Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokus o samovraždu

tojejedno

To by som aj ja rada vedela, ale ja som sracka. Ja napriklad viem, ze dobre nebude a viem to preto, lebo tak nikdy nebolo. Mam sice len vyse 20 rokov, ale od narodenia som nestastna od vtedy ako si zivot pamatam (a to som mala asi len 4 roky, uz vtedy som mala problemy) a ide to takto cely zivot. Narodila som sa ako chybny kus. Okrem toho ze cely zivot zijem v strachu (sa cudujem ze ma este nej...lo) teraz mam aj silne fyzicke bolesti...takmer stale. Neda sa to vydrzat. Takze tak. Zabit sa nejdem ale mam strasnu uzkost kazde rano ked vstanem a viem co ma caka. Takze, ja uz ziadnu nadej nemam (cely zivot psychicky chora a zrejme aj fyzicky s bolestami), takze odporucam zhodnotit si este raz dovodu preco si sa rozhodol spachat samovrazdu ci su opravnene ...

Meh

Ďakujem všetkým za odpovede no čo sa týka mojich problémov nemám vo zvyku ich nejak rozširovať a myslím že ta tak aj ostane. Naposledy čo som sa niekomu zveril som skoro skočil z mosta od hanby a veľmi mi to nepomohlo. No aj tak vám všetkým ešte raz ďakujem. :)

Preteba

Sawi, si múdra a verím, že Ťa čaká krásna budúcnosť. Máš niečo, čo chýba mnohým ľuďom a to Ťa ťahá vpred.

Lion785

Meh - tebe drbe ? mas neuroborelu alebo nieco podobne ? Kebyze ju mas a mas take problemy ako ja tak potom by som uvazoval, ale ak nie a si zdravy tak si cisty KOKOT.

Dovod ? len nenapis ze praca alebo zena bo ma drbne :D

Miska88

Ahoj Meh, presne tak, po neúspešnom pokuse nasleduje cesta na psychiatriu, ak to teda niekto zistí. Pre mna horšia predstava- po neúspešnom pokuse sa z teba môže stať invalid a to je skutočné riziko. Keďže na psychiatrii ti nikto neublíži, dokonca ľahko podpíšeš reverz. Pred rokmi sa mi podarilo prežiť samovraždu, ale keďže som sa zobudila o 2 dni tam kde som aj upadla do komy a dokázala som sa o seba sama postarať, tak som nešla nikam. Rodina to neriešila, dostalo sa mi prvej pomoci- pár hodin po mojom zúfalom čine, keď ma našli. Nechali ma potom tak, len ma sledovali či už nemodriem a dýcham. Keď som sa prebrala, tak sa tvárili že sa nič nestalo.

Tomas12345

Pri neuspesnom pokuse o samovrazdu ak sa na to príde tak urcite podla mna nasleduje liecba na psychiatrii lebo takyto ludia to nemaju v hlave uplne v poriadku.

Je ale pre mna otazne preco sa pokusas o samovrazdu ? Naozaj si myslis ze samovrazda vyriesi tvoje problemy, ze ty potom akoze bude lepsie ?

Napíš sem svoje problemy a je nas tu vela, pokusime sa ti poradit/pomoct a dat dobre rady. Vela z nas si preslo podobnymi stavmi ako ty takze vieme ako sa citis, takze nevahaj a podel sa o svoje problemy a pamätaj ze treba hladat riesenia a nie problémy.

Sawi

Ja mam take myslienky uz 4 roky. Nahovno s prepacenim skola, kde ma sikanuju, rodicia ma maju za nulu, nadavaju mi, biju ma, ponizuju... nemam priatelov, nikoho, mam pocit, ze nemam buducnost a nikto ma nema rad. Keby som dakomu povedala o tom, ze sa chcem zabit alebo si pytala radu ako na to, asi by som skor ocakavala, ze ma povzbudia, povedia nieco pekne, objimu (proste aspon nachvilu mi daju to, co mi tak velmi chyba). Mam stavy ked len placem a objimam plysaka v posteli a snazim sa v sebe bojovat, verim ze ked to nevzdam a pojdem dalej tak aj ja raz budem na Zemi stastna. Mam 19 a cely zivot pred sebou. Zabit sa mozem vzdy, ale zivot mam len jeden. Daj zivotu sancu, nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie. Snivaj, predstavuj si co by si chcel aby bolo. Po tazkych tmavych dnoch vzdy vyjde slnko a ked len na chvilu som stastna, viem ze to za to stoji. Skus si vsimat malickosti, ked sa na teba niekto usmeje, alebo sa ti prihovori daka tetuska. Viem, ze to hovorim prave ja, ale som taka ze viem veci, ktore zial neviem prijat. Tieto casy ta spravia silnejsim a v buducnosti budes vediet lepsie znasat nastrahy zivota. Drz sa! :)