Pokus o samovraždu

suicidal03

Skončíš na psychiatrii, pár dní, možno týždňov. Záleží ako sa budeš správať, ako prejdes testami u psychiatra, pohovormi a podobne. Mňa po takomto pokuse pustili už po pár dňoch, vraj nechápu čo tam vlastne robím keď som tak v pohode. Často som odpovedala na otázku prečo som to spravila, že som chcela len na seba upozorniť. Že som sa cítila sama, beznádejne, a že viac by som taku hlúposť neurobila. To je všetko, skonštatuju že si ok a pustia ťa. Sú tomu už roky, co ma prepustili, myšlienky na samovraždu prídu hocikedy a nevylučujem možnosť že to niekedy nespravím. Nechcem ťa nahovárať na samovraždu, ale sama som došla k záveru že z nejakého dôvodu tu som. Stále sa hľadám, zisťujem dôvod prečo tu som. Ešte som na to neprišla :D a tak si prežívam zo dňa na deň :D raz mi je lepšie, raz horšie, no čo narobím?

liuscha

Taketo recio mam najradse. Ak sa potrebujes robit zaujimavym, tak toto je celko zly sposob, ako na seba upozornit, neviem, ale toto ja nejak nemusim. Treba sa vschopit a s problemami sa pobit

Kontrol0r

Mňa celú školu sikanovali, každý ma mal za nulu a bili ma. Nikdy som nemal dievča ani ma žiadna nechcela. Robím za 500€ a som stále v mínuse. Mam blbu postavu a prepadnuty hrudnik. A vieš čo? V živote by som nepomyslel na samovraždu. Robím si čo chcem, na nikom nezáleží. Myslí trocha na seba, rob čo ťa baví. A čo sa nepodarí, skrátka na to kašli. Tvoja jediná úloha na tomto svete je starať sa o seba najlepšie ako vieš a najdlhšie ako to pôjde. Vždy keď si večer ľahnem do postele pomyslím si ako mi je fajne, nech už, sa deje čokoľvek. Ak si zdravy, na ničom inom nezáleží. Zvládnes to :)

Iveta Michael

Tomas 12345
Niektori ludia maju hlavu v poriadku ... a napriek tomu to urobia! Su bud pod obrovskym psych.tlakom alebo konaju skratovo - treba mat na pamati že každy ma mieru unosnosti len po istu hranicu, ta ked sa prekroči ...
A po 2.) Mladi ludia do 25 rokov su velmi ohrozena vekova kategoria - nesuďte ho hned preto, ja verim že mu je zle a straca zem pod nohami

Neznamy-THM1986

meh: Veď tu je to anonymne tak môže pisať, čo ťa trápi... Aj tak tu nikto nevie tvoje skutočne meno tak nie je čo riešiť...

A verím, že aj keď sa necítiš dobre, určite to nie je dôvod na samovraždu

Tomas12345

Tak pokial sa nezveris tak ako chces aby sme ti poradili ?

A vôbec na tomto fore sa nemusis hambit ked uz napises hocico, si tu pod anonymnym nickom a nikto ta nepozna takze niet dovod na hanbu.

Meh

Som z Bratislavy. Myslím že hľadať motiváciu je asi tá najťažšia časť hlavne po niekoľkých sklamaniach. Druhá vec je tá neistota ohľadom budúcnosti že "môžem" žiť krásny život akurát rovnako môžem žiť aj život plný bolesti a sklamania.

Preteba

tojejedno, prečo hádžeš flintu do žita? Máš ešte len 20, môžeš žiť krásny život, tak prečo ho zahodiť? Ešte ani deň nezačne a Ty už vieš, že bude zlý? Sama si ho tak programuješ, skús sa na to pozerať z iného uhla. Nájdi si motiváciu, cieľ a zapoj do toho celé bytie. Všetko sa dá, keď človek chce.