestru stravu..aby boli vitaminy na regeneraciu
Inak ano, ani mne Akneoxid nepomohol, stipala ma z neho plet. Sledujem inak tuto temu uz dlhsie, akne mam v podstate od puberty, takze okolo 15 rokov.. U mna sa to rokmi zmiernuje, teraz mam pred 30tkou, na VŠ som to mala určite o dost horsie, a u mna to je hormonalne, takze sa mozem aj na hlavu postavit ale asi mi nezmizne kym budem v reprodukcnom veku. Strava mi nerobi zle, nie som na nic alergicka, kozmetiku som mala z lekarne, ale uz roky puzivam len prirodnu a je to urcite posun k lepsiemu.. kozna na mna stale experimentuje ale nic mi dlhodobo nezabera. na VS som pouzivala Skironen, ten zabral, kratkodobo. Momentalne sa o plet staram sama.
Tu nejde o to čo teraz s tými škvrnami..tu ide o to, že akneroxid ich može sposobit a treba na to dať bacha.A ono to nie je s tými pigmentovými škvrnami len tak..vždy sú tam aj ked idete na peeling aj ked idete na brusku aj na barsco..trosku sa stratia (to nestoji za ten čas hojenia po bruskach laseroch a peelingoch) bol som na laseri za 350 EUR a ani ťuk..skôr by som povedal že v lete ešte viac zasvietili...seriem na ne..tak Vám poviem :D