Ahojte mamicky, zistila som ze som tehotna a chcela by som co najlepsie podporit tehotenstvo nejakymi vitaminmi. Ake vam najviac vyhovovali? Dakujem
Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?
Modroocka, mozno by bolo fajn keby o tom nas viacej aj gynekologovia oboznamili, ze co je treba, potom by sme mali lepsi prehlad, lebo mne tiez trvalo, kym som sa zorientovala v tom, co vlastne budem potrebovat, je to uplne normalne.
vandapanda, podstatne je ci vobec vie, ze je nutne aj nieco ine, ine nejake tie vitaminy a zlozky, lebo ja tiez som netusila zo zaciatku vobec, ze co potrebujem a je fakt, ze vobec toho nie je malo, co nam je ako buducim mamickam treba ;)
keď som bola tehotná, tejto téme som venovala veľa času. pýtala som sa kamarátok, pre istotu aj gynekológa a z môjho zisťovania mi vyšiel najlepšie Femibion. obsahuje toho viacej, čiže načo by som jedla 10 tabletiek, keď mi postačila jedna. na obed som užila a nemusela viac riešiť.
lenze baby to vam nevadi, ze to obsahuje len jod a nic ine? pre dietatko v brusku je potrebnych vela vitaminov aby spravne rastlo predsa ;)
Ahojte baby, ja nedam dopustit na Jodis - momentalne uzivam uz pocas druheho tehotenstva :) Odporucili mi ho kamosky aj gynekologicka, potom som si o tom vela citala a aj na roznych forach som nasla dobre recenzie. Nechcem stopat kadejake tabletky a toto je uplne prirodne a prirodzene pre telo. Skuste pozriet na ich stranke www.jodis.sk
ahoj ja som mala na zaciatku velke bolesti hlavy a v lekarni mi odporucili prirodny pripravok JODIS, potom som si o tom nastudovala ake je to vlastne prospesne pre dietatko a comu vsetkemu sa da vdaka jodu predist a vsade to len odporucam. cenovo to nieje nic strasne lebo to vydrzi
skus pozriet
www.jodis.sk
vveronicka to je jasne to sa takto odhadnut neda, cca sice vieme aj vdaka lekarom a tak, ze kolko je odporucana denna davka kolko by sme mali prijat ale v strave to odhadnut to je dost narocne :) preto ja som si Femibion kupila a ten obsahuje vsetko v takom mnozstve v akom je treba ;)
zadorka len tam je vela nastrah aj keby sme mali pestru stravu kila ovocia, zeleniny, aj tak je mozne, ze tych vitaminov by dost nebolo za ziadnych okolnosti :/
..tutri ono niektori tvrdia, ze ved co treba si vezme dieta od matky..s tym suhlasim..ale treba sa pozriet aj z inej strany na to a to stylom, ze ked matka nema dost vitaminu tak si dietatko nema co vziat..
*vveronicka*
Tak lenže kedysi to bolo aj iné, čo sa týka stravy..A tiež aj života ako takého..Neboli ľudia v takejto hektickej dobe a aj to podľa mňa dosť ovplyvňuje tehotenstvo..Predsa len psychika dokáže mnoho..A preto dieťa potrebuje mať istotu aspoň vo vitamínoch..